Šta je novo?

50% popusta

Ja imam 300gb za 1800din, ali to je bilo pre 2 godine, ja ne mogu ni ovo da potrošim, retko kad mi ostane malo na kraju meseca, zato me i zanima da li može da se izvuče neki popust ili da se uzme tipa 250gb za manje pare pošto sam na sajtu video te količine koje nabrajaš. Šta znam, meni je ruter ok, veći problem je sam signal koji s vremena na vreme ume da bude slabiji, mada kapiram da je to tako kos bilo kog operatera
Ma i ja cu da uzmem manji paket,cim mi ova UO istekne...a dotle nista teram ovu MAX,sta mogu.

Bio u subotu ujutru u A1 i podneo zahtev za prenos broja na prepaid. Ugovorna obaveza mi ističe danas a nisu me zvali, ako me ne zovu u ponedeljak ujutru možda i pređem u A1. A plan je bio da iskukam popust. 😂

Bio u subotu ujutru u A1 i podneo zahtev za prenos broja na prepaid. Ugovorna obaveza mi ističe danas a nisu me zvali, ako me ne zovu u ponedeljak ujutru možda i pređem u A1. A plan je bio da iskukam popust. 😂
Koji paket želite da obnovite/uzmete u Yettel?

Imao sam total 10, vidim da to sada ne postoji, pretpostavljam Yettel 20?

Imao sam total 10, vidim da to sada ne postoji, pretpostavljam Yettel 20?
Yettel 20, cena bez ugovorne obaveze je 3099 dinara.

Najniža, najjeftinija moguća ponuda je : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, ukupan procenat popusta za taj dvogodišnji ugovor je 75%.

Znači ovako :

1. 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% => 12 meseci 1 dinar 12 meseci 1550 dinara.

2. 75% popusta na mesečnu pretplatu => mesečna pretplata iznosi 775 dinara.

Meni sutra ističe Yettel post paid paket. Idem do A1 pa ću zatražiti prenos samo ne znam koji paket da izaberem na A1, ako me ovi iz Yettela ne budu zvali.

Meni sutra ističe Yettel post paid paket. Idem do A1 pa ću zatražiti prenos samo ne znam koji paket da izaberem na A1, ako me ovi iz Yettela ne budu zvali.
Iz Yettela uvek zovu.

Pa jel želite da ostanete korisnik Yettel mreže ili A1 SRB mreže?

Ako je pod broj 1, imate već navedena upustva za najveći popust.

Pod broj 2, pitanje je da li uopšte imaju/nude vaučere od 50%, većinski govore kako se to već rasprodalo i da mogu samo ponuditi 20%-30% ili ono sa sajta...

Tako da bukvalno se treba nazvati korisnički centar A1, i pitati šta nude za prelazak kod njih. Ako na prvu-drugu ne spominju upola cene=>50%, onda ih vi morate direktno pitati da li bi oni vama ponudili 50% za prelazak kod njih ili ne.

Zato je bolja varijanta traziti prelazak na pripejd u A1 pa se sa njega moze kasnije prebaciti na postpejd, pod uslovom da ovi iz Yettel-a ne daju dobru ponudu.
Dobra stvar je sto se ulazi sada u mesec decembar pa pred Novu godinu svi daju neke popuste, mislim da ce i sada tako biti.

Yettel 20, cena bez ugovorne obaveze je 3099 dinara.

Najniža, najjeftinija moguća ponuda je : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu, ukupan procenat popusta za taj dvogodišnji ugovor je 75%.

Znači ovako :

1. 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% => 12 meseci 1 dinar 12 meseci 1550 dinara.

2. 75% popusta na mesečnu pretplatu => mesečna pretplata iznosi 775 dinara.
Da li se ovi uslovi mogu dobiti za prelazak iz Globaltel mreže?

Iz Yettela uvek zovu.

Pa jel želite da ostanete korisnik Yettel mreže ili A1 SRB mreže?

Ako je pod broj 1, imate već navedena upustva za najveći popust.

Pod broj 2, pitanje je da li uopšte imaju/nude vaučere od 50%, većinski govore kako se to već rasprodalo i da mogu samo ponuditi 20%-30% ili ono sa sajta...

Tako da bukvalno se treba nazvati korisnički centar A1, i pitati šta nude za prelazak kod njih. Ako na prvu-drugu ne spominju upola cene=>50%, onda ih vi morate direktno pitati da li bi oni vama ponudili 50% za prelazak kod njih ili ne.

Hoću da ostanem na Yettel. Podneo sam danas zahtevu poslovnici A1 za pri paid pa očekujem poziv.

U pravu si, ista je priča u A1, vaučeri su podeljeni, videćemo šta će i da li će ih dobiti za decembar. Rekla mi je da će mi stići za par dana ponude za prelazak na post paid uz 30% niže cene paketa. Inače nisi u pravu za korisnički servis A1. Bukvalno ništa ne nude, već te direktno šalju u poslovnicu da sa njima uživo vidiš i sklopiš dil.

Da li se moze dobiti 50% za prelazak iz mt:s u Yettel?
Naravno da može. Ustaljena fora, već dugi niz godina. Tražiš da pređeš na pripejd i za 2-3 dana u aplikaciji se pojavi ponuda za 50% popusta na bilo koju postpejd tarifu. Često i sami radnici u poslovnicama nude tu opciju, tako da se izbegava gimnastika sa pripejdom

Naravno da može. Ustaljena fora, već dugi niz godina. Tražiš da pređeš na pripejd i za 2-3 dana u aplikaciji se pojavi ponuda za 50% popusta na bilo koju postpejd tarifu. Često i sami radnici u poslovnicama nude tu opciju, tako da se izbegava gimnastika sa pripejdom
Je l’ se sme uzimati neki prepaid paket, ili da koristim neki drugi broj tih par dana za pozive?

Sinoć sam zapičeo proces prelaska na postpaid Yettel20 uz 50% popusta ali mi je zabagovala aplikacija.
Danas gledam nova ponuda, Yettel30 uz svega 800din popusta. Znači ispada da treba da plaćam 2700 umesto 1550...

Yettel 30. Plus sam dobio prvu godinu duplo interneta. To je valjda neka promocija sada. Tako da imam 60gb umesto 30gb

Meni istice ugovor 19.12.2025 i 20.12.2025 moracu i ja da radim istu gimnastiku kao i ti.
Nemam nijednog agenta iz a1 pa cu ici do a1 poslovnice.Samo cu podneti zahtev za prelazak na prepaid.
U slucaju da me niko ne kontaktira iz yetela opet cu lakse sa prepaida migrirati kod nekog drugog operatera na neki postpaid.
Odgovarala bi mi ponuda kod yetela 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci po 50 posto popusta na paket yetel 20 ili yetel 30,ali kazem sigurnije mi je da podnesem zahtev za prelazak na prepaid.
Moze se desiti da niko ne pozove iz yetela,a koliko vidim ni u a1 nema bas nekih pogodnosti za postpaid pakete pa zato mislim da mi je pametnije da idem na prepaid za pocetak.

Meni istice ugovor 19.12.2025 i 20.12.2025 moracu i ja da radim istu gimnastiku kao i ti.
Nemam nijednog agenta iz a1 pa cu ici do a1 poslovnice.Samo cu podneti zahtev za prelazak na prepaid.
U slucaju da me niko ne kontaktira iz yetela opet cu lakse sa prepaida migrirati kod nekog drugog operatera na neki postpaid.
Odgovarala bi mi ponuda kod yetela 12 meseci po 1 dinar i 12 meseci po 50 posto popusta na paket yetel 20 ili yetel 30,ali kazem sigurnije mi je da podnesem zahtev za prelazak na prepaid.
Moze se desiti da niko ne pozove iz yetela,a koliko vidim ni u a1 nema bas nekih pogodnosti za postpaid pakete pa zato mislim da mi je pametnije da idem na prepaid za pocetak.
Pazi, ja sam zvao agenta jer sam ga hteo pitati za 50% popusta u A1. On vec ima moje podatke, pa je on podneo zahtev . Ali mozda i ako to uradis u poslovnici, mozda je ista svrha ako ne zelis preci u A1. Razumes? Ili ti je bitan agent ako yettel ne da tvoj zeljeni popust pa onda uz agenta dobijes u A1 50%. Tako da probaj kroz poslovnicu, pa ako te yettel pozove i ne odobri ti zahtev za popust, javi se pa cu ti dati broj agenta.

ja sam danas podneo u a1 zahtev na prelazak u njihovu mrezu ,na postpaid.
Sad videcu da li ce se iz Yetela javiti,bas su bili neljubazni u poslovnici,od 2000-te sam kod njih i tako da ispadnu nekorektni...

Imao sam biznis paket u yettelu na firmu mojih roditelja i hteo sam da predjem u a1 ali sam morao prvo da se prebacim na fizicko lice i da cekam 3 meseca.Sada sam odlucio da bih ipak ostao u yettelu(prosle je malo vise od mesec dana) zbog telefona,ali su ovi trenutni paketi skupi.Da li ima neki nacin da sada dobijem neki popust na pakete?

@bogdan77 nisi jedini. Ja sam bio od 2008 i izašao iz mreže na 2 godine. Kada su došli novogodišnji praznici i promocije, obišao par poslovnica i telefonskih razgovora, da bi na kraju samo u jednoj poslovnici dobio odgovor, da mogu bilo koji paket sa 50% popusta.... Treba imati sreće, a koliko sam zaključio uvek će dobiti onaj koji koristi velike pakete i porodično... Nemaju svrhe da zadrže pojedinca koji plaća mesečno 2500 dinara, to gledaju kao siću...

Istekao mi je besplatan period u mts-u od godinu dana internet i televizija. Koja je najbolja opcija za dalje?

Kolega jesi li uspeo da dobijes popust i koliki ili si ne svojom voljom presao u A1? 😄

Kolega jesi li uspeo da dobijes popust i koliki ili si ne svojom voljom presao u A1? 😄
Nisam jer sam se preračunao, popust mi je istekao ali UO traje do kraja decembra, pa su me odbili jer nisam otkupio ugovor. Ne znam kako je to moguće, ali eto. Javim kako sam prošao.

Nazad
Vrh Dno