Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Treba pratiti... Možda pošalju neku SMS porukicu kao što je to već ranije bio slučaj - info da je račun plaćen i nakon toga još jedna rečenica 🙂.

Izgleda da su podignuti box paketi, Box 2S je izbačen a M je podognut sa 3200 na 3500

Izgleda da su podignuti box paketi, Box 2S je izbačen a M je podognut sa 3200 na 3500
Svi Box paketi su poskupeli. Kako za fizička lica, tako i za pravna. Izbačeni su najmanji BOX paketi.

Ko sad na ADSL-u i/ili VDSL-u može 10-20Mbps da ima, taj će da se "usreći".

• Like
Reagovanja: G17
Сада најјачи BOX 3 пакет има само два комбо пакета бесплатна, срећом летос сам потписао и било три да бираш.
Ем поскупело, ем избацили нешто.
Баш фино.

Box 2 400/400 je pre dve godine bio 2400. Par poskupljenja kasnije brzina je ista, a paket je 3500. Baš je samo nebo granica 🤣

Ne važi ponuda za postojeće korisnike trenutno, ne znam čemu drama tolika.

@Џош biće (povučeni dosadašnjim iskustvom) tamo od januara, februara polako...

Ma sta ce mi vise gb, ja i ovih 800 ne mogu da potrosim.
Povecavaju nepotrebno, bolje da rese kvalitet slike, promene kanala, veca brzina, i zaglupljivanje browser app.
Sto mene pitas, pitaj mts a i nemamo svi iste potrebe.
Ja imam avakako neograniceno ni ja ovo ne mogu da potrosim😂, ali neko i tih tvojih 800 moze.

Nema obavestenja na sajtu. Vazi za korisnike koji potpisuju novu UO i one kojima zivota vredi ikona 5G na telefonu i prebace se na nove pakete.
Kad budu rešili da sve prebace, pojaviće se obaveštenje na sajtu. Ne sekiraj se. Ni prošle godine nije bilo odmah, pa se na kraju desilo mesec - dva kasnije.

I šta dobiješ raskidom osim prelaska na neku bedu tipa yettel?
Ionako koriste istu infrastrukturu. A1 je takodje sad u igri. Ko da ne MTS neki svemirski kvalitet.

Ne važi ponuda za postojeće korisnike trenutno, ne znam čemu drama tolika.
Pa ja se nadam da će važiti, pa da raskinem UO, ionako mi ističu benefiti, nisi me razumeo. Ja sam i računao na ovo.

Jedini spas koliko toliko ovde može biti Starlink ali od toga nema ništa.
Cene su sad maltene u rangu Starlinka.

Шта је ово, нека грешка? Бокс 3 М пакет 6300 динара? Ухватио сам последњи воз за продужење уговора, "тета" била добра и доделили 70% попуста, обновљен уговор пре овог поскупљења на 1530 динара (прво је био бенефит 659 дин 2 године). Хвала @shamanNS за инфо и савет.

Ако ништа друго, бар ће повећати дл/ул, а кад мало боље сагледам целу ситуацију и садашња брзина је ОК, али да не кукам 🙂 неће шкодити.

Ima neko info da li će kombinovati 5g net (kao kućnu varijantu) u BOX pakete?
Drugar živi na 500 metara od glavne pošte, ima BOX 4 koji plaća 50+ eura a internet je preko VDSLa 30/4 sa uključenim vectoringom...
Nedelja popodne, katastrofa radi net, probali da skinemo linux preko torenta, ne može da nađe seedere, u browseru malko bolja situacija, ali očaj u svakom slučaju.
5g neka kombinacija kućnog neta bi spasila situaciju pošto za optiku nema šanse u skorije vreme.

Verovatno u narednom periodu, mada vec sada nude uz doplatu backup putem LTE-a.
Mozda je bolja varijanata A1 kucni net kad je vec na ‘DSL-u, pod uslovom da je bazna stanica ok…

Pogledas cenu crveni box4 paket 7199 din. Imati internet televiziju fiksni i mobilni postaje luksuz. Tuga me hvata samo za obicne vdsl korisnike koji ce placati ovaj iznos a imati 10-20mbit internet.
Ja placam box 4 crveni 3500, celu UO. Dobio sam sa 50% popusta pocetkom godine, ali puna cena je stvarno katastrofa

@Џош biće (povučeni dosadašnjim iskustvom) tamo od januara, februara polako...
Apsolutno se slažem sa ovim, sigurno će uraditi istu stvar kao i sa nekoliko prethodnih poskupljenja: Prvo objave da imaju nove (skuplje) pakete i da svi novi korisnici mogu da ih izaberu uz "sjajnu" ponudu od 1 mesec za 1 RSD, a onda puna cena paketa 😀 Onda sačekaju mesec/dva, da se malo slegne prašina i sve to zaboravi, a onda podmuklo na sajtu stave totalno nejasno obaveštenje koje kaže npr. "SVI korisnici će od tog i tog datuma biti prebačeni na aktuelnu komercijalnu ponudu", pa mesec dana nakon tog obaveštenja, kada počnu da zovu zbunjeni korisnici sa uvećanim računima: "Izvinite, ali bilo je obaveštenje, što ne pratite Bench forum, kasno je sada" 😀

^ samo zbog ovoga se muvam po temi, ima dve godine da sam izašla iz boxa, ali imam i par pacijenata oko mene koji su još uvek ukockani, pa da im spašavam živce i novčanike.

Kakve su ovo cene?Zlatni kosta 9000 a kao 3 meseca 5000?Znaci ja iduce godine ako hocu da izmuvam 24X50%,moracu da predjem sa Belog na Zlatni i da placam 5000?A kakva im je ovo fora za YT da mozes da biras hoces drustvene mreze ili YouTube?Deezer samo jedan mesec besplatno za Zlatni Box?Strasni su,majke mi.

Nije 5000 nego 4450 a nije ni 3 meseca vec 6+1 mesec.
Al da je lose, lose je.Screenshot_2025-12-02-15-39-54-078_com.android.chrome.jpg

Ovo je sramota koliko su digli cene, svake godine dizu i to ne malo, box 4 plavi je bio ispod 4k kad sam ga prvi put uzeo, sad je 7600, najjeftiniji paket 5ica S je 2900, secam se da sam imao mix pakete za 1200 din, bas je kriticno sta rade... kao da idu na to da ti daju 50% kad se zalis i dobijes realnu cenu, a ko se ne zali da placa punu

Nazad
Vrh Dno