Sad da cimam nekog za to, tesko. Deluje amaterski da ulazis na trziste i ne nudis test, sem ako si inferioran.Razocarace te TV iskustvo jer je eon tu na 1 mestu ali sasvim je dobar Xplore s obzirom da TV gledamo 3% vremena ekrana. Sport, Crtaći i doku kanali ostalo sve stremio.
@churla ako imaš nekoga sa A1 brojem imaš mesec dana gratis dodatak xplore tv sport paket. Ako aktiviraš nemoj na isti mail na koji posle planiraš da aktiviraš ako uzmeš uslugu duo net i tv jer onda buguje nalog
Možda nisam u toku ali nisam znao da yettel, mts ili sbb imaju test.Sad da cimam nekog za to, tesko. Deluje amaterski da ulazis na trziste i ne nudis test, sem ako si inferioran.
Sto se TV tice, isto, ja eto vesti, doku,. imam 11 kanala u listi samo. Ostalo se snadjem ili hbomax zena. Ali ako placam insistiram da radi kako ocekujem. Sta god da je u pitanju.
Namesti na 50 Hz.U podešavanjima, sam namestio 4k 60hz.. To je to na prvu. Nisam oduševljen ali ok je
Sad sam malo istraziovao, pa mic po mic, mana do mane. Veca kompresija, nizi bitrate, lag, intefejs. Po ovome sto sam procitao neuporedivo je gore TV iskustvo. Cak i koriscenje na lapu je gore, a to koristim svaki dan. Aj evo cekamo nidzakv da secira.Razocarace te TV iskustvo jer je eon tu na 1 mestu ali sasvim je dobar Xplore s obzirom da TV gledamo 3% vremena ekrana. Sport, Crtaći i doku kanali ostalo sve stremio.
@churla ako imaš nekoga sa A1 brojem imaš mesec dana gratis dodatak xplore tv sport paket. Ako aktiviraš nemoj na isti mail na koji posle planiraš da aktiviraš ako uzmeš uslugu duo net i tv jer onda buguje nalog
Na Eonu je 50hz, na 60 je postojao neki stutter. Proleteo sam samo kroz meni, verovatno je i bolje na 50hz. (60 je bilo prvo ponudjeno 🙂 )Namesti na 50 Hz.
Ne kazem, ne znam, ali A1 je nov pa kao ako misle da udju na trziste. Evo ja ne poznajem nikoga da ima, pitacu an poslu, mada ljud ne gledaju TV uopste, ali uopste.Možda nisam u toku ali nisam znao da yettel, mts ili sbb imaju test.
Dobijaš jedan mesh uređaj uz DUO PLUS ali to samo ako ti je baš potreban.Uz duo plus piše bez naknade.
Nema niko.Možda nisam u toku ali nisam znao da yettel, mts ili sbb imaju test.
Nije toliko loše.Sad sam malo istraziovao, pa mic po mic, mana do mane. Veca kompresija, nizi bitrate, lag, intefejs. Po ovome sto sam procitao neuporedivo je gore TV iskustvo. Cak i koriscenje na lapu je gore, a to koristim svaki dan. Aj evo cekamo nidzakv da secira.
Ne zna d ali iamm sbb/yetel u zgradi, proveicu ipak, sad imam sumnju, ali apostluni bi me svaki defekt na slici nervirao. Imam "na test" Iris, ne moze da se poredi, mada kvalitet slike je dobar. Na sportkim kanalima mi se ucini i boljm nego na sbb.
Gde ćeš više od testa sa cenama koje su izbacili i oduvali konkurenciju. 🙂Ne kazem, ne znam, ali A1 je nov pa kao ako misle da udju na trziste. Evo ja ne poznajem nikoga da ima, pitacu an poslu, mada ljud ne gledaju TV uopste, ali uopste.
A i tema je A1 pa sam se samo drzao konteksta ipak.
Tacno. Da nije tako ne bih ni gledao i naravno da je to razlog.Gde ćeš više od testa sa cenama koje su izbacili i oduvali konkurenciju. 🙂
Probaj kad stignes hdobox i smarttube kako radi.Na Eonu je 50hz, na 60 je postojao neki stutter. Proleteo sam samo kroz meni, verovatno je i bolje na 50hz. (60 je bilo prvo ponudjeno 🙂 )
E da, probao app na LG smart tv-u, radi bas sporo.
Radi.Moze li neko da potvrdi, dali ova nova Move aplikacija radi na A1 optici? Uskoro mi istice Box, pa vidim da cu da se razilazim sa Mts-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari