Šta je novo?

Stremio

Moze li se na Stremio gledati live sport? F1, NBA
I kako? 👀

Ovaj mi je nekako ljepši
Ja koristim kodi, ne mogu da se naviknem na stremio.

Mogu li da koristim RD istovremeno na 2 uredjaja koji su na istoj kucnoj mrezi?

Trebam da se povežem na još jedan tv a ne znam šifru za Stremio, zna li neko kako da to riješim, pošto ne mogu nigde naći opciju forget password

Al zasto bi placao 2000 i nesto godisnje kad imaš Stremio koji je besplatan?
Ako ne baguje i zabada a cini mi se da je mnogo cistije od Stremia onda sto da ne. Malo sam para dao za sve i svasta 🙂
Nisam skapirao kako im rade add onovi, tipa subtitl nema nas nijedan ali naci cu.

Jos jedna stvar se pojavila kod RD, inace ga od danas prvi put koristim - naime gledam seriju i kad zavrsi epizoda, kad sam prebaci na sledecu tu zabode, na novoj epizodi sa zelenim ekranom na kojem pise nesto debrid is downloading torrent file. Moram poci nazad na listu torenta, odabrati bilo koji i normalno pusti, i tako opet kod sledece.

Nema taj fajl skinut. Moguće da ubodeš nekada ali baš uvek teško. Probaj neki popularni materijal pa prebacuj epizode.

Ume to da iritira. Kodi recimo preskoci sve te linkove i pusti prvi koji je skinut. Ne znam da li Stremio to moze. Cerka ga koristi ,ja sam veran Kodiu 15 godina.

Ako ne baguje i zabada a cini mi se da je mnogo cistije od Stremia onda sto da ne.
Све багује и забада у неком тренутку, чак и официјалне апликације типа Нетфликс, ХБО Макс... а камоли ове остале. Фора је једино што код официјалних ти никада не требаш ништа да радиш да се багови среде и закрпе, осим ажурирања (које узгред иде аутоматски), док код ових других некада је потребно мало сам да се исцимаш и уредиш све по жељи.

Jos jedna stvar se pojavila kod RD, inace ga od danas prvi put koristim - naime gledam seriju i kad zavrsi epizoda, kad sam prebaci na sledecu tu zabode, na novoj epizodi sa zelenim ekranom na kojem pise nesto debrid is downloading torrent file. Moram poci nazad na listu torenta, odabrati bilo koji i normalno pusti, i tako opet kod sledece.
Nije keširano zato piše da ga skida,isključiš da automatski prebacuje na sledeću ep i onda biraš samo keširane fajlove

Ako ne baguje i zabada a cini mi se da je mnogo cistije od Stremia onda sto da ne. Malo sam para dao za sve i svasta 🙂
Nisam skapirao kako im rade add onovi, tipa subtitl nema nas nijedan ali naci cu.
nisu to klasični addonovi, ne znam kako bi to nazvao uopće,možeš imati samo 1 "addon" a to je u biti samo json sa scraperima
što se tiče titlova koristi samo opensubtitles(ručno,nema automatike) s tim da embeedane hr i sr titlove ne povlači dobro automatski niti ih dobro prikazuje za odabir iz nekog razloga,ukazao sam developeru na taj problem...
app nije loša,ima neke prednosti u odnosu na stremio ali i dosta nedostataka, čini mi se da je zamišljena kao nešto između stremia i kodija što nije loša ideja ali je prilično friška,cijena nije nešto(do 20.12 je free) ali nije to još zaokružena aplikacija i previše ovisi o jednom developeru(ne može se nadograđivati addonovima)

Nije keširano zato piše da ga skida,isključiš da automatski prebacuje na sledeću ep i onda biraš samo keširane fajlove
Ok nego par mjeseci koristim stremio bez RD, i automatsko prebacivanje je tako radilo bez problema. Probah sad preko mediafusion i tu ne zabada, samo torentio.

Зато што Медијафјужн, исто као Комет вуче линкове са ДММ-а. Имаш сајт Дебрид Медија Менаџер, можеш лакше да видиш шта се тамо налази и без апликација и адонова. Фора је што је ДММ сада постао глобални неки универзални скрејпер и користи га тона корисника већ и оно што се тамо налази у 95% је кеширано на неком дебрид серверу, јер корисник који провуче хеш торента кроз ДММ подразумева се да је тај торент скинуо већ на дебрид серверу.

nisu to klasični addonovi, ne znam kako bi to nazvao uopće,možeš imati samo 1 "addon" a to je u biti samo json sa scraperima
što se tiče titlova koristi samo opensubtitles(ručno,nema automatike) s tim da embeedane hr i sr titlove ne povlači dobro automatski niti ih dobro prikazuje za odabir iz nekog razloga,ukazao sam developeru na taj problem...
app nije loša,ima neke prednosti u odnosu na stremio ali i dosta nedostataka, čini mi se da je zamišljena kao nešto između stremia i kodija što nije loša ideja ali je prilično friška,cijena nije nešto(do 20.12 je free) ali nije to još zaokružena aplikacija i previše ovisi o jednom developeru(ne može se nadograđivati addonovima)
Искрено добро је ово, поготово кад се узме у обзир да је све тек ново. Јуче се мало играо са овим и ок је. Много је рецимо чистије од Кодија и комотније јер ти даје одмах све оно што добијеш са Кодијем након брда утрошеног времена за подешавање, а лакше је од Кодија и лагано може да ради апликација преко тв-а само.
Мана је једино што ће се плаћати годишње, или како већ, али ако ћеш већ плаћати боље и то а да добијаш ажурирања често и нон стоп неке нове иновације него као код Синклера рецимо, плаћаш исто а ажурирање једном у две године. Прошао сам кроз њихову Редит страницу и видим да се нон стоп нешто спрема и девелопер искрено ради на пројекту. Значи тражи кинту али и ради на томе за шта потражује новац.

За титлове @PapaBear66 када крене видео, иди доле на онај точак (као икона за сетингс што је уобичајено) и избациће ти да можеш да наместиш који хоћеш језик да ти буде за примарни и секундарни титл. И то је то. После вуче са Опенсабтајтлс титл за језике које си навео.Можеш исто да бираш величину титла у три типа, мали, средњи, велики, и такође и стил титла са сенком, без и жути.

Biće to još bolje, mogu i profili da se podese
Debrid stream sam video na redditu
Sluša sugestije drugih ljudi, ja za sada ostajem na kodiju.
Jednostavno stremio mi ne odgovara

Зато што Медијафјужн, исто као Комет вуче линкове са ДММ-а. Имаш сајт Дебрид Медија Менаџер, можеш лакше да видиш шта се тамо налази и без апликација и адонова. Фора је што је ДММ сада постао глобални неки универзални скрејпер и користи га тона корисника већ и оно што се тамо налази у 95% је кеширано на неком дебрид серверу, јер корисник који провуче хеш торента кроз ДММ подразумева се да је тај торент скинуо већ на дебрид серверу.
A kako se iz DMM-a materijal dodaje i konkretno pusta iz Stremia?

Зато што Медијафјужн, исто као Комет вуче линкове са ДММ-а.
Obožavam ovakve izjave. A realnost je takva da sam DMM sajt daje manje rezultata od ovih što po tebi samo koriste DMM.
Naime to je zato što totalno paradoksalno, nelogično i d*bilno sam DMM search ne pretražuje DMM hashliste a MediaFusion ih pretražuje (tj MediaFusion koristi i "Zilean" a Zilean indexira i objavljene DMM hashlist)

A kako se iz DMM-a materijal dodaje i konkretno pusta iz Stremia?
DMM dodaje sadržaj u tvoj RD Library / RD Cloud.
Stremio verovatno negde u UI ima sekciju gde vidiš šta imaš u RD Cloud.
@emaremare je tako ručno dodavao i gledao Homicide Life on the Street (preko moje DMM hashlist) pa će on da ti kaže gde i kako. Neko se čini mi se i žalio kako to izgleda malo drugačije u Stremio UI.
Ako nisam pobrkao sa gde i kako Stremio stavlja sadržaj dodat sa Plexio addon 😂😂 kad se @MaxBgd igrao sa Plexio.

Poslednja izmena:
Obožavam ovakve izjave. A realnost je takva da sam DMM sajt daje manje rezultata od ovih što po tebi samo koriste DMM.
Naime to je zato što totalno paradoksalno, nelogično i d*bilno sam DMM search ne pretražuje DMM hashliste a MediaFusion ih pretražuje (tj MediaFusion koristi i "Zilean" a Zilean indexira i objavljene DMM hashlist)
Могуће и ово. Ја сам користиоуглавном сајт, а на сајту реално има увек све што ти треба и само га убациш кликом у РД клауд твој 🙂 Мада већнеко време нисам користио у адоновима и апликацијама све ово, само рецимо ако хоћу нешто да погледам што тренутно нема на Нетфликсу, Максу... па убацим преко ДММ-а на клауд па скинем по старински 🤣 Тако да у теорији требао би да даје доста резултата, јер постоје преко ДММ хешлиста, е сада како тражи по апликацијама и како се то у пракси показује вероватно зависи.
Ја сам рецимо пробао овај претраживач од ове Дебрид Стрим апликације и он иако није 100% идентичан са резултатима као што показује на ДММ сајту близу је. Не верујем да на Торентију рецимо има толико ремукса за све и свашта. Проверено знам да је пола ремукса која постоје на ДММ-у са Торентлича скинуто на РД сервере и онда су хешови тих торената провучени кроз ДММ листе.

Стремио ако се не варам има адон који баш вуче линкове са ДММ хешлиста, мислим да је Комет или слично нешто?

па убацим преко ДММ-а на клауд па скинем по старински 🤣
I sam povremeno radim slično (skidam sadržaj iz RD Cloud na HDD), naročito kad postoji mogućnost sudaranje više ljudi sa više različitih IP adresa na jednom RD nalogu koji delimo 😂😂

Проверено знам да је пола ремукса која постоје на ДММ-у са Торентлича скинуто на РД сервере и онда су хешови тих торената провучени кроз ДММ листе.
Znam da je to slučaj i za sve što mi se gleda a DMM search ne izbaci odem na TL i odradim search > otvorim stranicu torenta / kvaliteta koji me zanima > izmenim TL link da mi prikaže stari "v4" TL UI (jer se tako vidi koji je info hash torrent fajla 😋) > kopiram info hash i dodam kao magnet link u DMM Library sekciji.

Čak se dešavalo da za torrent koji nije keširan sam RD downloader krene da skida to baš s TL ( = vidiš na TL sajtu da se broj leecher-a povećao za +1 😁😁)

Стремио ако се не варам има адон који баш вуче линкове са ДММ хешлиста, мислим да је Комет или слично нешто?
Pa MediaFusion to radi, a beše i neki Knight_nešto takođe.
Comet nisam do sad imao potrebe da koristim na način na koji sam "koristio" MediaFusion i Torrentio po potrebi.

Primer Torentio pretrage

Screenshot_20251209_151431_Chrome.png

Koristio = uzeo pokupio torrent info hash i dodao ga u DMM 😂😂 Posle gledao to u Plex + zurg setup-u.

Јесте Knight Crawler и он има, све сам позаборављао . 🤣 Да има и он. Ма у принципу сви су они некако повезани са оним Елфхостед, тако нешто.

Nazad
Vrh Dno