Posebno ako je AA na wireless.
Evo mog jučerašnjeg dana, nemam ideju koliko sam zaista koristio ekran, ali recimo da je bilo tih 2h35m, za to vreme jeste otišlo 69% baterije, ali Google Maps ne da nisu bile 1h37m na ekranu, nego nema trika.
Bile su na ekranu maks 3 minuta, ali su korišćene preko wireless Android Auto, nekih 1h10m. I za to vreme je AA potrošio 3.8% baterije, less than 1min na ekranu. Telefon je stajao izmedju sedišta i 100% sam siguran da ekran nije svetleo dok je korišćen Android Auto/Google Maps.
Pogledajte prilog 514420
Baterijom sam generalno veoma zadovoljan, ali Wireless AA je ubija, satire. Normalan dan, sa 3h SOT mi bude oko 40% potrošene baterije. A juče 2ipo sata SOT, 69%, zbog sat vremena AA.
Update: S25+
Baš sam se pozabavio ovom problematikom kada sam optužio sveže resetovani 23u koji je prodisao posle reseta, a onda na putovanju "izdao" po pitanju baterije... kada sam shvatio da je wireless AA ustvari krivac. Šta se dešava? Fora je u tome što on u wireless modu kada je navigacija upaljena "kastuje" ekran na ekran automobila i u tom smislu čita ekran telefona kao "upaljen", iako je on na telefonu zapravo ugašen. Otuda taj SOT za Google maps kao upaljen ekran i otud vruć/ugašen telefon. Wireless AA je jedno smeće, ali korisno. 😔😅