Ubacite USB konektor u USB port uređaja i radićeImam daljinski Rii mini i25 ali neznam da ga podesim. Našao sam nešto malo na Engleskom ali ne razumem. Može li neko ukratko da mi pomogne.
Kada kazes mtsov mislis na Iris?Sad sam probao MTS-ov blutut daljinac sa Mibox 3. Radi sve,cak pali i gasi box 🙂.
Google partner Ohsung Electronics is producing new reference remotes for Google TV that utilize a special indoor solar cell from Epishine. This replaces the batteries on the new G32 remote.
By powering the remote with ambient indoor light instead of disposable batteries, it never runs out of power.
koliko vidim bas ovaj najjeftiniji od 3$ ima ch+/-Razlila je što ovi jeftiniji nemaju ch +-,a bez toga daljinac gubi smisao.
Sto bi to radio, kada za iste pare moze da ima 100% kompatibilan daljinski.Uzmi iris daljinac za 500di. i rešio si sve osim paljenja boxa, ali ja ga i ne gasim (osim slučajno). Možda će sa tvojim tv-om da radi i cec kako treba
TV je iz 2010te 😂😂😂Uzmi iris daljinac za 500di. i rešio si sve osim paljenja boxa, ali ja ga i ne gasim (osim slučajno). Možda će sa tvojim tv-om da radi i cec kako treba
Meni pali, vec smo pisali o tomeI sada ono najvaznije potanje: Jel moze da pali box iz sleepa?
Jel tačno ovaj model daljinca imaš?Meni pali, vec smo pisali o tome
I just found this on AliExpress:
RSD2,037.38 | XMRM-ML Remote Control With Voice For Xiaomi 4k Qled Android Smart TV Remote L55m7-q2me Q2
![]()
XMRM-ML Fernbedienung mit Stimme für Xiaomi 4k Qled Android Smart TV Fernbedienung L55m7-q2me Q2 - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Da taj sa slike.Na move apk prihvata sve.Jel tačno ovaj model daljinca imaš?
Meni stigao Xiaomi XMRM-19 i ne radi channel +/- Na EON app
Dal ima neka fora oko podešavanja? Ne vidim ništa u settings
Daljinac sam upario tako što sam držao zajedno MI i home dugme
Ne rade ni brojevi
Rade koliko vidim samo dugmići koje ima ovaj mali Mi Box daljinac
Nisam obrisao malo daljinacDa taj sa slike.Na move apk prihvata sve.
Jel si ga upario sa box a onaj mali raspari .Samo da taj sa tasterima bude primarni
Kod mene je mali otisao u kutiju.Kad je dosao taj sa tasterima.Prvo sam obrisao mali ,izvadio baterije.Nakon toga ubacio u taj sa tasterima i povezao .Onako je box trazio novo uparivanjeNisam obrisao malo daljinac
Aj da probam
Probao sam sad i tako opet ne rade ni brojevi ni channel +/-Kod mene je mali otisao u kutiju.Kad je dosao taj sa tasterima.Prvo sam obrisao mali ,izvadio baterije.Nakon toga ubacio u taj sa tasterima i povezao .Onako je box trazio novo uparivanje
Moj je ML verzija i platio oko 10evra kad sam kupovao.Bas taj sa linka sto sam stavioProbao sam sad i tako opet ne rade ni brojevi ni channel +/-
Mi Box S MDZ-22-AB to je valjda Gen 1
Dal to ima neke veze ili je ovo jednostavno stariji daljinac nemam pojma
Plaćen fazon 2€ nije ni bitno pokloniću ga nekome.
Naručio bi odmahne ovaj Xiaomi XMRM-ML ali kako da budem 100% siguran hoće li raditi sve....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari