Šta je novo?

Supernova Move box software modding

Na najnovijem fw ukucaj del1042del i tada ce proraditi adb pristup.
Izvini, nisam toliko upućen, šta ti znači fw?
Ja inače nemam pristup uredjaju, kad god upalim izbacuje gresku da uređaj nije registrovan, ja sam planirao da instaliram modovanu verziju nekog launchera i da preko hotspota na fonu koristim tv, sve dok ne uvedem nešto pošto sam se uselio u novi stan i u njemu sam našao ovaj move box

Firmware, ali ako ti box nije aktivan, ko zna koja je verzija u pitanju i da li uopste radi del1042del
Onda skini stari fw ali ne znam kako mislis da sredis bez racunara.

Da li i kako moze da se moduje MOVE STB UCA-BI60R tako da ima mogucnost za YouTube i Netflix ali da ostane i originalna MOVE aplikacija dostupna za koriscenje

Ispratiš sve oko flešovanja i podešavanja dato u temi, samo ne čekiraš da Wolf bude deafult launcher.

Nema potrebe. Ukucaj del1042del na poslednjem fw i konektuj se preko adb. Instaliraj aplikacije koje hoćeš i to je to. Move aplikacija ubija adb pristup, a ovaj kod je suspenduje pa prolazi.

Nema potrebe. Ukucaj del1042del na poslednjem fw i konektuj se preko adb. Instaliraj aplikacije koje hoćeš i to je to. Move aplikacija ubija adb pristup, a ovaj kod je suspenduje pa prolazi.

Samo da razjasnim ovo pošto sam potrošio pola dana da povežem adb sa supernova boxom. Pošto je neko pominjao "search" polje u move aplikaciji, non stop sam tamo kucao DEL1042DEL i očekivao neki rezultat... Tako da sam odustao i snimio februarski fw na usb i fleshovao box. Međutim odma se update-uje na zadnji kad ga upalim. E tu na update-u, dok ima onaj crveni screen, sam se povezao na brzinu i instalirao wolf launcher 🤣. Posle još par sati igranke (šta god da instaliram ne radi u wolfu), provalim del taster kod tastera sa brojevima na daljincu...

Da skratim za nove ljude, stisnete dugmiće na daljinskom dok ste na bilo kom programu "del" "1" "0" "4" "2" "del" i odma vam izlazi meni sa desne strane. To je znak da možete da se konektujete.

Jel ima neki apk nekog programa koji moze da cita m3u liste za ovaj move stb vlc ili nesto tako?

Može pomoć, jel moguće instalirati googlplay na ovaj move uređaj (BI60R)preko adb i kako mučim se već dugo i strpljenje me izdaje

Da li postoji move app za ovaj box a da nije za telefon? Imam modovan box, najnoviji firmware, radi del1042del ali uredjaj nije registrovan na platformi.
Hvala unapred.

Pozdrav svima, potrebna mi je mala pomoc sa iris boxom HPH07. Naime kupio sam vec modovan box sa KP jos prosle godine. Problem je sto vise ne mogu da istaliram Move Smart aplikaciju jer stara ne radi. Povezao sam se preko ADB-a na uredjaj preko wifi, kada pokusam da instaliram xpak izbaci gresku filename doesn't end .apk or .apex.
Kada exportujem samo apk izbaci ovu gresku Failure [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK: Failed parse during installPackageLI: /data/app/vmdl1536898798.tmp/base.apk (at Binary XML file line #7): Requires newer sdk version #28 (current version is #26)].
U aplikacijama vidim wolf launhcer ali na ekranu stoji nvidia shield (verovatno skin).
Uredjaj je na androidu 8, da li postoji update na 9 i kako to odraditi?
Takodje me zanima kako se može uraditi hard reset?

Prilozi

• 20251221_182131.jpg
    20251221_182131.jpg
    215.3 KB · Pregleda: 18
Pozdrav svima, potrebna mi je mala pomoc sa iris boxom HPH07. Naime kupio sam vec modovan box sa KP jos prosle godine. Problem je sto vise ne mogu da istaliram Move Smart aplikaciju jer stara ne radi. Povezao sam se preko ADB-a na uredjaj preko wifi, kada pokusam da instaliram xpak izbaci gresku filename doesn't end .apk or .apex.
Kada exportujem samo apk izbaci ovu gresku Failure [INSTALL_FAILED_OLDER_SDK: Failed parse during installPackageLI: /data/app/vmdl1536898798.tmp/base.apk (at Binary XML file line #7): Requires newer sdk version #28 (current version is #26)].
U aplikacijama vidim wolf launhcer ali na ekranu stoji nvidia shield (verovatno skin).
Uredjaj je na androidu 8, da li postoji update na 9 i kako to odraditi?
Takodje me zanima kako se može uraditi hard reset?
Ovo iskreno i meni treba

Ako neko ima novu MOVE aplikaciju za hph07 bilo bi odlicno. Hvala

Probajte ovu:

Da jer aplikacija kaze da podrzava Android 8, a hph07 je na Android 8.

Ja sam uredjaj na kraju resetovao na fabrička i sad mi nakon paljenja traži logovanje na Iris.
Častim sebe sa Xiaomi box-om za novu godinu.

Nazad
Vrh Dno