Geralt of rivia
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2019
- Poena
- 60
Ipak ništa od Hyper trojke, izašlo mi je prvo ažuriranje nakon aprila i radio sam update sve do oktobarskog patcha ali ništa...

Hmm, zaninljivo, nisam znao za to, više bih voleo iskreno da xiaomi i dalje na globalnom nivou fabrički koristi svoj dialer i massage app umesto guglovih.Gledaj to sa vedrije strane. Na tom romu uz pomoć Šizuku/Canta aplikacija možeš da omogućiš Xiaomi dialer sa snimanjem razgovora bez obaveštenja, ako ti treba tako nešto 😁
Ko zna... probaću ponovo dok je Ultra još kod mene(već je trebalo da ode, ali...ima ih koji ne drže datu reč, iako sam mu smanjio cenu).15u kompletno van fokusa, jel to slucajno omasio ili je s vise fotki tako

Stavi zeiss i u postavkama smanji sharp - 70, saturacija -20 i svejtlo - 20Nemam šta da krijem. Ako admini dozvoljavaju napisaću i ovde, ako ne izvinjavam se unapred i neka izbrišu pvaj post.
Za 750 smo se dogovorili, ali sad je počeo da vrda, te ne može lično da dođe ovaj vikend, gledaće sledeći, itd...iz Beograda je pa bi hteo da ga vidi uživo. Rekoh slobodno dođi, nemam šta da krijem u vezi telefona. Telefon kao nov bukvalno, a kupljen 17.11 ove godine.
A što se tiče sledećeg, pre bih X300 Ultru, nema smisla menjati generaciju za generacijom😉
Možda bi boje na Vivu bile prirodnije da sam stavio natural, a ne zeiss?
Probaću i to.
@cekipa, ne znam zašto ne vidiš slike @Proday ih vidi.
Za sve u photo modu. Landscape and night je cudan, iskreno koristim photo na svemu.^Hvala!
Probaću
Da li je to za sve uslove fotografisanja ili samo za noć?
Da li ostaju zapamćena ta podešavanja u zeiss-u ili ih treba stalno podešavati?
Ova nocna fotografija mnogo bolja na Xiaomi, bar mom oku vise prija.Ko zna... probaću ponovo dok je Ultra još kod mene(već je trebalo da ode, ali...ima ih koji ne drže datu reč, iako sam mu smanjio cenu).
Rešio sam da zadržim Viva. Više mi odgovara njegova "filozofija" sistema, a i kamera mi se više sviđa.
Jedina prednost Ultre je što je legalan iz A1, a Vivo je iz Švajcarske sa kineskim romom(ali to mi i odgovora zbog opcije snimanja razgovora, a ima i veću bateriju 6000mAh).
I još jedna stvar, Vivo bolje leži u ruci i nekako je bolje izbalansiran.
Evo svezih slika
![]()
Ovde bolji Xiaomi, tako stvarno izgleda nebo a ne kao kod VivaKo zna... probaću ponovo dok je Ultra još kod mene(već je trebalo da ode, ali...ima ih koji ne drže datu reč, iako sam mu smanjio cenu).
Rešio sam da zadržim Viva. Više mi odgovara njegova "filozofija" sistema, a i kamera mi se više sviđa.
Jedina prednost Ultre je što je legalan iz A1, a Vivo je iz Švajcarske sa kineskim romom(ali to mi i odgovora zbog opcije snimanja razgovora, a ima i veću bateriju 6000mAh).
I još jedna stvar, Vivo bolje leži u ruci i nekako je bolje izbalansiran.
Evo svezih slika
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari