Korisnik00
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 22.09.2023
- Poena
- 21
Pretpostavljam da je m1 pro 13 inca sa 16gb rama dobra opcija?
U principu oni se krecu tolko, m2 m3 su dosta skuplji, koristim trenutno thinkpad x13 g3 inace. m1 air je slicne cene pa zasto ne pro kad je slicna...I više nego dobra opcija.
sad dal je jaci m1 chip od 6650, verovatno jeste....U principu oni se krecu tolko, m2 m3 su dosta skuplji, koristim trenutno thinkpad x13 g3 inace. m1 air je slicne cene pa zasto ne pro kad je slicna...
pa to, u adv kancelariji office, i daily laptop, youtube povremena igrica itd itd, imao sam s23 ultru pa presao na iphone 16, imao x1 carbon i sada x13, tenkovi od laptopova, ali me bas zanima ta integracija maca i iphonea, kao i sam sistem, posto je windows 11 haos.Slažem se.
Ako je cifra tu negde, bolja opcija je Pro.
Ne znam šta radiš sa lapom i za šta ti treba, ali ako nisi do sada koristio neki Apple uređaj sa M procesorom, prijatno ćeš se iznenaditi.
Proveri samo battery health, da nije baš krš, ono 80% i manje, sa dobrom baterijom napuniš ga preko noći i ceo dan možeš da radiš, pod uslovom da nije neki baš baš intenzivan rad.
i bas dobro drze cenu, ovaj x13 me kostao 500 evra 3 godine star netaknut bukvalno, ciklusa 3...., dok ovi macbook stari 5 godina i dalje kostaju tolko hah, pitam se moguce li je zameniti battery.pa to, u adv kancelariji office, i daily laptop, youtube povremena igrica itd itd, imao sam s23 ultru pa presao na iphone 16, imao x1 carbon i sada x13, tenkovi od laptopova, ali me bas zanima ta integracija maca i iphonea, kao i sam sistem, posto je windows 11 haos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari