Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Sad se čuo sa agentom. Super ljubazan i usužan čovek. Ostavio podatke za prenos dva broja iz Yettel uz Neo surf i Neo super sa 50% popusta. Ostaje da sačekam poziv iz Yettel, da odbijem njihovu ponudu i da sačekam kartice i ugovore. Nadam se da će sve proći bez dodatnog cimanja...

U pitanju je izbor 060 broja. Da li moze da pocinje sa 1, 0601××××××? Decko iz virtuelne prodavnice kaze da ne moze mada nisam stekao utisak da je siguran u to sto prica. Kaze da moze broj koji pocinje sa 060 3,4,5,6 i 7 a ja sam hteo da mi bude identican sa jednim mojim 063 brojem. Ako ima neko a da mu broj pocinje sa 0601 neka se javi.

nije 0601 al 06060 je isto lep

moguce je da su skoro pa svi 0601 zauzeti, imam druga koji ima broj jos od 2010 koji pocinje sa 0601, nisam siguran dal to gledaju po "stazu" il kako vec

U pitanju je izbor 060 broja. Da li moze da pocinje sa 1, 0601××××××? Decko iz virtuelne prodavnice kaze da ne moze mada nisam stekao utisak da je siguran u to sto prica. Kaze da moze broj koji pocinje sa 060 3,4,5,6 i 7 a ja sam hteo da mi bude identican sa jednim mojim 063 brojem. Ako ima neko a da mu broj pocinje sa 0601 neka se javi.
Moj počinje sa 06 ali ja sam nekad radio za A1 dok je još bio Vip i odabrao sam šta mi je bila volja 🙂

Da li je neko primetio nedoslednost u vezi Moj A1 naloga...

Naime, kad si ulogovan na svoj profil i želiš da obaviš kupovinu, dakle želiš još jedan broj tj. novu UO, ili čak i da biraš opciju obnova uz izabranu tarifu u korpi, kada zatraži da upišeš svoje lične podatke i JMBG, sistem izbaci da su podaci već korišteni, a te podatke sam logično upisivao tokom prve online kupovine... Ne kapiram. Je l' imao neko ovaj zastoj?

Osim ako ti Jetel ne ponudi bolje uslove
Videćemo, mada sumnjam. A1 ima toaming u svim paketima sto meni znaci, ako Yettel ponudi 12m po 1 rsd, mada sam ovde procitao da je sada samo 6m, u sumi na 24m ispadne manje, ali onih 12 ili 18 meseci mesečna cena paketa meni ne odgovara, a uz to nema paketa koji parira A1. Osim rominga, ograničavanje brzine, nenormalne cene paketa… Ja imam 063 broj (mobtel, mobi, telenor, Yettel) više od 25 godina, ali mislim da su se sada zaigrali malo.

Daju oni 12x1 din, 12x50% samo treba biti tvrd u pregovorima, ukoliko naravno zelis da ostanes.

Da li je neko primetio nedoslednost u vezi Moj A1 naloga...

Naime, kad si ulogovan na svoj profil i želiš da obaviš kupovinu, dakle želiš još jedan broj tj. novu UO, ili čak i da biraš opciju obnova uz izabranu tarifu u korpi, kada zatraži da upišeš svoje lične podatke i JMBG, sistem izbaci da su podaci već korišteni, a te podatke sam logično upisivao tokom prve online kupovine... Ne kapiram. Je l' imao neko ovaj zastoj?
Ja nemam tu opciju koju imaš ti da upišeš jmbg, samo ovo:
1765223722811.png
Možda bi mogao da screenshotuješ da vidimo na šta misliš?

Isto.
Danas u A1 kažu da zahtev nisu ni dobili, u MTS-u da se prvo šalju kartica i ugovor, pa tek kad im se vrati potpisan - šalju zahtev u A1 za prenos 🤷‍♂️
...a onda ga pogrešnog pošalju 🙄🤬
3-4x kažem agentu da sam prepaid korisnik u A1 - on podnese zahtev za prenos sa podatkom da sam postpaid -> A1 naravno odbije.

Pozove MTS agent ponovo, ponudi nove (i skuplje) 5-ica tarife (prvi ugovor bio za Omoriku S, hm hmm 😏), ovaj put doduše 12x1din+12x 50%, pa isti ples ponovo uz obećanje da će zahtev poslati odmah, tj. pre nego što dođe drugi ugovor do mene na potpis - ništa od toga ne bi naravno, tako da me lepo našetaše 9 dana, jer je drugi ugovor potpisan u petak ujutru, a pošta ne radi vikendom pa je zahtev za prenos stigao tek danas u A1......

Srećom nisu me pustili bez kontra ponude, tako da završismo posao sa 6x1din + 18x50% za Neo 5.
Prebačen broj na postpaid u roku od 2min, tj. bez čekanja na presek (~17.12), nisam ni izašao iz poslovnice. 👌👏👍

Sad ostaje samo "ratovanje" sa korisničkim za VoLTE (i metar dana gratis Xplore da se proba, s' obzirom na upitnu sudbinu EON-a).... 🙂

Da li u A1 za eSIM mora da se ide u poslovnicu ili može nekako drugačije da se dobija?

^^ Ja sam dobio za Start i Neo 5, Surf i 30.
Da li bi i za ostale eventualno dali nisam pitao (uzedoh Neo 5) 🙂

Sad se čuo sa agentom. Super ljubazan i usužan čovek. Ostavio podatke za prenos dva broja iz Yettel uz Neo surf i Neo super sa 50% popusta. Ostaje da sačekam poziv iz Yettel, da odbijem njihovu ponudu i da sačekam kartice i ugovore. Nadam se da će sve proći bez dodatnog cimanja...
Pozdrav, u februaru mi ističe ugovor kod Yettela. Na koji nači si došao do agenta? Prenesi broj pa opcija ostavi kontakt?

Evo i mog iskustva sa obnovom ugovora
15.11. podnet zahtev za prelazak sa mega plana u mts na soko lite tarifu 15x1 i 9x2699 dinara. I dok sam izašao iz poslovnice stiže poruka za neo 5, neo surf i neo 30 za 6 meseci free i 18 meseci 50%. Uzeo sam neo surf.
Za drugi broj postpaid istekla ugovorna obaveza 08.12. za start tarifu i istog dana podnet zahtev za prelazak u mts.
Tarifa 5icaS za 15x1 i 9x2899 dinara, i od strane A1 tišina, jutros prekinut signal i aktivirana mts kartica.

Evo i mog iskustva sa obnovom ugovora
15.11. podnet zahtev za prelazak sa mega plana u mts na soko lite tarifu 15x1 i 9x2699 dinara. I dok sam izašao iz poslovnice stiže poruka za neo 5, neo surf i neo 30 za 6 meseci free i 18 meseci 50%. Uzeo sam neo surf.
Za drugi broj postpaid istekla ugovorna obaveza 08.12. za start tarifu i istog dana podnet zahtev za prelazak u mts.
Tarifa 5icaS za 15x1 i 9x2899 dinara, i od strane A1 tišina, jutros prekinut signal i aktivirana mts kartica.
Ocigledno na tom broju si im bio veci trosak. Cim nisu ponudili.Gledaju sve na broju

Podneo malopre zahtev iz mtsa u a1, neo 30 mi je onako tamanica. U poslovnici mi rekose da je max 30%, da ne daje vise od toga od septembra.

Mislim prihvatio samo, ali mislim da je to moglo bolje, nisam ocekivao da se izjajare kao mts sto radi.

Tako da cu i ja biti jajara i cekacu poziv iz mtsa sutra. Sta mogu da ocekujem i sta da radim?

Ako potpisem sa a1, neo 30 izadje 24x1680 rsd

Podneo malopre zahtev iz mtsa u a1, neo 30 mi je onako tamanica. U poslovnici mi rekose da je max 30%, da ne daje vise od toga od septembra.

Mislim prihvatio samo, ali mislim da je to moglo bolje, nisam ocekivao da se izjajare kao mts sto radi.

Tako da cu i ja biti jajara i cekacu poziv iz mtsa sutra. Sta mogu da ocekujem i sta da radim?

Ako potpisem sa a1, neo 30 izadje 24x1680 rsd
5ica S prva 3 mes 400 din ostalih 21 mes 1100, to su dobijali pojedini. (Moras da se cenkas malo do ove ponude )

5ica S prva 3 mes 400 din ostalih 21 mes 1100, to su dobijali pojedini. (Moras da se cenkas malo do ove ponude )
3 meseca 450, ostalo 1500, prihvatio iako su mts indijanci, i ovi iz a1 su se izjajarili kao ne dajemo mi 50%, kao da internet ne postoji

Za koji paket je to? 5ica S?

Da li neko zna, daje li A1 neke pogodnosti poslovnim korisnicima za prenos brojeva?

I ja da potvrdim, posle zahteva za prenos u MTS, stigao poziv iz A1 i ponuda 6 meseci po 1 i ostalo 50%. Sad samo ne znam sta da radim sa ovim katicama sto su mi poslali iz MTSa 🙂

Nazad
Vrh Dno