RF moze online???Obe rade, kod obe sve ide online. Intesa je jeftinija za Magnifica.
Pored njih, uplate puštaju još Mobi, AIK i Unicredit.
Pogledaj i Unucredit, hvale ih.
😂🤣😂🤣🤣😂😂To što neće da ti kažu u čemu je problem dok ga sam ne rešiš.
Video sam na r/finansije bas za AIK:Uplate iz AIK rade.
Da, to sve banke traže, jer traži NBS. Besmislena formalnost, i banke to jednako besmisleno prosleđuju na korisnika. Bitno da su uplate moguće.
Nisam razumeo baš najbolje ovaj deo. Zar svaka banka nije dužna da vam omogući transfer novca na ibkr? Konkretno u mom slučaju NLB?Pored njih, uplate puštaju još Mobi, AIK i Unicredit.
Pogledaj i Unucredit, hvale ih.
Očigledno nije dužna, tj može im se.Nisam razumeo baš najbolje ovaj deo. Zar svaka banka nije dužna da vam omogući transfer novca na ibkr? Konkretno u mom slučaju NLB?
Idem svakako u ponedeljak obzirom da sam jutros najavio uplatu preko NLB-a. Videćemo, ali sad sam se baš smorio ako budem morao da otvaram iban u drugoj banci.Očigledno nije dužna, tj može im se.
NLB gura svog brokera, i ne dozvoljava transfer na IBKR.
Podneo danas zahtev. Priložio swift instrukcije, potpisanu izjavu i potvrdu o nalogu. Nadam se pozitivnom ishodu. Da se pitao bankar, popunio bih samo formular/nalog za transfer.Idem svakako u ponedeljak obzirom da sam jutros najavio uplatu preko NLB-a. Videćemo, ali sad sam se baš smorio ako budem morao da otvaram iban u drugoj banci.
Meni ovo zvuči kao da želi da izbegne da ostavi trag novca u Srbiji. Banke u Srbiji su stabilne već dugo vremena.
Takođe, po našem zakonu nije dozvoljeno imati bankovni račun u inostranstvu bez odobrenja NBS, osim po osnovu nekoliko kriterijuma koje neću sad navoditi.
Čudno mi je da moderacija uopšte dozvoljava ovakvu diskusiju, znamo koji kapital Kipar privlači.
Srećno.Za otvaranje racuna na Kipru sam morao da dobijem odobrenje od banke iz Srbije, racun je otvoren zbog nasledstva na Kipru. Ne vidim razlog zasto je vama to bitno kako sam ja otvorio racun u banci na Kipru? Ne morate vi vrsiti istragu, ima ko se bavi time u Srbiji. Zar ne? Kipar je tamo negde 2008 upao u krizu bas zbog takvih racuna, i vise nije moguce otvoriti ne legalne racune na Kipru. Uglavnom, mozda sam pogresno postavio pitanje u kojem sam spominjao i porez. Pitanje se najvise odnosilo na uplate sa tog racuna na trading 212 koji bi bio otvoren na adresu u Srbiji. Dobio sam odgovor: As long as you are using a personal bank account, you will be able to freely deposit and withdraw funds with it, regardless of whether your bank is in Cyprus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari