I meni radi ocajno zadnjih par nedelja.Ne zezaju samo prevodi, zeza i učitavanje... sve je pre bolje radilo
Odkud ga i ažururah na 1.8.0.
Jel u slucaju RD-a brisem sve pluginove koje sada imam, jer mi vise nisu potrebni? Tipa Torrentio, PirateBay i slicno.Real Debrid je u suštini servis koji sadržaje (sa torenta ali i šire) koje želiš da gledaš skida na svoje servere i onda ih sa tih brzih servera daje tebi da ih skidaš ili strimuješ. RD je naročito zahvalan kod remuxa i drugih velikih fajlova kojima je zapravo potreban visok i stabilan protok (naravno tu je i dobar net preduslov), kao i kod nepopularnih ili mrtvih torenta.
Ideja je da se zaobiđu usponi i padovi sidera i donekle i izbegne situacija da ne možeš ništa da gledaš kad popularnost torenta opadne. Ili recimo ako imaš neki fajl (npr. program) sa privatnog hostera pa njega skinu, kopija koju ste ti ili Pera ili Hans tamo nekad skinuli, ostaje dostupna na RD i ti pretragom fajla možeš da dođeš do njega. Slično je i za torent fajlove, pošto RD čuva sadržaj koji su članovi skinuli na svojim serverima, može da se desi da preko njega pustiš nešto što preko torenta više ni ne možeš da skineš.
Naravno ovo je pojednostavljeno dosta ali tako otprilike funkcioniše. Razlika je dosta manja ako želiš da gledaš aktuelne filmove jer je danas tu interesovanje. Ali ako bi npr. da pogledaš neki dokumentarac od pre 5 godina preko torenta, good luck. 🤣
Međutim, pošto cena stvarno nije neka čak i za naše pojmove, kod dosta ljudi se isplati ta fleksibilnost i ideja da će u 99% situacija da radi savršeno na klik.
https://real-debrid.com/d/RFJ3Y6PBXBNQY926) za taj keširan torrent > koristi se tvoj RD nalog / tvoj RD API token da se od toga generiše "unrestricted RD link" / "download link / "streaming link" (tipa https://120-4.download.real-debrid.com/d/... > video player komponenta unutar Stremio pusta taj streaming link (koji inače ručno kad kopiraš sa RD sajta bi mogao da pustiš u bilo čemu i da podeliš bilo kome)Koji backup preporucujes da dodam? Mislim, mogu da instaliram 15 komada, nije mi tesko, ali bolje da stavim 1-2 koji su dobri.Zavisi od tvojih potreba (šta gledaš i u kom kvalitetu) a zavisi i od toga da li u datom momentu Torentio API bude online ili offline 😂😂
Većina Stremio korisnika uz Torentio ima i bar još 1 backup za kad Torentio ne radi to drugo preuzme tu ulogu pretrage / nalaženja rezultata.
A i pretpostavljam da će ti trebati i makar 1 subtitles addon 😇
Pored Torentio:Koji backup preporucujes da dodam? Mislim, mogu da instaliram 15 komada, nije mi tesko, ali bolje da stavim 1-2 koji su dobri.
Ово сам инсталирао да пробам и има УИ слично као Нетфликс пре ове веће промене изгледа.Nekako mi stremio ne leži
Probah ovo danas, ne izgleda mi loše![]()
Debrid Stream – Апликације на Google Play-у
Стримовање без напора: Директно стримујте датотеке са свог Реал-Дебрид налога.play.google.com
Treba samo povezati trakt nalog i svoj Real debrid api
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari