Čekao sam S25, ali su mi rekli da se i dalje ne zna kada će stići na stanje (ako ga uopšte budu dobijali).Da li ima nekih naznaka da dijaspora shop ubaci običan s25 256 gb na akciju poput ove što je bila za ultru?
Ja nevidoh S25 256 da ima... samo sa 128GB.U G na akciji su S25 i S 25 Ultra
Moj slucaj, isti Wireless Charger, kad ga nakacim na samsungov 25W ili 45W adapter, radi samo redovno bezicno punjenje, brzo nece. Kad koristim Samsung 18W adapter, radi sve. Mada kada sam povezivao na PC, radi mi i redovno i brzo. Mozda ti je stvarno kabl problem, ja koristim Type-C na Type-C za PC.Uzeo sam Samsungov Wireless Charger (Max 15W) ali bih morao da kupim i punjac za njega jer nece da radi kada ga spojim na PC preko USBa.
Da li mogu da kupim bilo kakav punjac ili moram neki poseban, Samsungov?
Ja imam S25 mali i imam Samsung SMS aplikaciju. Samo treba da je instaliraš sa Galaxy Store-aEvo prvih iskustava sa s25 Ultra, koji je stigao juče.
Sve prebačeno preko smart swich aplikacije jako brzo, zatim odrađena fina podešavanja ConsentID, Banka, Viber i sl.
3 ažuriranja sistema je povukao, čini mi se da je posle drugog i 5G (na Yettelu) proradio, tako da za nekih 2-3 sata, sve je podešeno...
S obzirom da prelazim sa malog s23, trebaće mi vremena da se naviknem na ovoliki telefon.
Takođe, trebaće vremena da se naviknem i da nema više samsungove aplikacije za SMS, kao i da je PIN sada sa 6 cifara. Mada otisak i prepoznavanje lica funkcionišu super, tako da se taj PIN retko i koristi.
S druge strane, brzina rada na ovom čudu je zaista odlična. Nije s23 bio spor telefon, naprotiv, ali ovde je sve primetno brže. Kamera će tek biti testirana, a i baterija, mada deluje da i tu ima napretka.
Što se tiče DijasporaShop-a, pohvala za njih. Naručen telefon u ponedeljak, isporučen u četvrtak. Nisu ni meni poslali fiskalni račun, ali zato jesu jednu gratis futrolu. Ja sam naručio Samsung Rugged Case, a uz nju je stigla i Samsung Clear Case, tako da... hvala im.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Nadam se da će taj osećaj zadovoljstva potrajati barem 2-3 godine.
PIN i dalje može sa 4 cifre da bude, meni je na S25U sa 4 cifre.Evo prvih iskustava sa s25 Ultra, koji je stigao juče.
Sve prebačeno preko smart swich aplikacije jako brzo, zatim odrađena fina podešavanja ConsentID, Banka, Viber i sl.
3 ažuriranja sistema je povukao, čini mi se da je posle drugog i 5G (na Yettelu) proradio, tako da za nekih 2-3 sata, sve je podešeno...
S obzirom da prelazim sa malog s23, trebaće mi vremena da se naviknem na ovoliki telefon.
Takođe, trebaće vremena da se naviknem i da nema više samsungove aplikacije za SMS, kao i da je PIN sada sa 6 cifara. Mada otisak i prepoznavanje lica funkcionišu super, tako da se taj PIN retko i koristi.
S druge strane, brzina rada na ovom čudu je zaista odlična. Nije s23 bio spor telefon, naprotiv, ali ovde je sve primetno brže. Kamera će tek biti testirana, a i baterija, mada deluje da i tu ima napretka.
Što se tiče DijasporaShop-a, pohvala za njih. Naručen telefon u ponedeljak, isporučen u četvrtak. Nisu ni meni poslali fiskalni račun, ali zato jesu jednu gratis futrolu. Ja sam naručio Samsung Rugged Case, a uz nju je stigla i Samsung Clear Case, tako da... hvala im.
Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Nadam se da će taj osećaj zadovoljstva potrajati barem 2-3 godine.
3 sekunde posla na Google
You can set a 4-digit PIN on the Samsung S25 Ultra for quick unlocking by entering a 6-digit PIN first, enabling "Confirm PIN without tapping OK," then deleting the last two digits and confirming the 4-digit code using a specific multi-finger tap trick to bypass the OK button for instant unlock
. This trick involves simultaneously pressing the back/delete and continue buttons after highlighting the last two digits of the temporary 6-digit PIN, allowing your 4-digit PIN to auto-submit
Jedno je 3d scanner lica a drugo je samo 2d portret, otud dosta losije iskustvo sto se tice otkljucavanja licem. Ali, bar nemas tu ogromnu 'pilulu' gore u ekranu, koja je meni licno odvratna. Nesto gubis nesto dobijes, sve je do licnih preferencija.Jedina velika mana po meni na S25U modelu je što nema bolji face unlock kao npr iphone ili huawei p40.
Ostalo manje više ali šteta što nisu ubacili bolji face unlock mobitela. Po danu može proci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari