Ako podneseš zahtev za raskid ugovora skoro sigurno će ti nuditi bukvalno šta god.Ako moze kontakt nekog A1 akvizitera u DM, ili da mi kažete u kojoj to poslovnici nude te silne besplatne mesece? Gledam prelaz iz MTSa (BOX). Danas bio u dve poslovnice, u prvoj ponudili 3 meseca dz za tv+net, a u drugoj ni to. Kao 500 din niže cene od onog iz flajera i to je to.
Takodje u prvoj poslovnici nude NEO Super za 1800, u drugoj za 2100. Puna cena je 3000.
Ne logujes se mejlom i šifrom od boksa već prvo kreiraš nalog na a1 aplikaciji, user name će ti biti dodeljen broj u aplikaciji za optiku u ovom formatu 3817700...dobro vece
od pre par dana imam optiku a1 i tv
e sad onih 90 dana netflix koji smo dobili besplatno kad pokusam da se ulogujem sa mail adresom i siframa za tv box nece
Ko je na MTS optici ovako ne može da uradi (ne znam koji interent je korisnio član). Prvo se mora odjaviti MTS tj. odneti oprema da se oslobodi slot/parica, zatim se može uvesti A1 optika (idu preko iste infrasktukture).Nema nikakvog otkaznog roka kod MTS, ja sam zadnjeg dana oktobra kada mi isticala UO tog dana i raskinuo sve sa njima a 15ak dana pre toga uveo A1 Duo Plus uslugu, ono 12 meseci free a 12 meseci po 3500, preko akvizitera naravno.
Ako se koristi MTS infrastruktura koji su kanali?
Ovde kod mene i u gradu i u okolini od prvog dana kako su počeli preko MTS infrastrukture bez ikakvih problema ide uvođenje optike po kućama. Barem je tako bilo do kraja oktobra, ne znam posle.Jel moze neko konacno da raclani zasto NE dozvoljavaju prelazak sa mts optike u privatnim kucama a kolektivne spavaonice to jest stanovi u zgradama to mogu da urade??
Odakle ti to? Ja mogu da pređem na A1 na jednoj lokaciji, u pitanju privatna kuća, a imam mts optiku.Jel moze neko konacno da raclani zasto NE dozvoljavaju prelazak sa mts optike u privatnim kucama a kolektivne spavaonice to jest stanovi u zgradama to mogu da urade??
Zaboravih da napomenem. BG, Zarkovo u pitanjuMislim da ako isi iza CGNAT mozes da ocekujes odredjen packet loss
I mene interesuje, za koji mesec se useljavam u novi stan, takodje u Zarkovu, javi iskustva 😀Zaboravih da napomenem. BG, Zarkovo u pitanju
Ovo naravno nije tacno i CGNAT i packet loss nemaju apsolutno nikakve veze.Mislim da ako isi iza CGNAT mozes da ocekujes odredjen packet loss
Mislim da ako isi iza CGNAT mozes da ocekujes odredjen packet loss
forum.benchmark.rs
Danas sam saznao od akvizitera da u ulici koja tek dobije optičke infrastrukture (kao moja pre mesec ipo dana) MTS ne dozvoljava drugim operaterima da zakupljuju njihovu infrastrukturu u prva tri meseca jer na taj način ostvaruju prednost da prvi ponude svoje usluge novim korisnicima a nakon toga dozvoljavaju ostalim operaterima.Jel moze neko konacno da raclani zasto NE dozvoljavaju prelazak sa mts optike u privatnim kucama a kolektivne spavaonice to jest stanovi u zgradama to mogu da urade??
Ista priča danas, 9 meseci za dinar Internet i TV paket (Duo Plus + XploreTV Plus)Мени овде понудили 12м по 1дин (тв+нет) и ја прихватио, а после ми се јавља лик и каже нема више тога, сада је 9м по 1дин.
Treba svi da pokušamo da dobijemo najveću ( cenovnu ) ponudu : 15 meseci 1 dinar, 9 meseci puna cena paketa...Kako se kome posreci 9,12,15 je u opticaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari