Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spominjanjem serija koje ste gledali na domaćim kanalima tipa Košava i serija koje je najbolje da ostanu kao lepo sećanje ste me podsetili na The Invisible Man 😁😁

Ako me sećanje služi to i CSI su posle bile prve stvari koje sam skidao sa torrenta (sa vrtoglavim brzinama interneta od 256 kbps).

Tvrđava, 10-epizoda, užasno teška uh... Btw, gluma fenomenalna, kapa dolje svima. Večeras finale.

Pluribus Ep 6,7
Krenuo sam da ostajem bez zivaca u ep 7 ali je kraj izvukao pricu.
Ostale jos 2 epizode, osim ako se ne dogodi nesto epohalno i neki veliki cliffhanger na kraju, mislim da cu sacekati da izadje cela serija pa onda nastaviti dalje. Lepa serija, prijatna za gledanje ali za godinu dana ce me boleti uvo da nastavim da u parcicima uzivam u njoj.

Znao sam da ako budu delovi tela da ce se banalizovati prica vec u sledecoj epizodi, zato sam i prizeljkivao da je Carol videla nesto drugo jer je ovako i sam cliffhanger banalizovan. Cela sezona ide uravnotezenim, laganim ritmom i onda odjednom pompezni kraj 5 ep, razbija se "idila" da bi se u sledecoj epizodi ispostavilo da smo bezveze iskakali iz ritma, Carol odmah legla na rudu i nikom nista....

Mislio sam da je ovo garant neke priča o odrastanju smeštena u fantazijskom okruženju, ali da vidiš, posle prvih par epizoda mogu da kažem da je za sad sasvim gledljivo. Neću još da hvalim, imaju tu cele tri sezone, ali ko je gladan neke mračne fantastike, mogao bi da proba da li mu leži.

A bre jel niko na ovoj temi ne čita knjige? 😁😁Pa da kad naletite na TV adaptaciju vam odmah jasno o čemu se radi, ne bude zabuna.

A to je još i imalo filmsku adaptaciju godinama pre te TV serije.

Inače, pročitao sam prvu od tri knjige i batalio dalje čitanje i takođe pogledao prvu sezonu serije i dalje nisam gledao 😂

Dexter Resurrection:
Želeo bih da se zahvalim ovoj seriji. Podsetila me na neka davna vremena kada sam imao stvarno imao entuzijazma za gledanjem serija, i kada sam po ceo dan nagađao šta će se desiti u novoj epizodi. Došao sam do te neke faze kada su me sve novije serije smorile, sumnjao sam da je to do mene... Ali ispada da je samo trebala da naleti prava serija. Uživao sam u svakoj minuti svake epizode, od mene 10/10.

Ista sumnja, i onda uzivao u te dve nove sezone. Podjednako i u Dexter: Original Sin

A bre jel niko na ovoj temi ne čita knjige? 😁😁Pa da kad naletite na TV adaptaciju vam odmah jasno o čemu se radi, ne bude zabuna.

A to je još i imalo filmsku adaptaciju godinama pre te TV serije.

Inače, pročitao sam prvu od tri knjige i batalio dalje čitanje i takođe pogledao prvu sezonu serije i dalje nisam gledao 😂

A što misliš da ja nisam znao da je serija po knjigama Filipa Pulmana? Takođe sam znao i za film koga sam davno onako polu-pogledao, jer mi se nije dopao. suviše je dečiji. Zato nisam imao nikakva očekivanja od serije, ali sam je na nagovor probao i prve tri epizode zapravo nisu loše, ostaje da se vidi kako je dalje. Pošto nema kvalitetne fantastike u zadnje vreme, ljubitelje žanra neće ubiti ako probaju ovo.

Pluribus sam batalio posle 4. epizode. Meni je ovo dosadno, jednolično a boga mi i iritantno.

@Nenad22 @Novatech Nažalost Dextera nisam odgledao ništa od pretposlednje epizode originalne serije, poslednju nisam hteo da gledam namerno. Ne znam možda nekad promenim mišljenje. Ali imam taj trip da sam omatorio i da me serije ne rade kao nekad.

Poslednje sezone originalnog Dextera jesu bile dosadne, mozda i nisu toliko bitne (jedino zbog radnje) ali ove tri nove su bas lepo osvezenje. Ukljucujuci i "New Blood". Ali "Resurrection" mislim da je nabolja od novih. Iako se ostarilo, vredi 🙂

IT: Welcome to Derry
Pretpostavljam da sledi jos jedna sezona.

Sada si me dobro podsetio i pomalo ponovo zaintrigirao za seriju i bacim pogled na IMDB kako bih se podsetio glumačke postave kad vidim da je naredne godine planirana i treća sezona...
Prva sezona je odlicna a i ujedno cela prica po knjizi terror, autor knjige nije kontaktiran za II sezonu i radnja iste nema veze sa 1 sezonom ama bas nista, osim sto su kao oni sami smislili ideju i neki horror mystic narativ koji eto lici, pogledao sam i drugu ali se se ne moze porediti sa atmosferom iz prve

Hyperion je ono sto jos niko ne sme da pretoci u seriju od istog pisca i to bi tek bilo remek delo ako bi bilo uspesno ali morala bi generalno velika modifikacija da bi to bilo moguce

Iako je rekao bih najlošija, meni nije bila loša. Ako se dobro secam, ubacili su malo više komedije u tu sezonu, što je donekle bilo čudno.

Posle su se sa četvrtom vratili na pravi put i isto tako nastavili u petoj (za sada).

Ja sam Stranger Things izdržao dve sezone i bilo mi je dovoljno. Kao ptica koja hrani mladunce, tako producenti ove serije hoće da gledaocu ispovraćaju nostalgiju u usta. Neka, hvala.

Ja sam Stranger Things izdržao dve sezone i bilo mi je dovoljno. Kao ptica koja hrani mladunce, tako producenti ove serije hoće da gledaocu ispovraćaju nostalgiju u usta. Neka, hvala.
Grešiš i ja sam stao 2019 posle druge i kada sam čuo da je treća lošija odustao. Medjutim treća jeste lošija ali posle 6 godina pauze jako gledljiva. 4 kao što rekoh dobra kao Dastinove sarme.
Demon savršen

Za Strqnger Rhings sam skoro čitao recenziju od strane psihologa i totalno druga dimenzija kad se pogleda iz njihove perspektive.

Strqnger Rhings sam pokusavao, davao sansu ali jednostavno ne ide. Gledao prvu, druga vec smorila pa iz nekoliko pousaja na premotavanje, treca je bila previse. Ne mogu sazvakati te providne decije fore tipa azdaja ga satera u cosak i taman da mu otkine glavu, na kilometar se neko pojavi i kao hajd prvo mene, i onda se azdaja naravno zaleti tamo, a ovaj pobegne. Filmovi Hallmark-a su mala deca za ovo, dok kod Diznija bar znas sta da ocekujes. Bez uvrede, kome god se svidja OK, njegov ukus ali za mene sada kada vratim film dno dna, jednostavno ne svidja mi se ali bas ni malo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno