Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Imam ponudu za Samsung S25 Ultra kupljen kod operatera..ali je uzet na pravno lice.
Šta treba ja da tražim, jradim da bih imao telefon sa validnom garancijom ?
Da li treba da pravimo neki ugovor ili mi je dovoljan samo račun ?
Telefon ima validnu garanciju preko IMEI broja, možeš da proveriš u Promobiju recimo pre kupovine 🙂 Jedino se postavlja pitanje šta u slučaju zamene, onda bi morao vlasnik ako se ne varam...

U slučaju da se desi neki kvar telefona, pa treba popravka..da li mogu ja ili mora vlasnik, pravno lice da nosi tel u servis ?

Imam ponudu za Samsung S25 Ultra kupljen kod operatera..ali je uzet na pravno lice.
ja sam tako prodao pre par dana iPhone.... dao sam sve kopije racuna i ugovora...ali sam rekao isto tako ako im bilo sta zatreba iz firme mogu da donesem na uvid i slicno!

Proveri samo da li je garancija 1 ili 2 godine, obzirom da je kupljen na firmu.

Ja sam od firme svojevremeno dobio telefon. Kad se pokvario tražili su mi ovlašćenje od firme da ja mogu da ga nosim na reklamaciju. To ovlašćenje potpisuje ovlašćeno lice te firme

Tu nema govora. Znam iz iskustva, a i sada imam 16PM od pre par dana i S25U. Vec jedamput sam pisao u temi sve razlike i sta je gde bolje a sada jos vise stvari sam nasao u korist S25U 😀
U svakom slucaju S25U ne menjam, 16PM je tu neko vreme i posle vrv na prodaju ide, pa sam za sada ubacio karticu da vidim sta nudi IOS26
No nista spec, idalje dobar telefon sa slabim mogucnostima sistema

Kako kome, ja sam apsolutno 0 benefita imao, ništa mi nije značilo sem Airdropa ponekad.. a Blip je bukvalno bolji od njega i cross platform je.

Sa MacOS-a nemam nameru da se vraćam na Win, ali isto tako nemam nameru ni na iOS više.

za snimanje videa koristim open camera apk. Jako lepo i fluidno radu npr. u 50 i 60fps u 4k, prilično oštra slika i bez štucanja... fantastično. Takodje pruza veliki izbor podešavanja. A što se fotografije tiče kosirtim pro mode i gcam. za obradu Adobe LR. sve je kao pesma s ovim fonom....

Lele tolko dobro radi kao pesma da moras da instaliras "externe" aplikacije posebna za slikanje posebna za snimanje...

Da se ne lazemo, kamera mu je KRS. Nepredvidiva, mutne fotke, prepuna neuspele i prenabudzene AI obrade da bi kolko tolko ispeglao nedostatke. Video snimanje - ovo je isto katastrofa, snimak secka, kao da ima stuttering u 4k 60fps, kao da ne moze da isprati osvezavanje ekrana i stucne.

sta je problem fotkati sa drugom aplikaciji, meni su uvek bili bolji video snimci sa open camera apk u 4k 50fps i log nego bilo sta na iPhone-u. Al dobro.... nije to ni bitno... ceo zivot koristim Canon 1D seriju, pa pričati senzorima na telefonu je suludo... ali u principu može da se namesti da radi dobro. Doduše ne sa Samsung camera apk....

To ti ka'em. Evo juce sam hteo da instaliram famozni gcam da vidim da li ce me spasiti, cim upalio aplikaciju, iskocila neka reklama preko celog ekrana. Reko wtf?! Kad ono, 1200 din kosta subscription, i to nedeljno, cini mi se?? Meni je to problem iskreno da ti kazem. Pogotovu jer sam dao grdne pare za ovaj FLAGSHIP telefon. Tako da sam ocekivao da ce raditi sve besprekorno, kad ono... tjorak.

kako bre, ne mora nista da se plati. Samo skini npr nesto od ovih kombinaicja i isprati uputstvo... ja sam uspeo da dobijem kao na iPhonu slike, noću čak i mnooogo bolje!!!

Prilozi

• Screenshot_20251120_121631_My Files.jpg
    Screenshot_20251120_121631_My Files.jpg
    36 KB · Pregleda: 79
  • Screenshot_20251120_121714_My Files.jpg
    Screenshot_20251120_121714_My Files.jpg
    40.6 KB · Pregleda: 79
pa i ja sam imao ip15 pro pa kao neko ko se bavi fotografijom već 20 godina nisam bio zadovoljan i navikao sam uvek na neki manual mod tako da mi aplikacija nije bitna, bitno je da ostvarim onako kako želim i sam da biram formate i parametre.

Imas pro video pa steluj do mile volje,po meni fabricka app radi odlican posao,generalno jedino sto me bas iritira na samsung kameri je shuter lag pri slikanju koji nikako da rese ne znam iz kod razloga.

Ne znam za ultru, ali na base verzije, video je LOS. Secka, ima stuttering. Ja taj stuttering na iphone 11 nisam imao, snimao u 4k 60fps besprekorno.

za snimanje videa koristim open camera apk. Jako lepo i fluidno radu npr. u 50 i 60fps u 4k, prilično oštra slika i bez štucanja... fantastično. Takodje pruza veliki izbor podešavanja. A što se fotografije tiče kosirtim pro mode i gcam. za obradu Adobe LR. sve je kao pesma s ovim fonom....
Može li link za Gcam za S25U da uporedim sa stock kamerom?

Nazad
Vrh Dno