Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Eto ti sad,pa napisi im kako si to namestio...

Ja se ponekad zapitam da li ljudi ovde išta čitaju ili namerno prckaju ostsle.
Radi 4 pin, ne radi bez potvrde na ok.
Još jedan od genijalnih i narednih OneUI feature-a.

Jeste debilno sa njihove strane, al me živo zanima za pin koji uneseš jednom u nikad jel bitno da li je sa 4 ili 6 cifara?

Izgleda da je bitno. Sve gore verzije softveru izbacuju.

Cela situacija sa garancijom za telefone iz EU mi nije dala mira, tako da sam kontaktirao ProMobi.

Ukoliko je Samsung telefon kupljen u ovlašćenoj prodavnici unutar EU i imate fiskalni račin, 12 meseci ste pokriveni garancijom u domaćim ovlašćenim servisima!

Neočekivano i lepo iznenađenje.

@mlsradic -u upućujem javno izvinjenje!

Cela situacija sa garancijom za telefone iz EU mi nije dala mira, tako da sam kontaktirao ProMobi.

Ukoliko je Samsung telefon kupljen u ovlašćenoj prodavnici unutar EU i imate fiskalni račin, 12 meseci ste pokriveni garancijom u domaćim ovlašćenim servisima!

Super sto si proverio .
Tu smo da dajemo informacije drugima a cak koliko toliko da pomognemo.
To je ta info sto sam dobio za moju Ultru po IMEI broju

Ne bih se nista bunio kada bi klijenti aplikacija prihvatali takvo okruzenje. Stavise zadrzao bih se na kitketu sa azurnim security patchevima.
A, sto se tice silnog unapredjenja kome prisustvujemo, ako zaista zabrane sideload-ing od 2027e videcemo da li ce grapheneOs ekipa konacno da napravi svoj telefon ili da se prelazi na iPhone, pa da stvari zovemo pravim imenom vec jednom. A, ne ovo teze retardirani, a pravimo se pametni.

Razmišljam da uzmem neki telefon iz yettel ponude. Sad imam s23, da li ću ikakvu promenu osetiti sa s25 🙂 rekao bih da ne... ultra i plus mi nisu zanimljivi jer su veliki... da uzmem edge 🙂
Alternativno s25fe i dam sinu, ne čačkam mečku dok samsung stvarno ne izbaci nov telefon posle 5 godina 😉

Razlika sa S21u na S25u je ocita u ponasanju uredjaja.
Baterija je prvi dan, kad sam ga pokretao i prebacivao podatke i aplikacije, podesavao, bila 100% ... sutri dan ujutru 36%.
Ja ujutru punim i to mi je mera koliko drzi baterija i koliko trosim telefon.
Naredni dan ujutru napunjen (sa 36%) do sledeceg jutra 70%, jutros (dakel drugi dan koristenja i bez punjenja u medjuvremenu) baterija 32%.
Napunio se za 1h i cini mi se 14min (il je bilo pisalo 11min, nebitno), na mislim 25W konektoru punjaca.
Jedina razlika je sto malo teze cita otisak kroz staklo u odnosu na one "super" folije sto lepe u TC Ušće na ekran (a i suvi su mi nesto prsti ovih dana).
Telefoni su slicne velicine, samo pod ekranom (nije hauba jer nije autio) je razlika 4 generacije kasnije primetna.
Istina oba rade isti posao i rade dobro, sto je najvaznije...
Da li vredi preci sa S23 na S25, pa verovatno ne bas ali ko može i ko hoce, sto da ne. 🙂

Super sto si proverio .
Znaci samo da cuvamo fiskalni i to je to. Realno 1 god garanc je i dovoljna.

Pozdrav, da li zna neko zašto kada povežem auto na aux na telefonu mi izađe da analogni usb nije podrzan?

Super sto si proverio .
Znači mora fiskalni račun, ne može preko imei.
Nisam čuo da je iko dobio originalni fiskalni kada kupuje preko Mađara, tako da slaba vajda

Kakvo ludilo , kod mene u Šidu na iPhone 16 pro max i na Honor Magic 7 Lite Yettel pokazuje 5G signal , ista kartica u A56, S24fe i S25U pokazuje 4G+ 😳😂 ...IMG-948bbf853721feb87a740d1b7ea8b0e4-V.jpgIMG-54f03edf446123c708cb0ac2745ba555-V.jpg

@mlsradic
Nije tako. Pročitaj ponovo ono što je @Risko napisao, odnosno zvanični odgovor ovlašćrnog servisa. Uopšte ne pominju imei već samo račun

Od koje verzije ovo važi?

Poenta je da svi mogu da nameste 4 cifre, problem je sto vise ne postoji opcija da otkljuca bez pritiska OK nakon unosenja pina, a to je ono sto nam svima fali 😂

Kod mene je 6 cifara i otključava bez OK.
One UI 8, patch 1.decembar

Trebao bi mi brzi odgovor. Još uvek nisam uzeo nikakav punjač za S25FE, koristio sam sestrin Xiaomi od 33w. Njoj sam dao moj stari Xiaomi punjač od 18w koji joj je sporiji. Da li da uzmem Xiaomi 67w punjač + 6a USB kablić za S25 FE, to bi me izašlo oko 3000 din? Da li je to OK za telefon? Mislim da ne bi trebalo da napravi vremenom neki problem?

Nazad
Vrh Dno