Šta je novo?

Samsung promocije

Meni danas iz samsunga odgovorili da nemaju opciju da provere kada stize uredjaj, i da ce stici do 31.01

Veći problem je što ne znaju gde im se nalaze poslati telefoni. Baš me zanima da li će ove kolege čiji su telefoni "isporučeni" moći da isteraju gde su im telefoni. Jer kako sad stvari stoje, i Samsung i Dexperss mogu da se prave ludi i da kažu da su isporučeni jer tako piše u statusu pošiljke. Dokaza nema ni za šta

Meni danas iz samsunga odgovorili da nemaju opciju da provere kada stize uredjaj, i da ce stici do 31.01
Jedina opcija da znaju kada stiže telefon je onda kada isti pošalju i dobiju kod pošiljke za praćenje.
E sada ti treba da ubodeš momenat za proveru onda kada oni pošalju telefon.
Što znači da ih smaraš i šalješ mejlove 1 nedeljno, dakle svaki ponedeljak pošalješ mejl sa pitanjem kada stiže telefon..možeš im u mejlu i poslati IMEI broj telefona sa koga je izvršena registracija.
Veći problem je što ne znaju gde im se nalaze poslati telefoni. Baš me zanima da li će ove kolege čiji su telefoni "isporučeni" moći da isteraju gde su im telefoni. Jer kako sad stvari stoje, i Samsung i Dexperss mogu da se prave ludi i da kažu da su isporučeni jer tako piše u statusu pošiljke. Dokaza nema ni za šta
Ne moram ja da dokazujem ništa. Dekspres treba da dokaže da je baš meni isporučio telefon-paket.

Kao sto sam vec pisao, preuzmete DExpress aplikaciju, registrujete se i sticice vam obavestenje da je posiljka preuzeta, kao i obaveštenja za dalje statuse, bitno je da se registrujete sam brojem kojim ste I ostavili prilikom prijave za promociju... I dalje sami znate sta vam je ciniti.

Dekspres se ne javlja na telefon niti su mi odgovorili na mejl.
Organizator se javio i rekao da će mi dati drugi uređaj ali zbog svega što se desilo pitali me da li mogu doći lično po uređaj, jer bi tako bilo najbolje..
Ja sam pristao da dođem, pa će mi danas javiti detalje..šta, kako, gde.
Ne znam, sada razmišljam da li je to ok, da li sam se zeznuo što sam prihvatio da odem lično, da li je bolje bilo da sam tražio dostavu, da pošalju uređaj ipak ?

@illuminator80
Da li se tebi kolega neko javio ??

Ne razumem. Ljudi hoće da ti daju novi telefon a ti nisi siguran da li je to pmaetno? Pa ovaj što su poslali ti neće stići. Meni je danas tačno 2 meseca od kako sam se registrovao, a 7/12 će biti od kad su mi odobrili.

Dekspres se ne javlja na telefon niti su mi odgovorili na mejl.
Organizator se javio i rekao da će mi dati drugi uređaj ali zbog svega što se desilo pitali me da li mogu doći lično po uređaj, jer bi tako bilo najbolje..
Ja sam pristao da dođem, pa će mi danas javiti detalje..šta, kako, gde.
Ne znam, sada razmišljam da li je to ok, da li sam se zeznuo što sam prihvatio da odem lično, da li je bolje bilo da sam tražio dostavu, da pošalju uređaj ipak ?

@illuminator80
Da li se tebi kolega neko javio ??
Cekam i dallje odgovor od Dexpressa, ali mislim da ce oni da se prave ludi. Poslao sam mail organizatoru i rekao da cu ih tuziti ako mi do petka ne dobijem telefon. Ne vidim da nesto drugacije moze da se uradi. Ja prosto ne verujem da moram sve to da radim, posebno jer do sada nisam imao problema sa njima

Pa ako su simuki rekli da će mu dati drugi telefon ne vidim razlog da tebi ne daju.
Kao sto sam vec pisao, preuzmete DExpress aplikaciju, registrujete se i sticice vam obavestenje da je posiljka preuzeta, kao i obaveštenja za dalje statuse, bitno je da se registrujete sam brojem kojim ste I ostavili prilikom prijave za promociju... I dalje sami znate sta vam je ciniti.
Ja probao da se registrujem da pratim dostavu za s25fe i neće. Dobijam ovakvu poruku...
IMG_20251203_105219.jpg
Jel imao neko isti problem ili samo kod mene zeza evo već dva dana?

Evo ja sam sad kreirao nalog na računaru bez problema. Ali džabe dok ne dobijem br za praćenje. Kome ste pisali za taj kod, Samsungu ili United momentu?

United Moment šalje uređaje..javljaš se njima.

Cekam i dallje odgovor od Dexpressa, ali mislim da ce oni da se prave ludi. Poslao sam mail organizatoru i rekao da cu ih tuziti ako mi do petka ne dobijem telefon. Ne vidim da nesto drugacije moze da se uradi. Ja prosto ne verujem da moram sve to da radim, posebno jer do sada nisam imao problema sa njima
Da li si se na samom početku problema obratio organizatoru promocije United Moment ?
Samo oni mogu da reše problem i da isprave stvar..Dekspres su **** nema od njih ništa, nemoj čekati, nemoj gubiti vreme.
Ja sam se obratio organizatoru promocije i rekao im da po pravilu promocije imam pravo na poklon (koji nisam dobio do krajnjeg roka isporuke) i da po zakonu o zaštiti potrošača pošiljaoc je odgovoran za paket sve dokle ga ja ne preuzmem.
I oni mi odgovorili ok daćemo nov uređaj, dođite lično tu i tu.

Meni nisu odgovorili na mail i dalje, od prošlog petka

United Moment šalje uređaje..javljaš se njima.

Da li si se na samom početku problema obratio organizatoru promocije United Moment ?
Samo oni mogu da reše problem i da isprave stvar..Dekspres su **** nema od njih ništa, nemoj čekati, nemoj gubiti vreme.
Ja sam se obratio organizatoru promocije i rekao im da po pravilu promocije imam pravo na poklon (koji nisam dobio do krajnjeg roka isporuke) i da po zakonu o zaštiti potrošača pošiljaoc je odgovoran za paket sve dokle ga ja ne preuzmem.
I oni mi odgovorili ok daćemo nov uređaj, dođite lično tu i tu.
Prvo sam kontaktirao njih, ali oni malo zavlace, bar mi deluje tako. Sad sam im napisao da cu da ih tuzim i cekam odgovor.

@illuminator80
Kakva je situacija, dokle je stigla tvoja priča ?
Ima li raspleta, pozitivnog odgovora ?

Cao svima, ne znam gde da postavim ovo pitanje ali ovde mi se cini najprikladnije. Jel neko ucestovao u youniversity programu, da podeli iskustva i kako funkcionise generalno?

@illuminator80
Kakva je situacija, dokle je stigla tvoja priča ?
Ima li raspleta, pozitivnog odgovora ?
Dexpress nista nije odgovorio, jos jednom sam zvao organizatora i rekli su da su kao kontaktirali neku centralu da vide da rese to novim telefonima i rekli da ce javiti do petka do kraja dana. Nisu nista javili, ulazim u proces tuzbe. Kontaktirao sam drustvo za zastitu potrosaca Efektiva i uz njihovu pomoc cu tuziti organizatora. Kod tebe i kod drugih?

Ja sam juče dobio drugi telefon..bio sam u Zemunu u UM i uzeo sam drugi telefon, nov, vakum pakovanje..
Šta si ti uradio ?
Da li si poslao mejl Dekspresu i mejl UM organizatoru ?

Ja sam danas dobio mail da im je posiljka vracena zbog nepotpunih podataka i da licno mogu preuzeti na navedenoj adresi, otisao i preuzeo telefon.

Ja sam danas dobio mail da im je posiljka vracena zbog nepotpunih podataka i da licno mogu preuzeti na navedenoj adresi, otisao i preuzeo telefon.
Pričas za s25fe? Kog datuma ti je stigla potvrda da su ti odobrili poklon? Bolje da pratim pa da reagujem na vreme...

1000002526.jpg
Ja mislim da u svoj ovoj priči nije jedini krivac Dekspres..

Ne mogu više da povatam koja je koja promocija...i nadam se da si u pravu 😂🙌

^ 😁 za S24fe je istekla a za S25fe isporuke su do 31.1.2026.

Moram da okačim jednu sliku, ako nije po pravilima ja se izvinjavam..neka moderatori obrišu.
Ovo je inače sedište firme, organizatora promocije UM..
1000002516.jpg

Nije problem da ostane fotografija. To što je adresa registracije nešto što liči na stambeni objekat, zapravo i ne znači mnogo.

Niste videli kako izgleda i gde se nalazi kancelarija XYZ koji su bili zaduženi za prošlu promociju...

Ispoštovali su me, dobio sam poklon iz promocije koji mi pripada..tako da neću, ne mogu ništa više komentarisati vezano za samu firmu.
Sve je to meni jako čudno i neozbiljno..samo ću to reći.

Stigla notifikacija u DExpress appu da je spremna isporuka za S25FE. Preusmerio sam je na paketomat. Kupljen 27.09. i registrovan za promociju 30.09.

Nazad
Vrh Dno