Šta je novo?

Google Pixel 9 / 9 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme joca89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Још ми стоји цркнути 5Х негде у фиоци...али тај телефон није био 800+ Еура....
Nije tu kraj. Neki ljudi po Redditu se žale da se na Pro/XL modelima odlepio modul kamere. Navodno neka šipka na njima nije dovoljno debela pa se ne drži...

Nekako se stiče utisak da pixel telefoni nisu pravljeni za dužu upotrebu od 2.5-3 godine.
Drugar jos koristi samsung galaxy note 10.
Telefon je i dalje odličan.

Ne znam kako mislis, ali ja moj 7 Pro vec tri ipo godine urnisem i nije mu nista, osim naravno slabije baterije ali to je normalno

Ja sam piksela kupio na osnovu preporuke servisera (bliska osoba, ne random servis) da su u top 4 po kvalitetu izrade hardvera.
Jednostavno je rekao- ovo ti se ne kvari. Jedini kvarovi koje sam imao su nastali fizičkim oštećenjem- pad telefona.
A da ljudi neki imaju fabričke greške..to je druga priča

Ja sam piksela kupio na osnovu preporuke servisera (bliska osoba, ne random servis) da su u top 4 po kvalitetu izrade hardvera.
Jednostavno je rekao- ovo ti se ne kvari. Jedini kvarovi koje sam imao su nastali fizičkim oštećenjem- pad telefona.
A da ljudi neki imaju fabričke greške..to je druga priča

Aha, zato se moj prvi 6 Pro restartovao sam od sebe čim sam ga kupio, a drugom spontano otisao USB port, zato što su top 4.

Drugi je i crkao, doduše par meseci nakon pada. Ali pada iz džepa.

Ja sam osoba bio koja menja fon na svakih godinu dana, ali od kad sam uzeo 7 pro, bio sam toliko zadovoljan da nisam imao apslutno nikakav razlog da ga zamenim, evo do sad samo zbog prosto fizickog procesa degradiranja baterije.
Cak bih mozda i razmislio o zameni iste, ali to tesko ovde kod nas, zato cu najverovatnije uzeti 10 pro xl malo i da se ponovim i to je to

Aha, zato se moj prvi 6 Pro restartovao sam od sebe čim sam ga kupio, a drugom spontano otisao USB port, zato što su top 4.

Drugi je i crkao, doduše par meseci nakon pada. Ali pada iz džepa.
Dešavaju se hardverski problemi, nisam rekao da se ne dešavaju.
Reset je softverski problem.
A gravitacija je kosmički problem..

Dešavaju se hardverski problemi, nisam rekao da se ne dešavaju.
Reset je softverski problem.
A gravitacija je kosmički problem..
3 puta je fabrički resetovan. Da je postojao samo softverski problem, to bi se rešilo. Google je odmah prihvatio zamenu. Ono sto sam primetio bio jeste da se restartovao i naročito prilikom fotografisanja, da bih kasnije pročitao da ipak jeste hardverski uzrok, postojao je neki problem sa kamerom.

Jeste, pored gravitacije postoje i elektromagnetizam, jaka i slaba nuklearna sila. Telefon je pao sa visine koja je jedva više od metar i pukao je pozadi preko maskice. To ne bi trebalo da se dešava. Drugu je 7a pukao kad mu je ispao dok je sedeo na WC solji lol.

I pre samog pada mu je otišao USB port iako nije imao padove prethodno.

I ja posedujem Pixel 4a 5G koji koristim za posao i privatno 8 Pro, oba rade perfektno.

Mada planiram uskoro da uzmem 10 Pro XL ili eventualno da sačekam 11. Dosadio mi je 8 Pro 🤣

Od svih telefona koje sam servisirao HW je u Huawei telefonima najgori. Najtanje žice, sve krhko i sl. Samsung se trudi da ne možeš da ga popraviš, Apple isto, ali na drugačiji način. Apple doduše stariji modeli, nisam nove radio, bio je vrh po kvalitetu. Pixela i Nexusa sam se naotvarao, mahom je standardno tu negde sa drugima, svakako ne lošije. Rekoh, jedini koji se izdvaja nagore je Huawei.

@Zulu 92
Trebalo bi da je pixel 10 dosta boljeg kvaliteta izrade od starijih pixel modela?

Koliko sam primetio, kod Pixel telefona (od Pixela 6 i novijih) je fazon da ili ih vlasnici hvale - da su telefoni premijum izrade i kao novi posle x godina korišćenja, ili kažu da je telefon ok materijala i izrade (na dodir) ali da se vremenom raspao (sam od sebe, iako je bio u nekom silikonu i nije ispadao), da se pokvario i slično. QC je izgleda glavni problem tu.

Mislim da smo ovde pričali, pa zato i pišem ovde.
Info direkt iz A1 core tima (tako mi kaže neki core team ne znam šta je to), Google dolazi u Januaru da testira 5G, znači proverena info.

Pa i ja mislim da je slucaj da su sa A1 uzeli da testiraju jer eto sa njima imaju neki odnos, a da pustaju Srbiju komplet
Mada cuo sam da u nekim zemljama tipa 5g radi na 3 operatera glavna a na manjim "virtuelnim" operaterima ne radi..
Ali kontam A1, Yettel i mts su dovoljno veliki da puste svima

Kako ste podesili googl lens? Je l ste dozvolili placanje kada je ukljuca kamera?

Pa kad bi pustili samo za A1, ja bih presao kod njih ne samo zbog 5g kao 5g, nego zbog postovanja prema njima da su se iscimali da to sve rade sa njima
Srećom meni ugovor ističe tek tamo negde početkom maja.
Nego koliko brzo nakon toga što svrate oni zapravo i puste apdejt?

Srećom meni ugovor ističe tek tamo negde početkom maja.
Nego koliko brzo nakon toga što svrate oni zapravo i puste apdejt?
Prema mojim nekim informacijama, oko 6 meseci prođe od kad krenu da testiraju do puštanja, a dolaze u Januaru nekad, pa sad možemo samo da nagađamo da sredinom 2026. će valjda biti pušteno

To možda znači da će pixel 11 oficijalno da sleti u Srbiju sledeće godine ? 🙂

Prema mojim nekim informacijama, oko 6 meseci prođe od kad krenu da testiraju do puštanja, a dolaze u Januaru nekad, pa sad možemo samo da nagađamo da sredinom 2026. će valjda biti pušteno
Pihhh, znači ipak moram da biram operatera na slepo. A ja se taman ponadao da stignem na gotovu stvar.

Pa da dok prodaju svoje 5g uredjaje.... Vidim krenule reklame baš jako...
Nego vezano za Pixel i Nexus telefone....
SAmo sam imao Htc hero i Mate 20 pro i bili su sjajni
Sve ostalo google.
Padalo ispadalo pogrešni punjači al nikad ekran slomljen nikad neka veća ogrebotina.
Čak čuvam Nexus 6p kao nov je.
Zaboravih ispao mi baš jako pixel 6 pro bez maske pre par meseci opet bez spoljnih oštećenja al otišla matična.
I njega čuvam kao nov je.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno