Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

ni 25.11 ni danas meni...danas sam doduse kasno probao.....Pisao sam ananas podrsci prosli put, kazu istroseno...kako moze istroseno da bude u 10 ujutru...al ajde

To im je univerzalni odgovor. Meni prosli utorak ujutru nije proslo sa mog naloga 5-6 pokusaja i nista, onda ista kartica upotrebljena posle sat-dva na tudjem nalogu i proslo bez problema.

Pozdrav,gledam na Ananasu neki frižider i piše da je prodavac DR Techno međutim na sajtu prodavca ga više nema na stanju pa me zanima da li vredi poručivati ili je mrka kapa?

Porući, samo nemoj da plaćaš karticom, stavi plaćanje pouzećem pa i ako otkažu u naredna 2-3 dana pošiljku barem nećeš da se cimaš oko novca.

Porući, samo nemoj da plaćaš karticom, stavi plaćanje pouzećem pa i ako otkažu u naredna 2-3 dana pošiljku barem nećeš da se cimaš oko novca.
E pa to i jeste problem,hteo sam da platim karticom da ide na rate...
Kolika je komplikacija oko povrata para?

Pa i nije komplikovano, meni su rešavali u par dana. Opet, iskustva su različita, neko čeka kraće, neko duže. Ako si spreman da sačekaš povrat novca, onda rizikuj.

Meni su povraćaj izvršili za 4-5 dana i to na pošiljku koju sam ja odbio. Verovatno više zavisi od banke nego od Ananasa

Sestra platila proslog utorka mastecard karticom neku lg mikrotalasnu.Dobila je preko te kartice nekih 3 soma popust.
Rok je bio za isporuku 02.12 ili 03.12.
Nista se ne desava.
Prodavac je mislim pc practic.Sad ne znam koga da cimam,ananas ili pc practic da vidim kada ce biti isporuka?

Sestra platila proslog utorka mastecard karticom neku lg mikrotalasnu.Dobila je preko te kartice nekih 3 soma popust.
Rok je bio za isporuku 02.12 ili 03.12.
Nista se ne desava.
Prodavac je mislim pc practic.Sad ne znam koga da cimam,ananas ili pc practic da vidim kada ce biti isporuka?
A koji je status posiljke uopste?

Koji je rok za rešavanje reklamacija?

30 dana za tehnicku robu i namestaj i 15 dana na sve ostalo.

A koji je status posiljke uopste?
Status samo stoji posiljka spakovana.I nista drugo.
Zvao danas ananas i kao izvinjavaju se,vade se kao na povecan obim zbog crnog petka.I kao videce da napisu da je urgentno.
Inace ljudi u pc practic firmi su posiljku spakovali ali city expres jednostavno jos uvek nije preuzeo posiljku.
A proslo je vec 9 dana od kada je posiljka placena.Isto tako sestri i dalje nisu skinuli novac sa racuna vec su joj sredstva samo rezervisana.
Ona mi kaze da joj se ovo prvi put desava,uvek se sredstva skinu sa racuna najkasnije za 3-4 dana a ovde 9 dana i jos joj stoje kao rezervisana sredstva.
Sve u svemu cekamo dalji razvoj.Prvi put porucujemo sa ananasa i dosta su neozbiljni.

Status samo stoji posiljka spakovana.I nista drugo.
Zvao danas ananas i kao izvinjavaju se,vade se kao na povecan obim zbog crnog petka.I kao videce da napisu da je urgentno.
Inace ljudi u pc practic firmi su posiljku spakovali ali city expres jednostavno jos uvek nije preuzeo posiljku.
A proslo je vec 9 dana od kada je posiljka placena.Isto tako sestri i dalje nisu skinuli novac sa racuna vec su joj sredstva samo rezervisana.
Ona mi kaze da joj se ovo prvi put desava,uvek se sredstva skinu sa racuna najkasnije za 3-4 dana a ovde 9 dana i jos joj stoje kao rezervisana sredstva.
Sve u svemu cekamo dalji razvoj.Prvi put porucujemo sa ananasa i dosta su neozbiljni.
Rezervisana su zato sto iako stoji spakovano to im ne smeta da otkazu posiljku,sve dok ti ne stigne rqcun na mejl nije sigurna posiljka a racun stize cim kurirska sluzba preuzme,ako je verovati statusu (sto ne mora da znaci da je tacan,jedino ako si kontaktirao pc practic pa ti oni potvrdili) ovde koci city sve.

Rezervisana su zato sto iako stoji spakovano to im ne smeta da otkazu posiljku,sve dok ti ne stigne rqcun na mejl nije sigurna posiljka a racun stize cim kurirska sluzba preuzme,ako je verovati statusu (sto ne mora da znaci da je tacan,jedino ako si kontaktirao pc practic pa ti oni potvrdili) ovde koci city sve.
Nisam kontaktirao pc practic zato sto su mi kad sam pozvao ananas rekli da ne treba njih da cimam jer nije do njih.Sto je do njih oni su uradili i spakovali posiljku.E sad sto city expres nije preuzeo posiljku a trebao je da je uzme 01.12.2025 to ne znam.
Cak su mi dali broj za pracenje kod city expresa.Oni vec imaju broj posiljke.
Kad ukucam taj broj na sajtu city expresa stoji da je posiljka u preuzimanju.Datum slanja 01.12.2025.
Verovatno koci city expres.

Ja sam od bb porucio 25og uz mc vaucer koja je ubrzo potvrdjena ali od tada nema update-a.
Danas sam dobio ovaj odgovor na upit sta se desava s posiljkom. Iz Kine brze stigne nekad…

Kako je u pitanju dinamika rada kurirskih službi i trgovacana koju, nažalost, nemamo direktnog uticaja, stoga ne posedujemo informaciju o preciznom vremenu isporuke.

Ja sam od bb porucio 25og uz mc vaucer koja je ubrzo potvrdjena ali od tada nema update-a.
Danas sam dobio ovaj odgovor na upit sta se desava s posiljkom. Iz Kine brze stigne nekad…

Kako je u pitanju dinamika rada kurirskih službi i trgovacana koju, nažalost, nemamo direktnog uticaja, stoga ne posedujemo informaciju o preciznom vremenu isporuke.
Evo otkazali i vratili vaucer. Isti proizvod ima da se kupi iz drugih radnji (ukljucujuci spark) po 4-5 hiljada visoj ceni. Tako da im hvala, nek zadrze i vaucer i proizvod.

Izvinjavam se za dupli post.

Screenshot_2025-12-07-13-48-55-364_rs.ananas.app-edit.jpg

Zašto ovo reklamiraju kao neku akciju, kad uz abrzo gotovo uvek stigne za manje od 48h? Mozda ce i to ukinuti vremenom..

Zato što u poslednje vreme imaju zakašnjenja sa isporukom, čak i sa Abrzo. Ova reklama dođe kao garancija za poštovanje rokova isporuke.

Nešto moraju, ne mogu samo tiganji i jelke. Poslali su mail sa nekom akcijom gde imaju da se biraju kategorije. Između ostalih ima kategorija smart gedžeti i tableti. Kad se uđe, nema nijedan tablet...

Posle onakve ponude za Crni petak, ne nadam se boljem ni u novogodišnjoj akciji. Tamo će verovatno biti ukrasi za one silke jelke.

Dok traje oseka vaučera na Ananasu, evo prilike za neka zapažanja. Ananas je od 01.12. podigao cene dostave za gabaritetnije pošiljke. Za manje težine (do 30 kg) cena je malo porasla, ali je zato za teže pošiljke povećanje značajnije (+900 din.). Nisam nikad kupovala gabaritetne stvari kod njih, ali sam primetila jer pratim neke komode i ormare. Zanimljivo je to što je dostava za isti ormar kod Ananasa 3.790, u prodavnici Big Bang 1.990, a u Shoppsteru 1.899.

Jel kupovao neko hranu prejo 5000,recimo od Amana ili Idea, naravno preko Ananasa?

ananas problem placanje.jpg
ima li jos neko ovakav problem da ne moze da plati karticom

Imam isto to obavestenje kad odem na placanje.

jel moze neko da mi objasni kako ostvariti besplatnu dostavu
porucujem malo,malo nesto patike,parfem i sl u razlicitim porudzbinama i ne znam kako da dodjem do onog ananas + valjda se zove da bi imao besplatnu dostavu.
placam pouzecem

@milos88nbg
Moraš da sačuvaš karticu i njom platiš direktno na sajtu, bilo koji iznos. Tako aktiviraš članstvo u narednih 90 dana. Ako u tom periodu imaš zbirno preko 5999 dinara potrošenih, samo će se produžiti.
edit: Naravno moraš da nastaviš da plaćaš tom sačuvanom karticom ako želiš da ti bude produženo članstvo.

Nazad
Vrh Dno