Šta je novo?

Honor Magic7 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je to, dva klika I gotovo
Mrzi me ponovo sve da podešavam. Ali izgleda da cu morati pa opet po 5 apk dnevno

Mislio da ga porucim za 90000 ali videh Realme GT7 Pro za 70000 i porucih Realme.

Da li vredi menjati s24 ultra za magic 7 pro, prioriteti ekran, zvucnici, baterija, kamera? Jel na hm7 pro ravan ekran, tj moze li ici obicno staklo kao na s24u, kakav je generalno magic os 10 sada u odnosu na one ui?

Da li vredi menjati s24 ultra za magic 7 pro, prioriteti ekran, zvucnici, baterija, kamera? Jel na hm7 pro ravan ekran, tj moze li ici obicno staklo kao na s24u, kakav je generalno magic os 10 sada u odnosu na one ui?
Zaobljen je ekran, za ostale stavke nek komentarise neko ko je presao sa Samsunga na ovaj model.
Meni je telefon top na svim poljima.

Samo da se prijavim u klub, sa pixela 7 pro na ovo čudo.

Imao sam ranije huawei telefone mate 7 mate 9 mate 10 mate 20 pro X (najbolji telefon ikada) tako da mi je manje više sve poznato što se tiče softvera i nije mi ogromna promena ali baciću neke detaljnije utiske posle par dana korišćenja.

Malo sam razočaran da nije stigao silicon sa njim barem za prvu ruku ali nema veze, radiće Ali.

Samo da se prijavim u klub, sa pixela 7 pro na ovo čudo.

Imao sam ranije huawei telefone mate 7 mate 9 mate 10 mate 20 pro X (najbolji telefon ikada) tako da mi je manje više sve poznato što se tiče softvera i nije mi ogromna promena ali baciću neke detaljnije utiske posle par dana korišćenja.

Malo sam razočaran da nije stigao silicon sa njim barem za prvu ruku ali nema veze, radiće Ali.
Mate 20x Pro 🙂 Mislim da i dalje nema telefon sa tolikim ekranom.

Mate 20x Pro 🙂 Mislim da i dalje nema telefon sa tolikim ekranom.
Da, 7.2 ali i standardno brutalna huawei baterija, brzo punjenje (pixel ga npr nije imao na 7 pro ne znam na 8 i 9 komedija), odlični stereo zvučnici, super oled ekran, ja stvarno mislim da je to najkompletniji telefon ikada... Za one koji vole velike ekrane naravno ja sam taj.

Posle S23 sam prešao na S24 Ultra, koristio telefon 10-15 dana i prodao jer je ergonomski bio jako težak za koristit a i generalno za moje potrebe i ono što ja koristim nije bio ništa bolji od S23. Nakon toga kupio magic 7 pro i imam ga kod sebe oko pola godine. Boje na ekranu su dosta prirodnije, kada se duže gleda u ekran i radi nešto na telefonu prednost bi dao magic-u. Zvučnici neuporedivo bolji od onih na samsungu. ToF 3d scan je takodje jedna od boljih karakteristika na telefonu, ujedno i jedina zaštita koju koristim i radi odlično bez grešaka. Nisam neki zahtevan korisnik, tako da meni baterija uvek bude 1-1.5 dan, ako uporedim sa samsungom tu su negde. Kamera kada slikam nešto u pokretu je bolja ovde, samsung se je sa tim malo mučio (morao si da imaš mirnu ruku). Za video snimke nisam merodavan jer jako retko snimam.

Da, 7.2 ali i standardno brutalna huawei baterija, brzo punjenje (pixel ga npr nije imao na 7 pro ne znam na 8 i 9 komedija), odlični stereo zvučnici, super oled ekran, ja stvarno mislim da je to najkompletniji telefon ikada... Za one koji vole velike ekrane naravno ja sam taj.
Meni generalno Huawei najbolji brand ikada. P20 Pro, Mate 20 Pro, P30 pro, probao P50 Pro - nije išlo bez nativne google podrške, završio sa Magic 6 Pro.

Meni generalno Huawei najbolji brand ikada. P20 Pro, Mate 20 Pro, P30 pro, probao P50 Pro - nije išlo bez nativne google podrške, završio sa Magic 6 Pro.
P50 pro koristim + micro g, posle skoro vise od 3,5 godina kod mene, idalje uzivam koristeci ga, i volim ga. Za neku dalju buducnost, kad poklekne pogotovo po pitanju baterije, vrv ce Honor magic pro serija biti sledeca. Ovaj model pratim, izuzetno mi je lep, i mocan, ali jos mi ne treba zamena

Sa MicroG sam i koristio ali... I dalje fale mnoge stvari, mnogo sitnih bahova i sl. A sam telefon je vrh. Kako leži u ruci...ma perfekcija kad je hardware u pitanju.

Zna li neko sta je ovo I kako se gasi, gore levo kod sata kruzic sa kazaljkom...

Prilozi

• e9f5e2d6-f3a7-47c0-8768-05dd91cf98f7.jpeg
    e9f5e2d6-f3a7-47c0-8768-05dd91cf98f7.jpeg
    56.2 KB · Pregleda: 60
Jel samo kod mene dosta više troši bateriju otkako 5G koristim, stavio sam na auto mrežu koliko vidim drugačije i ne može

Možeš prebaciti na režim biranja do 4G, i ja ga koristim. Ne toliko radi potrošnje koja je sigurno veća nego jer nemam potrebu za 5G osim u određenom situacijama, a nerijetko npr. po Italiji samo piše 5G a uglavnom je protok 4G pa čak i slabiji nego da se stavi na 4G režim.

Verovatno da pogotovo ako ti je losiji signal.

Sam 5g kao 5g bi trebao da smanji potrosnju baterije, u normalnim uslovima. Ali, s' obzirom da u bednoj nam Srbiji stavljaju cisto eto da stavljaju, kontam da ce se telefoni vise patiti sa signalom nego sto ce imati benefita. To vazi za sve osim BG verovatno.

Da li mozes u pp da mi posaljes koju si uzeo esim ako je jeftina ili free?
Ma esim Gigsky... Besplatna je i ne treba da upisujes platnu karticu. Nakon sto mi je istekao probni period nisam je dopunjavao ali dovoljno bi bilo da se prebaci u podesavanjima na nju i hoce onda da povuce update.

Slaze se sa tomo. Nisam ga koristio kao sto ga koristim kad mi je neradan dan i dete samnom.
Inace, mislim da je taj dan bio slican kao kod vecine korisnika.
Sledeci test bice kako gs inace koristim, sve ovo+ GMape+kamera+malo TV i sve na mobilnom internetu

Ovo je nadrealno. Koliko bi sa 100% izgurao - 12-13 sati SOT-a?

Donji mikrofon je odlicno uradjen, gurnuo sam iglicu do kraja kad sam menjao karticu i nisam ga probio.
Pohvala za kineze

Nazad
Vrh Dno