Probaj da restartuješ telefon....meni je to rešilo problemImam u telefonu službenu Yettel karticu i privatnu MTS, omorika M. Ni na jednoj nemam 5g a kretao sam se po centru Beograda i još nekih naselja. Telefon s25u, podešeno na obe kartice 5G preferred.
Kako vi imate nije mi jasno
Ja imam Mts privatnu Soko max naravno nema 5G, i imam Yettel sluzbenu po celom gradu imam 5G od 11h jutros imam i u stanu tj u WC(morao sam da proverim i to) hahaha.Imam u telefonu službenu Yettel karticu i privatnu MTS, omorika M. Ni na jednoj nemam 5g a kretao sam se po centru Beograda i još nekih naselja. Telefon s25u, podešeno na obe kartice 5G preferred.
Kako vi imate nije mi jasno
Ja na Yettel Pripejd kartici imam 5G, radi bez problema. Ne znam da li ima veze ali koristim iPhone 13 i fizičku karticu.Meni su na tviteru rekli da svi paketi mogu 5g u Yettelu, ali evo ja prvi ga nemam, kao što sam pisao, iako sam po mapi u pokrivenom području.
Mora uSIM kartica da bude.Isto i kod mene, broj na pravno lice. Sin pored mene sedi, ima yettel100 i radi mu 5g.
Možda je i do kartice, kad razmislim sigurno je nisam menjao jako dugo
Sad sam svratio u MTS - ko je zaglavio na ugovoru nema mu 5G-a do daljnjeg. Znaci imas opciju da predjes na novi paket samo ako je veci a pritom i znatno skuplji - vise nego duplo. Rekao sam da mi je razlika u ceni prevelika u odnosu na trenutni paket koji imam ali jednostavno ih ta informacija nije zanimala. Onda sam pitao mogu li da predjem na bilo koji paket barem u istom cenovnom rangu (npr oni paketi za mlade nez kako se zovu) kazu moze ako kupis i telefon. Ja kazem imam telefon ne treba mi - usledilo standardno - ******. Reko jel mogu da pisem prigovor ili zalbu, kazu moze salji mail pa probaj. Takodje su rekli da mozemo a sacekamo da vidimo oce li pustiti na stare tarife, ali takve informacije nemaju. Verovatno cekaju da vide koliko ce ljudi ispizdeti.
Ја сам их линкединово мало 🤣Ljudi molim vas koga ne mrzi, svi na Instagram po jedan socan komentar MTS-u na njihovim 5G postovima za sve nas zarobljene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari