Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

To mogu da kažu i ljudi sa S23U, kada smo imali poslednji značajan hardverski upgrade senzora kamera...

Al to je nova realnost kod glavnih proizvođača, uzmi ili ostavi.

pa ja cu sigurno zadrzati s25u ovaj 17pm je vise upitan… tako da mozda i nece da “kvare” nesto sto nije pokvareno. A kinezi im nisu tolika konkurencija na zapadnom trzistu zbog sankcija i mora skrivenih regulativa + sw gafovi uvek prisutni kod kineza. Koliki cemo upgrade dobiti zavisi od trenutnog duopola samsung/apple a sumnjam da ce oni da ze izlazu velikom trosku bez potrebe. I gugl je tu podbacio debelo tako da dosta pesimisticki ne ocekujem nista spektakularno od apple/sam do 2030😬😁

Što bi bila 4ta generacija.
Ali sada će se javiti ljudi da objasne kako su na 23, 24 i vrlo brzo na 25u uništene kamere softverski da bi na 26 bile bolje, a za pola godine ga kupiti i pisati kako je wow. Džaba se nervirate, Samsung prodaje pa prodaje. 😁

Početkom godine sam uzeo S25 Ultra, kao neko ko je prethodno imao Samsung Galaxy A54 5G ovo je bio popriličan skok u kvalitetu za mene. Iskreno nemam planove da uzimam S26 niti imam razlog za to. Po mom misljenju uzimanje novog telefona svaki put kad izadje nova generacije je bacanje para. Pogotovo sad kad same nazovi ih nadogradnje jevda da mogu da opravdaju naziv "nova generacija".

Work Emailing GIF by Aquarium of the Pacific

Bilo je price o punjnenju i da ce biti 60W. Jedina nepoznica je baterija, ali sam misljenja da sigurno nece preci 5500mAh (verovatno ostaje ista na Ultra modelu).

Ostaje ista, ali zato "brze" punjenje, da zamazu oci. Vrhunac ove generacije - 60w punjenje. Pa jos da kupimo nove punjace, i Samsungu dobro.

Polako sa kupovinom kineza, da se prvo vidi koji od njih će podržavati samsungovu verziju/protokol 60w punjenja.

Ko se seća kada je došao Super fast charging 2.0 ili ti 45w, velika većina punjača na tržištu nije ispunjavala zahteve, iako su bili 45+w po specifikaciji.

Polako sa kupovinom kineza, da se prvo vidi koji od njih će podržavati samsungovu verziju/protokol 60w punjenja.

Ko se seća kada je došao Super fast charging 2.0 ili ti 45w, velika većina punjača na tržištu nije ispunjavala zahteve, iako su bili 45+w po specifikaciji.
Uzmite lenovo 140w sa aliexpresa, podržava sve što postoji a košta verovatno manje!

Nazad
Vrh Dno