Poenta je da svi mogu da nameste 4 cifre, problem je sto vise ne postoji opcija da otkljuca bez pritiska OK nakon unosenja pina, a to je ono sto nam svima fali 😂Eto ti sad,pa napisi im kako si to namestio...
Ako se ne varam, na svakih par dana tel traži da ga otključaš sa pin-om 🙂Jeste debilno sa njihove strane, al me živo zanima za pin koji uneseš jednom u nikad jel bitno da li je sa 4 ili 6 cifara?
Zar to nije realno i voditi kao jednom u nikad 😂Ako se ne varam, na svakih par dana tel traži da ga otključaš sa pin-om 🙂
Nemoj ovakva pitanja, ipak smo na Benchu a ne na ana.rsZasto zakljucavate telefone?
Super sto si proverio .Cela situacija sa garancijom za telefone iz EU mi nije dala mira, tako da sam kontaktirao ProMobi.
Ukoliko je Samsung telefon kupljen u ovlašćenoj prodavnici unutar EU i imate fiskalni račin, 12 meseci ste pokriveni garancijom u domaćim ovlašćenim servisima!
Neočekivano i lepo iznenađenje.
@mlsradic -u upućujem javno izvinjenje!
Znaci samo da cuvamo fiskalni i to je to. Realno 1 god garanc je i dovoljna.Super sto si proverio .
Tu smo da dajemo informacije drugima a cak koliko toliko da pomognemo.
To je ta info sto sam dobio za moju Ultru po IMEI broju
Cela situacija sa garancijom za telefone iz EU mi nije dala mira, tako da sam kontaktirao ProMobi.
Ukoliko je Samsung telefon kupljen u ovlašćenoj prodavnici unutar EU i imate fiskalni račin, 12 meseci ste pokriveni garancijom u domaćim ovlašćenim servisima!
Neočekivano i lepo iznenađenje.
@mlsradic -u upućujem javno izvinjenje!
Znači mora fiskalni račun, ne može preko imei.Super sto si proverio .
Tu smo da dajemo informacije drugima a cak koliko toliko da pomognemo.
To je ta info sto sam dobio za moju Ultru po IMEI broju
Pa u cemu je vise caka ne razumem.😶🌫️😅Kakvo ludilo , kod mene u Šidu na iPhone 16 pro max i na Honor Magic 7 Lite Yettel pokazuje 5G signal , ista kartica u A56, S24fe i S25U pokazuje 4G+ 😳😂 ...Pogledajte prilog 519417Pogledajte prilog 519418
To vise bog otac ne razume. Kod mene u telefonu mts-ova kartica radi na 5g, yettelova ne. Kod drugara u Magic 6 pro obrnuto, na yettelu ima 5g, mts ne.Kakvo ludilo , kod mene u Šidu na iPhone 16 pro max i na Honor Magic 7 Lite Yettel pokazuje 5G signal , ista kartica u A56, S24fe i S25U pokazuje 4G+ 😳😂 ...Pogledajte prilog 519417Pogledajte prilog 519418
To vazi za kupljene preko u Eu 1god.Citaj .Znaci samo da cuvamo fiskalni i to je to. Realno 1 god garanc je i dovoljna.
Fiskalni za kupljene u Srb.U Eu preko IMEI brojaZnači mora fiskalni račun, ne može preko imei.
Nisam čuo da je iko dobio originalni fiskalni kada kupuje preko Mađara, tako da slaba vajda
Poenta je da svi mogu da nameste 4 cifre, problem je sto vise ne postoji opcija da otkljuca bez pritiska OK nakon unosenja pina, a to je ono sto nam svima fali 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari