Može link?Tvrđava, 10-epizoda, užasno teška uh... Btw, gluma fenomenalna, kapa dolje svima. Večeras finale.
A bre jel niko na ovoj temi ne čita knjige? 😁😁Pa da kad naletite na TV adaptaciju vam odmah jasno o čemu se radi, ne bude zabuna.
A to je još i imalo filmsku adaptaciju godinama pre te TV serije.
Inače, pročitao sam prvu od tri knjige i batalio dalje čitanje i takođe pogledao prvu sezonu serije i dalje nisam gledao 😂
Prva sezona je odlicna a i ujedno cela prica po knjizi terror, autor knjige nije kontaktiran za II sezonu i radnja iste nema veze sa 1 sezonom ama bas nista, osim sto su kao oni sami smislili ideju i neki horror mystic narativ koji eto lici, pogledao sam i drugu ali se se ne moze porediti sa atmosferom iz prveSada si me dobro podsetio i pomalo ponovo zaintrigirao za seriju i bacim pogled na IMDB kako bih se podsetio glumačke postave kad vidim da je naredne godine planirana i treća sezona...
Grešiš i ja sam stao 2019 posle druge i kada sam čuo da je treća lošija odustao. Medjutim treća jeste lošija ali posle 6 godina pauze jako gledljiva. 4 kao što rekoh dobra kao Dastinove sarme.Ja sam Stranger Things izdržao dve sezone i bilo mi je dovoljno. Kao ptica koja hrani mladunce, tako producenti ove serije hoće da gledaocu ispovraćaju nostalgiju u usta. Neka, hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari