Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo, kako da pristupim ruteru da izmenim ime wi-fi mreže? Ne prolaze mi standardne ip adrese...

Obično na nalepnici na ruteru piše koji su IP adresa, korisničko ime i lozinka za pristup podešavanjima, kao i koji su podrazumevani pristupni parametri za Wi-Fi mrežu.

Ako ne piše, okači makar koji je tačno model rutera pa će ti neko ko ima isti pomoći.

Jel daju jos neki ruter ili samo ovaj F6600P?

Što bi davali još nešto uz taj uređaj kad je to "all in one"??
Mozda se nisam lepo izrazio, htedoh da pitam da li ugrađuju samo taj ZTE ili moze da zapadne neki drugi model/proizvođač? Kao sto sbb ima Ubee i CGA..

Kod mene su dva uredjaja, ont+ruter koji zauzima mnogo mesta +jako ružno izgleda. Dobro je što je sve montirano u kutiji na zidu, uz malo oštećenje zida/gipsa oko same kutije, ne znam kako su uspeli..

Prilozi

• IMG_20251130_001302.jpg
    IMG_20251130_001302.jpg
    66 KB · Pregleda: 163
I pored ovoliko antena opet lošije pokriva signal wifi od Nokia bikon koji nema ni jednu vidljivu antenu,za koji ko god ga je dosad video prvo pomisli da je neki mali prečišćivač vazduha.

I pored ovoliko antena opet lošije pokriva signal wifi od Nokia bikon koji nema ni jednu vidljivu antenu,za koji ko god ga je dosad video prvo pomisli da je neki mali prečišćivač vazduha.

Ja sam zadovoljan WIFI signalom. Default zajednički SSID 2.4/5Ghz. Svi uređaji sami prešli na 5Ghz. Lagano signal prolazi kroz armirano betonski zid i ima full brzinu. Bolji WIFI od prethodnog MTS-ovog HG8245Q2.

Jedino što ne daju admin/root password za ZTE F6600P. Kopao po netu, ali nema da se nađe za ovaj A1 ruter. Ako neko zna ili ima...

Izgleda da ćemo se SBB i ja družiti još dve godine. Pre skoro mesec dana prijavili se za A1 optički net i TV, dobili potvrdu da na lokaciji postoje tehničke mogucnosti, ali se ispostavilo da ispred kuće imam damo ukopano crevo, ali ne i provučen optički kabl…. Ljudi jurili i…..e iz MTS, ali je skoro izvesno da ovi to neće namerno da odrade. Meni UO sa SBB ističe 12.12. a ponudili su 12m free i 12*5k

Ja sam zadovoljan WIFI signalom. Default zajednički SSID 2.4/5Ghz. Svi uređaji sami prešli na 5Ghz. Lagano signal prolazi kroz armirano betonski zid i ima full brzinu. Bolji WIFI od prethodnog MTS-ovog HG8245Q2.

Jedino što ne daju admin/root password za ZTE F6600P. Kopao po netu, ali nema da se nađe za ovaj A1 ruter. Ako neko zna ili ima...
Taj tvoj uredjaj nema wifi 6? Meni su dali ZTE AX 3000 ZXHN H3601P sa 4 antene, signala ima po celoj zgradi. Takodje nemam admin/root samo user password

Taj tvoj uredjaj nema wifi 6? Meni su dali ZTE AX 3000 ZXHN H3601P sa 4 antene, signala ima po celoj zgradi. Takodje nemam admin/root samo user password
Isto ZTE ZXHN h3601p, (gore greškom stavio krivi model, ne mogu da editujem)
5 antena.
Samo mobilni ima wifi 6. Tablet, MI TV Stick i svi drugi uređaji nemaju, ali imaju full brzinu 300/150.

Hvala puno, taj je ip. A koji je user i pass? Pokušao više , međutim ne prolazi sa admin, user, Blanc .... Ne mogu baš da pridjem ruteru, malo mi je skrajnut... Hvala unapred

Može li neko da uradi tracert do google.rs i da okači skrin?

Da li vam radi opticki net? Nesto bas veveras imaju problema.

Da li je neko uspeo da aktivira HBO? Ovaj likn sa njihove app koji me vodi ka registraciji je uvek loš, a u app piše aktiviran i da je dobar link?

9 meseci besplatno ako postoji A1 optika, preko MTS ide samo 6. Tako su meni rekli pre neki dan

Da li je neko uspeo da aktivira HBO? Ovaj likn sa njihove app koji me vodi ka registraciji je uvek loš, a u app piše aktiviran i da je dobar link?
Da li odradiš sve kroz app + browser na mobilnom ili se prebacuješ na komp?
Neko je imao jedan od ta dva problema.
Da li nalog koji imaš na HBO Max već bio korišćen ili je nov?

Preko mobilog pokušavam sve. Otišao danas u A1, dođem na red i ispred mene proradi da se registujem kažem radniku "rešilo se samo od sebe " .

Kod mene u zgradi MTS uveo optiku evo skoro mesec dana. Preko sajta A1 pise da na mojoj lokaciji i dalje ne postoje tehnicke mogucnosti. Na Yettel-u postoje. Zna li neko koliko se otprilike ceka da puste i A1 da koriste njihovu infrastrukturu? Da znam da cekam ili da potpisem UO sa Yettel ako nece skoro....Hvala

Ako baš želiš A1, možeš da premostiš sa 6 meseci Yuneta, valjda će ih do tada Telekom pustiti u zgradu.

Nazad
Vrh Dno