Šta je novo?

Xiaomi Smart Band 10

• Začetnik teme Začetnik teme Stock
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa zar se ne ugasi bluetooth na Mi Band 10 kad je ugašen bluetooth na uparenom telefonu?
Meni je telefon na airplane modu oduvek, baš mi treba da mi vibura smart band celu noć na notifications
Pa zar sat ne prepozna da spavas pa ti ne salje notifikacije? Meni makar tako na huawei watch fit 3. I kakve ti to tolike notifikacije stizu tokom noci a da su vazne, niko ti valjda ne salje poruke tada, ako su gluposti sa drustvenih mreza, yt i tako to iskljuci wifi na telefonu.

Pa zar sat ne prepozna da spavas pa ti ne salje notifikacije? Meni makar tako na huawei watch fit 3. I kakve ti to tolike notifikacije stizu tokom noci a da su vazne, niko ti valjda ne salje poruke tada, ako su gluposti sa drustvenih mreza, yt i tako to iskljuci wifi na telefonu.
Ma razno razni servisi izbacuje 10 notifications telefon koji je na airplane modu
Neću ni da razmišljam dal će da zabaguje Mi Band i da me budi bzv.
Ne gasim wifi na telefonu nema potrebe ovako.

Probao sam power save noćas na Mi Band 10 i uopšte nije merio spavanje
Tako da se ne igram više sa tim, telefon je na airplane mode, BT ugašen
Ja da se tripujem oko Bluetooth na smart band ne pada mi na pamet, pored najgoreg vazduha na planeti to mi je najmanja briga.

Uzeh ovu malu stvarčicu u Gig. za 3000 din 😀
Meri HR skoro pa isto kao polar h10.
Neverovatno koliko je tačan.
Zbog prirode posla BT moram da isključim, pa battery saver završava posao.
Inače koga zanima, merenje HR u battery saver modu radi. Sve ostalo isključi od praćenja.

Имао сам Банд од првог до Банд 6, прва три сам купио на Алију, свих 6 су добро служили, сад имам Xiaomi S1 три године.

За неколико Банд сам ја отварао теме, сад видим да је неко други преузети мој посао. 😀

xiaomi-smart-band-10-pro-leak-1.jpg

xiaomi-smart-band-10-pro-leak-9.jpg

Screenshot-2026-05-04-at-12.49.52.png

Nazad
Vrh Dno