Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
O tome ti sve vreme i pričam - rekao si "daleko su oni još uvek, lupiću sada, od popularnosti koje su imale u svoje vreme, odnosno imaju sada Dakota Fening ili Kloi Grejs Morec", ja od pomenutih naveo nju da nije baš tako, između ostalog jer je ženski lik kao i navedene, ti kažeš i sada "NE ZNAM ko je Mili Bobi Braun" a ona je realno popularnija i od Kloe i od Dakote samo što ti nije bila u vidokrugu i sferi interesovanja - vidiš da je čak i Šaman prati po instagramu (dokaz popularnosti 1) ili mu kako tvrdi samo iskače na feedu (dokaz popularnosti 2🙀).

Poenta je da to što ti, ja ili bilo ko ovde nije upoznat sa nekim u određenoj meri ili potpunosti ne znači nužno da taj neko nije poznat, popularan ili šta već...

Glavna razlika između Mili i ostalih je što je Mili suštinski na pocetku karijere imala ultra mega popularnu seriju da je izbaci u prvi plan, sto joj je posle otvaralo vrata za dalje uloge. Sa druge strane su ove dve imale po neki dobar film, ali ne moze par filmova da bude jako kao serija ovog tipa.

Ne bih dalje u off.

O tome ti sve vreme i pričam - rekao si "daleko su oni još uvek, lupiću sada, od popularnosti koje su imale u svoje vreme, odnosno imaju sada Dakota Fening ili Kloi Grejs Morec", ja od pomenutih naveo nju da nije baš tako, između ostalog jer je ženski lik kao i navedene, ti kažeš i sada "NE ZNAM ko je Mili Bobi Braun" a ona je realno popularnija i od Kloe i od Dakote samo što ti nije bila u vidokrugu i sferi interesovanja - vidiš da je čak i Šaman prati po instagramu (dokaz popularnosti 1) ili mu kako tvrdi samo iskače na feedu (dokaz popularnosti 2🙀).

Poenta je da to što ti, ja ili bilo ko ovde nije upoznat sa nekim u određenoj meri ili potpunosti ne znači nužno da taj neko nije poznat, popularan ili šta već...
Auuu 🤦 češljam sad filmografiju dotične i provaljujem da zapravo glumi i u Stranger things 😅 izvinjavam se na nesporazumu 👍

Auuu 🤦 češljam sad filmografiju dotične i provaljujem da zapravo glumi i u Stranger things 😅 izvinjavam se na nesporazumu 👍
Eto vidiš, dovoljno da bude popularnija od ove dve - trebao si samo ranije da pročešljaš, recimo pre nego što nešto napišeš i ne bi ni bilo nesporazuma. Ali dobro, prihvatam izvinjenje - bitno je samo da čovek nauči nešto novo...

Na SviNJi naravno.

Zna se valjda na temi o serijama ko se pojavljuje u prvoj sezoni The White Lotus i kad god u Euphoria ( koju ja nisam gledao) koje sam jasno naveo uz spodoba epitet.

Mislio sam Stiflerovu majku. Dobro je izvukao sise 😁. A Svini je i meni antipatična iako bih joj rado (upiši tekst).

Povuci reč 🤣, ma ne ložim se ja sam više sam u piletina fazonu nego mi je legendarna faca.

Neću da probam.

Dovoljno mi je što sam gledao Industry kao još jednog predstavnika nove ere HBO.

Zendaja + SviNJi + "A group of teenagers experience the ups and downs of love and friendship in a world of social networks, sex, drugs, and violence." = ne hvala.

Poslednja izmena:
Prve dve epizode Stranger Things 5...ne znam, nisam oduševljen.

Nešto mi smeta ali ne mogu tačno da odredim šta.

Malo me nervira i gluma što se svi deru u isti glas.

Malo i do toga što se onaj vajb 80tih skoro pa izgubio iz serije.

Kakvu sam vam kosku bacio 🤣
To što se deru u isti glas je malo i realno a ne svi čekaju svoj red za svoj tekst...

Stranger Things od pocetka nije imala ikakvu razradu likova i karaktera sto se pokrivalo besomucnim i nebitnim dijalozima (nesto kao Jackie Brown od Tarantina)
koji zapravo nemaju veze sa radnjom, vec cisto da ne bude tiho tokom scena.

Inace, sada se poakzalo... recept je izgleda bio ubaciti 80-te fazon, disabled osobe (da li se tako uopste vise sme zvati) i naravno 80's horor.
Serija je dno dna, i ne treba niko da je gleda.
Osim u slucaju edukacije kako dijabetes izgleda kod osoba od 20 i kusur godina.
Ta serija nije ni za decu, kamoili matorce kao mi.. odoh da repriziram Dark

jer nisam gledao sezonu 2 i 3. A prvu sam zaboravio.
Splet okolnosti.. 🙂

P.S. ALi sam u 2 dana izbindzovao ovu novu sa Kler Dejnz, the beast in me.. to moze da se gleda, jer je antagonista presao igricu.
BIlo je rupa, ali sve je oprosteno. Jako gledljiva serija, samo terba gledati je od prvog minuta...
6.97/10

Poslednja izmena:
The last Frontier cela sezona u kompletu može da prodje ali nije da nema naivnih trenutaka. Ostavili su otvoreno i za drugu sezonu ako je i bude uopšte. 6/10

@old_bookmaker Pesma mi je poznata a spot mi je nepoznat.
Skim si ti u pobertetu rastaooo...🤔?

jer nisam gledao sezonu 2 i 3. A prvu sam zaboravio.
Splet okolnosti.. 🙂

P.S. ALi sam u 2 dana izbindzovao ovu novu sa Kler Dejnz, the beast in me.. to moze da se gleda, jer je antagonista presao igricu.
BIlo je rupa, ali sve je oprosteno. Jako gledljiva serija, samo terba gledati je od prvog minuta...
6.97/10
Slazem se, posle dugo vremena da moze nesto da se gleda, ovog zanra. Sto ti kazes ima rupa, ali dosta dobra gluma i zaplet nije los, od mene preko sedam def...

Pakao kad bi vas neke ovde slušao ne bi uživao uz Stranger Things kao malo dete
Najbolja serija ko zna od kad, veliki sam ljubitelj rock muzike što se privlači kroz seriju, te scene mi genijalne i nas matore sa rock svirki nalože kao malo dete na sladoled 😂
Naravno da ima glupusti, greški, loše glume, ali nađite mi bolju seriju zadnjih 10-15g (ne znam dal je GoT S1-7 u tom periodu išla)

IT welcome to derry
Ovo je sve bolje i bolje, Pennywise kida kako dobre scene, daleko bolje od svega u oba filma, baš ima bolesnih scena kakve jedna horor serija i mora da ima.
Malo me smara ovo oko vojske ali morali su nešto da ubace da ima više radnje.
Uglavnom retka serija zbog koje ne mogu da dočekam ponedeljak za novu epizodu.
Valjda nece biti 2g pauze do sledeće sezone.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno