Šta je novo?

5G stigao u Srbiju! [nije tema za rezultate merenja brzine ni za Samsung]

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam u telefonu službenu Yettel karticu i privatnu MTS, omorika M. Ni na jednoj nemam 5g a kretao sam se po centru Beograda i još nekih naselja. Telefon s25u, podešeno na obe kartice 5G preferred.
Kako vi imate nije mi jasno

Imam u telefonu službenu Yettel karticu i privatnu MTS, omorika M. Ni na jednoj nemam 5g a kretao sam se po centru Beograda i još nekih naselja. Telefon s25u, podešeno na obe kartice 5G preferred.
Probaj da restartuješ telefon....meni je to rešilo problem

Nemam ni ja 5G na yettel20 paketu ali se i ne nerviram puno.

@ivan10
Neće, probao. Čak i kad pustim manuelno biranje mreže ne pronalazi nijednu 5g mrežu
Не секирај се. Тако је и код мене. Биће, за највише недељу, две... можда у петак.

Ja imam Mts privatnu Soko max naravno nema 5G, i imam Yettel sluzbenu po celom gradu imam 5G od 11h jutros imam i u stanu tj u WC(morao sam da proverim i to) hahaha.

A1 stari paketi postpaid na 5g kada merim speedtest prema bilo kom serveru ne skida mi kolicinu gb iz paketa neo surf... Prebacim na 4g i skine provera u aplikaciji...

Ne znam ja na sl broju imam tako da verujem da su svima dali.
Mts nikom nije dao.

Meni su na tviteru rekli da svi paketi mogu 5g u Yettelu, ali evo ja prvi ga nemam, kao što sam pisao, iako sam po mapi u pokrivenom području.

Mozda poneko ima neki problem ali mislim da su svima pustili i da trebate da se javite njihovim operaterima za pomoc.

Koja ovo fora,gledajte situaciju:
Majka ima Xiaomi 12t pro,ukljucio joj normalno kod mene 5G
Zena i ja isti mob Xiaomi 14t pro,ona isto ima,ja ne...u cemu je caka?
Da li ima veze sto je meni eSim pa je na sim2,ne razumem?

Ne bi trebalo to da ima veze. Ići ću posle napolje, možda je prosto neka crna rupa kod mene u stanu iako mapa kaže drugačije.

Sad sam svratio u MTS - ko je zaglavio na ugovoru nema mu 5G-a do daljnjeg. Znaci imas opciju da predjes na novi paket samo ako je veci a pritom i znatno skuplji - vise nego duplo. Rekao sam da mi je razlika u ceni prevelika u odnosu na trenutni paket koji imam ali jednostavno ih ta informacija nije zanimala. Onda sam pitao mogu li da predjem na bilo koji paket barem u istom cenovnom rangu (npr oni paketi za mlade nez kako se zovu) kazu moze ako kupis i telefon. Ja kazem imam telefon ne treba mi - usledilo standardno - ******. Reko jel mogu da pisem prigovor ili zalbu, kazu moze salji mail pa probaj. Takodje su rekli da mozemo a sacekamo da vidimo oce li pustiti na stare tarife, ali takve informacije nemaju. Verovatno cekaju da vide koliko ce ljudi ispizdeti.

Isto i kod mene, broj na pravno lice. Sin pored mene sedi, ima yettel100 i radi mu 5g.
Možda je i do kartice, kad razmislim sigurno je nisam menjao jako dugo

Svima je Yettel pustio 5G tj svim tarifama neki mozda nemaju kod sebe jos pustno ali ce biti svima uskoro, tako i A1 svima je pustio samo Mts nije nikom za sada.

Isto i kod mene, broj na pravno lice. Sin pored mene sedi, ima yettel100 i radi mu 5g.
Možda je i do kartice, kad razmislim sigurno je nisam menjao jako dugo
Mora uSIM kartica da bude.

Sad sam svratio u MTS - ko je zaglavio na ugovoru nema mu 5G-a do daljnjeg. Znaci imas opciju da predjes na novi paket samo ako je veci a pritom i znatno skuplji - vise nego duplo. Rekao sam da mi je razlika u ceni prevelika u odnosu na trenutni paket koji imam ali jednostavno ih ta informacija nije zanimala. Onda sam pitao mogu li da predjem na bilo koji paket barem u istom cenovnom rangu (npr oni paketi za mlade nez kako se zovu) kazu moze ako kupis i telefon. Ja kazem imam telefon ne treba mi - usledilo standardno - ******. Reko jel mogu da pisem prigovor ili zalbu, kazu moze salji mail pa probaj. Takodje su rekli da mozemo a sacekamo da vidimo oce li pustiti na stare tarife, ali takve informacije nemaju. Verovatno cekaju da vide koliko ce ljudi ispizdeti.

Prilozi

• IMG_9942.jpeg
    IMG_9942.jpeg
    168.2 KB · Pregleda: 196
100 miliona eur su platili, trebali bi svima da naplate da podnesemo svi trosak zajedno. Kako dzaba da ide, nema smisla..

Zanimljivo da imate 5G sa starim sim karticama, kod Iraca su morale da se menjaju.

Nazad
Vrh Dno