Okej...Možda bi moglo da se razmisli da se na temi "Ima li pravnika..." vrate lajkovi jer ima mnogo korisnih komentara koji su stvarno od pomoći ljudima a ima i onih sa kojima se većina ljudi slaže u potpunosti jer su apsolutna istina kao što je poslednji od @Garfild111
Ne daj se Misterijo 😆Džaba ti Mare, možeš lajkovati koliko želim ali nećeš me zeznuti da počnem da gledam Pluribus. 😎
Ccc pa valjda je bitnije da je pisac oba ta serijala knjiga isti od toga da je adaptaciju radila ista osoba.Nije me zanimalo da li je serija adaptacija knjige (jeste) i ko je "sjajni" pisac, ali ispostavilo se da je adaptaciju serije radila Morwenna Banks koja stoji i iza Slow Horses, tako da je misterija rešena.
Imaš pravo, nego sam letimično prešao preko imena, ne znajući da je on autor obe knjige. Da sam znao, ne bih se ni upuštao u ovu glupost.Ccc pa valjda je bitnije da je pisac oba ta serijala knjiga isti od toga da je adaptaciju radila ista osoba.
Gledao sam ja, prvenstveno zbog Skali i Cersei, posle sam tek skontao da je Suter radio seriju. Mislio sam da je limited serija, ali ima tako bezobrazan cliffhanger na kraju, tako da ocekujem nastavak. Ocena na imdb je realna.Da li je neko odgledao The Abandons?
https://share.google/8IDIbZJWqKzJCEvgq
RT i IMDB dijametralno različiti sa ocenama.
Vidim da je matrijarhat u pitanju ali volim taj period 😁
Tako nekako. S tim da ja ne bih gledao ni film sa ocjenom 6.2. Ne znam da li sam gledao neki sa ispod 7, možda svega par.6.2 za seriju na imdb je otprilike kao 4.8 za film.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari