Videćemo na računima kad pošalju šta piše sitnim slovimaTreba pratiti... Možda pošalju neku SMS porukicu kao što je to već ranije bio slučaj - info da je račun plaćen i nakon toga još jedna rečenica 🙂.
Svi Box paketi su poskupeli. Kako za fizička lica, tako i za pravna. Izbačeni su najmanji BOX paketi.Izgleda da su podignuti box paketi, Box 2S je izbačen a M je podognut sa 3200 na 3500
Sto mene pitas, pitaj mts a i nemamo svi iste potrebe.Ma sta ce mi vise gb, ja i ovih 800 ne mogu da potrosim.
Povecavaju nepotrebno, bolje da rese kvalitet slike, promene kanala, veca brzina, i zaglupljivanje browser app.
Kad budu rešili da sve prebace, pojaviće se obaveštenje na sajtu. Ne sekiraj se. Ni prošle godine nije bilo odmah, pa se na kraju desilo mesec - dva kasnije.Nema obavestenja na sajtu. Vazi za korisnike koji potpisuju novu UO i one kojima zivota vredi ikona 5G na telefonu i prebace se na nove pakete.
Raskid UO i sve pet. 😃Kad budu rešili da sve prebace, pojaviće se obaveštenje na sajtu. Ne sekiraj se. Ni prošle godine nije bilo odmah, pa se na kraju desilo mesec - dva kasnije.
I šta dobiješ raskidom osim prelaska na neku bedu tipa yettel?Raskid UO i sve pet. 😃
Ionako koriste istu infrastrukturu. A1 je takodje sad u igri. Ko da ne MTS neki svemirski kvalitet.I šta dobiješ raskidom osim prelaska na neku bedu tipa yettel?
Pa ja se nadam da će važiti, pa da raskinem UO, ionako mi ističu benefiti, nisi me razumeo. Ja sam i računao na ovo.Ne važi ponuda za postojeće korisnike trenutno, ne znam čemu drama tolika.
Cene su sad maltene u rangu Starlinka.Jedini spas koliko toliko ovde može biti Starlink ali od toga nema ništa.
Ja placam box 4 crveni 3500, celu UO. Dobio sam sa 50% popusta pocetkom godine, ali puna cena je stvarno katastrofaPogledas cenu crveni box4 paket 7199 din. Imati internet televiziju fiksni i mobilni postaje luksuz. Tuga me hvata samo za obicne vdsl korisnike koji ce placati ovaj iznos a imati 10-20mbit internet.
Ja za box4 zlatni placam 4049 din mesecno sto mi je ok i tako 24 meseca. Ovo danas je cisto ludilo…Ja placam box 4 crveni 3500, celu UO. Dobio sam sa 50% popusta pocetkom godine, ali puna cena je stvarno katastrofa
Apsolutno se slažem sa ovim, sigurno će uraditi istu stvar kao i sa nekoliko prethodnih poskupljenja: Prvo objave da imaju nove (skuplje) pakete i da svi novi korisnici mogu da ih izaberu uz "sjajnu" ponudu od 1 mesec za 1 RSD, a onda puna cena paketa 😀 Onda sačekaju mesec/dva, da se malo slegne prašina i sve to zaboravi, a onda podmuklo na sajtu stave totalno nejasno obaveštenje koje kaže npr. "SVI korisnici će od tog i tog datuma biti prebačeni na aktuelnu komercijalnu ponudu", pa mesec dana nakon tog obaveštenja, kada počnu da zovu zbunjeni korisnici sa uvećanim računima: "Izvinite, ali bilo je obaveštenje, što ne pratite Bench forum, kasno je sada" 😀@Џош biće (povučeni dosadašnjim iskustvom) tamo od januara, februara polako...
Kakve su ovo cene?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari