Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec duze vreme gledam soundbarove ali nikako da se odlucim za neki, pa ako neko moze da preporuci nesto do 250eur?

Znam da ne treba da ocekujem neki vau zvuk ali uglavnom ce se korisiti za filmove mrzi me da ravlacim kablove po celom stanu za 5.1 sistem i bitno mi je da ima hdmi arc da mogu sa daljinskim od tv da kontorlisem soundbar

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rešenje
Vredi li Samsung HW-B440 uzeti za 130€? trenutno je snižen na nemačkom amazonu, imam mogućnost da mi donesu, verovatno je to ustvari HW-B450 ali nisam siguran, pošto je model kao za nemačko tržište.
Ne mogu da se protegnem više, nažalost, a spram VOXovih zvučnika od 3W ovo će mi biti simfonijski orkestar
Ja sam ima problem sa LG S75Q vezano za uparivanje zadnjih zvucnika.Vratio posle dva dana i trazio povrat novca i dobio.Ako ti je u garanciji vracaj.Mozes da probas kod nekog drugara koji ima tv sa mogucnostima podrske tvog tv.Da sada mi je palo na pamet,proveri i povezivanje HDMI kabla.Sam kabl zameni drugim i SB mora u HDMI ARC ili eARC tv.Znas ti to sve ali eto da te podsetim.

Ako resis problem napisi.Bas je cudno sto se sve ovo desava prilikom ponovnog ukljucenja?Ako ti nije problem probaj prvo da ukljucis SB pa onda tv i sve ostalo sto si zakacio na tv.Kada sve proradi i bude u funkciji iskljuci kako inace radis.I posle toga ponovi ukljucenje na isti nacin.

Par godina imam q800c, i fantastican je, ali u dusi mi 5,1 sistem pa bih uzeo neku jeftiniju varijantu da li neko ima iskustva sa ovim hisenseom, hvala

Prilozi

• Screenshot_20251205_083343_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20251205_083343_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 75
Par godina imam q800c, i fantastican je, ali u dusi mi 5,1 sistem pa bih uzeo neku jeftiniju varijantu da li neko ima iskustva sa ovim hisenseom, hvala
Pa dogradi ga zadnjim SWA-9500S zvučnicima i imaš kompletan sistem, oko 200 EUR budu, mogu se naći možda i jeftinije sad kad su popusti.

Vidis o ovome nisam uopste razmisljao, videcu gde se moze nabaviti i cenu, hvala druze.
Da ovo ti je ubedljivo najbolje resenje. Ja sam to orginalno planirao da dodam zadnje satelite ali sam nakon sto je Q800c riknuo posle 7 dana zamenio i doplatio za Q930c jer je to bilo za nijansu jeftinije a bolje resenje. Planiraj da ce ti za oba zvucnika trebati po uticnica za napajanje, a bezicna im je konekcija sa samim soundbarom.
Ja sam nalazio prodavce na KP.

Bukvalno sve radi normalno i kao da se preko noci sve raskaci i ujtru nece da upali na daljinaki moram mehanicki da upalim ili u podesavanjima da prebacim na hdmi. Probacu i to da menjam kablove
Kod mene je bila situacija da se TV sam gasio u sred gledanja filma, nakon što sam povezao Bose soundbar, bas i dva mala zvučnika. Gasili se TV i zvučnici.
Klinac je provalio da je na mobilnoj aplikaciji sleep opcija bila na ON. Posle isključivanja te opcije sve je ok. Možda nekome pomogne u sličnim situacijama.

Ima ih na amazon.de za 160e, pa nadji nekog da ti dobaci.

Možeš sa amazon.de da uzmeš i platiš DePrevoz momke da ti za 20€ dovezu.

Stigao mi prosli vikend novi tv samsung 55s95f i zvuk mi je sad primetno losiji nego sto sam imao na predhodnom, bar 8 godina starom LG 42LB671V
ranije mi nikada nije palo na pamet da mi treba neki sound bar ali sada moram nesto preduzeti da se ovo popravi bez obzira na cenu.
jer ima neko neku preporuku sta i gde da gledam a da se ne zayebem. prioritet je iz sto manje delova i sto manje mesta da uzima a da daje zvuk bar kakav sam imao ranije.
zahvaljujem unapred.

Stigao mi prosli vikend novi tv samsung 55s95f i zvuk mi je sad primetno losiji nego sto sam imao na predhodnom, bar 8 godina starom LG 42LB671V
ranije mi nikada nije palo na pamet da mi treba neki sound bar ali sada moram nesto preduzeti da se ovo popravi bez obzira na cenu.
jer ima neko neku preporuku sta i gde da gledam a da se ne zayebem. prioritet je iz sto manje delova i sto manje mesta da uzima a da daje zvuk bar kakav sam imao ranije.
zahvaljujem unapred.
Mala opaska: Ili si dobio neki sasvim treći tv ili ti se sluh stanjio, jer nema teorije da ta kanta of LG-a ima bolji zvuk od ovogodišnjeg oled-a. U svakom slučaju idi na soundbar.

Mala opaska: Ili si dobio neki sasvim treći tv ili ti se sluh stanjio, jer nema teorije da ta kanta of LG-a ima bolji zvuk od ovogodišnjeg oled-a. U svakom slučaju idi na soundbar.

To je poslednje sto bi mi palo na pamet da moze da se desi ali situacija je takva da svaki put put kad ga ukljucim odmah cujem da bas nesto nije u redu i da mora da se nekako resava. jedino ako polozaj zvucnika iza panela pravi, u mom slucaju toliku razliku u odnosu na stari koji je imao zvucnike ispod panela usmerene prema dole. ili je nesto neispravno posto nikakva podesavanja ne pomazu. radi se o obicnoj kablovskoj sportu i muzici, nikakav audio zahtevan sadrzaj. ako bih to morao da nekako opisem rekao bih da je zvuk sad kao sa tranzistora.
uglavnom krenuo sam malo da se vracam kroz temu i vidim da bi samsung HW-Q800F trebalo da bude ok za oko 420e ali se pitam sta bi bilo ako bi sub kutiju zatvorio iza, gde bi mozda i mogla da se uglavi ili bi mi ostala nekako ispred tv-a da je preskacem sto mi je sada smesno resenje ali bi se moguce i navikao. isto se pitam ovaj bar da li prelazi preko stope tv-a koja jeste tanka par mm ali mi ne izgleda da ispod ima i toliko mesta da lepo legne preko nje.

Nazad
Vrh Dno