God ipo.. Ne znam, ali ovdje slaba potraznja za Pixelima. Bas je telefon, Pixel narocito, tesko prodati.Koliko star? Po meni, potcenio si ga.
Burazer je kupio pre mesec dana u Nemačkoj za 250eTreba mi misljenje, imam pixel 8 pro 12/256gb, bez tackice, sa mous magnetic case-om, 350e ga prodajem. Je l ovo realna cijena ili sam ga precijenio? U CG prodajem 😀
Možda nisi ispratio ali i S25 serija ima problema sa 5G na mts I yettel trenutno 😁.. Ne mogu više da se borim sa ovim dečijim bolestima 3. sveta, dođe mi da pređem na S25 seriju...
Isti slučaj, smučilo mi se zezanje na Pixel - VoLTE relaciji, prešao na S25. Sve šljaka, drndao sam 5G par dana na Samsungu, meni radi skroz dobro na MTS-u. Ali sam ga isključio jer mi realno ne treba. Bitan mi je VoLTE zbog poziva. E sad kad sam prešao na S25 su se izgleda setili da puste VoLTE bez dodatnih pečeva. Tako da se vraćam verovatno na Pixel uskoro, samo još malo da ispratim da li će još biti problema sa 4g pozivima. Ne leži mi Samsung, stock Android je kevaAu čoveče, ja hteo da probam 5G na A1 eSIM pa malo i da zovem neke ljude sa kojima se nisam dugo čuo (da ih ne zovem da službenog), uplatio kredit, aktivirao Mega plan i A1 poklon dodatak i šipak, i pročitam ovde ovu dodatnu tehnikaliju sa "mućkanjem" SDU, a već imam MTS SIM karticu u telefonu... Ne mogu više da se borim sa ovim dečijim bolestima 3. sveta, dođe mi da pređem na S25 seriju... A u Mađarskoj Yettel HU mreža 5G radi jer je podržan Pixel, i to je odlično radio na Hubgaroringu...
Pa na ujakovoj Motoroli G54 Power radi 5G A1, a ne može na Pixelu jer smo zemlja 3. sveta... Ko zna kad će doći i Pixel zvanično doći posle januara i "ajde da ga merimo" vica...
instaliraj ovu app:Da i rutovan mi je telefon
Zezao se malo sa Ajfonom drugara koji ima 16 pro. I radi sasvim fino. Ono najbitnije za mene video snimanje. Vreme oblačno bilo Smederevo. Ok je Pixel 8 PRO iako je stariji godinu dana od šesnaestice jabuke. Jabuka dosta bolja stabilizacija i malo bolji kvalitet.
Koje je ovo blagostanje kad udjes u ims i vidis da volte radi bez ikakvog dodatnog cackanja...Inače od poslednjeg apdejta radi volte bez shizuku i root-a, znači out of box što se kaže.
Meni ne radi. Sve azurirano. A1Inače od poslednjeg apdejta radi volte bez shizuku i root-a, znači out of box što se kaže.
Jel ti aktiviran sa njihove strane?Meni ne radi. Sve azurirano. A1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari