Šta je novo?

A1 Xplore TV - aplikacije [nije tema za A1 smart box/settop box ni za pakete A1]

Da li postoji app za Fire TV stick? Ili da li postoji nacin da se sideloaduje, a da radi kako treba? Ako je neko upucen, moze mi pisati private, da ne bi ugusili cet ovde. Hvala svima unapred!

Posalji mi mail na PM pa cu ti poslati apk za android. Za Firestick nemamo apk al ce verovatno i ova raditi.

E da, probao app na LG smart tv-u, radi bas sporo.
Da potvrdim i ja istu opasku.
Android vs WebOS (Tesla 40E635BFS i Fox 43WOS625D*) -> Fox primetno, da ne kažem drastično sporiji, kako prilikom pokretanja aplikacije tako i tokom kretanja kroz interfejs.
Krš hardver realno, pogotovo Tesla sa 1GB RAM-a (1.5GB na Foxu), međutim sa EON-om je obrnuta situacija, na WebOS "leti" u poređenju (pogotovo nakon dužeg gledanja ili uz/nakon dosta premotavanja), tako da kontam da nije do slabašnog hardvera.

Usput, @_M4rk0_: da li je Android 9 baš "hard" zavisnost, ili postoje šanse da se "olabavi" na 8-icu? 🙂

* Oba TV-a su ažurirana na najnovije verzije firmware-a/Xplore aplikacije. Ako je bitno ili potrebno, mogu proveriti koje su tačno.

Da potvrdim i ja istu opasku.
Android vs WebOS (Tesla 40E635BFS i Fox 43WOS625D*) -> Fox primetno, da ne kažem drastično sporiji, kako prilikom pokretanja aplikacije tako i tokom kretanja kroz interfejs.
Krš hardver realno, pogotovo Tesla sa 1GB RAM-a (1.5GB na Foxu), međutim sa EON-om je obrnuta situacija, na WebOS "leti" u poređenju (pogotovo nakon dužeg gledanja ili uz/nakon dosta premotavanja), tako da kontam da nije do slabašnog hardvera.

Usput, @_M4rk0_: da li je Android 9 baš "hard" zavisnost, ili postoje šanse da se "olabavi" na 8-icu? 🙂

* Oba TV-a su ažurirana na najnovije verzije firmware-a/Xplore aplikacije. Ako je bitno ili potrebno, mogu proveriti koje su tačno.
Pa mogu da ti posaljem app da je rucno instaliras… Necemo podrzavati android 8

Da li je moguće koristiti Xplore TV preko mog Android boxa (Homatics 4k R Plus)?

Postoji li preview prozor prikikom premotavnja? Preskaces reklame recimo.

• Like
Reagovanja: iOS
Ako pustite opciju da na svim Arenama imamo promenuo audio feeda to jest da mozemo hez komentatora a sa zvukom sa utakmice mozemo da gledamo evo u January prelazim kod Vas kad mi istekne MTS . Bilo bi lepo da omogucite mozaik 4 kanala u istom momentu i sliku u slici kao sto je jedno vreme imao i MTS . Hvala na odgovoru unapred

Ovo za premotavanje je stvarno minus, to bi trebalo popraviti. Ubiše sa reklamama za kladionice, pa bi preview rešio taj problem. Pohvale za snimanje sadržaja do 90 dana, to je super opcija koju na EON-u nemam.

Edit: Pa ima preview prilikom premotavanja, nekako sam mislio da nema... Pardon, moja greška.

Poslednja izmena:
Na boks sam i mislio, nisam sad u prilici na kompu da vidim ali mislim da je isto.
Ma ja kao jedan topic, drugi, nelgocino razdvojeni za unifikovane teme. Te u bboks, te ovde nesto...

Ovo za premotavanje je stvarno minus, to bi trebalo popraviti. Ubiše sa reklamama za kladionice, pa bi preview rešio taj problem. Pohvale za snimanje sadržaja do 90 dana, to je super opcija koju na EON-u nemam.

Edit: Pa ima preview prilikom premotavanja, nekako sam mislio da nema... Pardon, moja greška.
Ima ili nema?

Update koji je malo omanuo. Sredjeno je. Prastajte. Nije trajalo dugo. Ako neko jos ima problema resetujte STB ili pisite ovde mada ne bi trebalo.

Pusteno je skoro sve od sportskih na 50 fps. Kao i madjarski audio na HBO ... pa ako neko primeti i bude zainteresovan pusticemo jos
Da li su Adrenalin i Eurosport 1 i 2 upali u te "skoro sve" sportske kanale sa 50fps? Nemam trenutno pretplatu pa ne mogu da probam...

Pa jel je ima u playstoreu? Po ovome deluje sve ok.

Pogledajte prilog 518387
Pročitao sam u nekoj od tema na forumu da aplikacija neće da radi na 3rd party boxevima, što mi zvuči jako čudno, pa zbog toga pitam. Ne želim da koristim A1 box na jednom TV-u.

Takođe sam pročitao i da aplikacija pravi problem ako se koristi 3rd party ruter. Dakle, iza A1 modema bih imao svoj ruter.

Da li će moći da funkcioniše sve normalno?

Pročitao sam u nekoj od tema na forumu da aplikacija neće da radi na 3rd party boxevima, što mi zvuči jako čudno, pa zbog toga pitam. Ne želim da koristim A1 box na jednom TV-u.

Takođe sam pročitao i da aplikacija pravi problem ako se koristi 3rd party ruter. Dakle, iza A1 modema bih imao svoj ruter.

Ne mogu da govorim za generičke boxove sa aliexpresa ali na Mi box S gen 2 radi kao da je na A1 boxu.

Na A1 nema više Explore TV ?
Kako još mogu nabaviti Explore TV ?

Aplikacija radi na sertifikovanim android uredjajima od androida 9 pa na dalje. AOSP ne podrzavamo

Rad aplikacije ni na koji nacin ne moze biti povezan sa modelom rutera. Ako imas net i otvoren je 443 port radice ti.

Na A1 nema više Explore TV ?
Kako još mogu nabaviti Explore TV ?
? ?? 🙂

Da li je neko presao sa MTS Box paketa (Iris TV) na A1 i kakvi su utisci?

Prešao ja pre dva meseca i utisci su i više nego pozitivni. I to ne samo ja, nego još gomila drugih sa ovog foruma. Ako te interesuje konkretno tv usluga onda čitaj temu od početka i nema greške.

Odlicno, vidim da su pretezno pozitivni utisci. Da li u listi kanala postoje i History Channel i Viasat History (ne pitajte me, cale hoce da gleda malo naciste, malo o vanzemaljcima)?

Nazad
Vrh Dno