Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Gledao sam dijasporu i cene su bile tipa 150000 tako da sam kupio madjara. Sutra cu ici da kupim masku.

Koji punjac preporucujete? Zena ima 33W Xiaomi, jel moze on ili treba jaci?

@Dule Pacov

Na sta mislis kada kazes da ima puno podesavanja? Nisam ga jos upalio.
Kupi na Aliexpress neki Toocki 67W za 6-15$ ili Anker 45w, 65W

Puniće ti bez problema i taj 33W jako malo sporije jer telefon ne vuče stalno 45W nego šalta gore dole napon, prosek je možda 30W na S25U

Ako te zanima brzina punjenja preporuka za Essager kablove sa display, preko coina možeš uzeti za 1.5-2$

S25 FE se napuni od 20% do 80% Xiaomi 33w punjačem za 44-45 min. Iz tih 60% iskorišćenog kapaciteta baterije dobio sam 5h SOT.

Da li je vama prednja kamera na s25u u uslovima loseg osvetljenja uzasna? Odnosno video.
Kada slikam sa night modom bude odlicna, ali ovako kao da snimam sa nekim krsem
Ostalo sve je 10/10.

Za svaku aplikaciju i nalog ukicavas google ili samsung sifre, pa kartice, sve ostalo u vezi sa podesavanjima oko baterije, dan ipo dva da udesis sebi kaoo volis jer bukvalno svaki detalj mozes da podesis i menjas. Steta sto face id nije bolji i to bi islo lakse, ali je svakako telefon zverina. Zastitu za ekran nisam stavljao i pazio sam maksimalno dok se nije pojavila linijica, tu pravis izbor antirefleks ili rizik za grebanje, to me je malo smorilo, ostalo sve top.

Drugari treba mi mala pomoc

Uzeo sam ultru u nov i evo juce primetim da imam fleke na ekranu koje ne mogu da obrisem...
Ne smeta pri korisljecu ali ono nervira nov telefon...

Unapred se izvinjavam ako je bilo reci o ovome ali ne mogu bas 160st da procitam...

Hvala svakako

20251207_121356.jpg

Gde si ga kupio? Reklamiraj.

Preko KP...

Uzeo sam ga 1.nov od toga 15dana nije ni jednom napunjen stajao samo, ma nisam stigao ni da posedim sve sto zelim i vidim sada ove fleke...

Poznajem lika, kupovao sam vise stvari od njega nadam se da nece biti problema...
Smorilo me ovo...

A ubedjen sam da reklamaciju nece da uvaze, bice da je "fizicki" kvar...

Šta uopšte može da bude uzrok pojavljivanja te fleke? 🤔

Drugari treba mi mala pomoc

Uzeo sam ultru u nov i evo juce primetim da imam fleke na ekranu koje ne mogu da obrisem...
Ne smeta pri korisljecu ali ono nervira nov telefon...

Unapred se izvinjavam ako je bilo reci o ovome ali ne mogu bas 160st da procitam...

Hvala svakako

Pogledajte prilog 517183
A kako izgleda kad je uključen? Jel se isto vidi? Da nije oleofobički premaz?

I meni je tako delovalo međutim kada sam malo bolje pretražio, video sam na zvaničnom samsung forumu i na redditu ima još ovakvih slučajeva kod novih s25 ultri.

Ne znam sta moze biti uzrok i ja se pitam, telefon nije ni padao niti se gnjecio uvek je "sam" u dzepu, ali kazem bukvalno 20 dana se koristi telefon.

Kada se koristi telefon, ne primeti se fleka nema promene slike

I ja se secam za S24U isto.

Napisah ja pre neki dan, nisam lepio zastitno staklo da ne izgubim antirefleks efekat na s25Ultri i mazio sam ga pazio, brisao, lickao, titrao, nikad kljucevi, kartice u dzepu itd. i posle tacno tri meseca ogrebotina na sredini ekrana nekih 1cm polukruzno, ispao sam budala jer sam verovao u marketing stanja gorila trte mrte. Ubuduce odma zastita i nema brige. Znaci tek za s30Ultru 👌🏻

Napisah ja pre neki dan, nisam lepio zastitno staklo da ne izgubim antirefleks efekat na s25Ultri i mazio sam ga pazio, brisao, lickao, titrao, nikad kljucevi, kartice u dzepu itd. i posle tacno tri meseca ogrebotina na sredini ekrana nekih 1cm polukruzno, ispao sam budala jer sam verovao u marketing stanja gorila trte mrte. Ubuduce odma zastita i nema brige. Znaci tek za s30Ultru 👌🏻

A sta ti to menja u zivotu sto imas neku crticu koju i ne vidis uopste sem na izgasenom ekranu po nekim uglom?😶‍🌫️

Menja- jer nije to ono sto se reklamira, telefon jeste bomba i sve sto se tice performansi i baterije, da mi je bar ispao u beton i da kazem *** dete se rodilo valja ga ljuljati, pa da mi ne bude zao, ovako simbolisticki receno 🤓

Mora da razumeju ljudi da ovo nije telefon od 150e pa kao ajde jeftin je, promarkne nesto za tu cenu.

Ovo je telefon od 1500e, i da se takvi propusti desavaju jednostavno nije u redu, i jos na sve to nije jedini propust vidim ljudi se zale da olovka zveci kad zavibrira telefon.

Jel izvodljivo kod upotrebe dve kartice podesiti da jedna bude na mute, ili vibracije a druga normalno zvono?

Telefon kosta 800-900e, mene je izasao 930e sve sa dostavom ali je još uvek virtuelan telefon jer Dijaspora je prodavnica u kojoj je narucen za crni petak sa vel'kim popustima ...
A NJEGA NEMA !

11. dan i još uvek čekam...
😉

Telefon kosta 800-900e, mene je izasao 930e sve sa dostavom ali je još uvek virtuelan telefon jer Dijaspora je prodavnica u kojoj je narucen za crni petak sa vel'kim popustima ...
A NJEGA NEMA !

11. dan i još uvek čekam...
😉
Kosta sad, ako sacekas jos godinu dana bice 600e.

Ja pricam o ceni na lansiranju uredjaja.

Nazad
Vrh Dno