Šta je novo?

A1 optički internet

• Začetnik teme Začetnik teme bbK1ng
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je@PapaBear66 išao preko akvizitera 😃, a ovo što su ti ponudili nije vredno razmatranja pri prelasku kod nekog drugog provajdera 😃

dobro vece
od pre par dana imam optiku a1 i tv
e sad onih 90 dana netflix koji smo dobili besplatno kad pokusam da se ulogujem sa mail adresom i siframa za tv box nece

Ako moze kontakt nekog A1 akvizitera u DM, ili da mi kažete u kojoj to poslovnici nude te silne besplatne mesece? Gledam prelaz iz MTSa (BOX). Danas bio u dve poslovnice, u prvoj ponudili 3 meseca dz za tv+net, a u drugoj ni to. Kao 500 din niže cene od onog iz flajera i to je to.
Takodje u prvoj poslovnici nude NEO Super za 1800, u drugoj za 2100. Puna cena je 3000.
Ako podneseš zahtev za raskid ugovora skoro sigurno će ti nuditi bukvalno šta god.
Probaj ništa te ne košta, za tih mesec dana dok traje taj otkazni rok možeš naći svakako drugog provajdera.
Pakao je nekad to ciganjenje sa njima 😂

Naravno, to je svakako opcija, ali prvo gledam ovako sta mogu realno da dobijem, pa da ih realno ucenjujem 😄

Nema nikakvog otkaznog roka kod MTS, ja sam zadnjeg dana oktobra kada mi isticala UO tog dana i raskinuo sve sa njima a 15ak dana pre toga uveo A1 Duo Plus uslugu, ono 12 meseci free a 12 meseci po 3500, preko akvizitera naravno.

@gogiii nisu ti parametri odnosno kredencijali za Netflix niti za HBO MAX niti za Skyshowtime što ih imamo za Xplore app odnosno tv na boksu. Moraš da ideš na svoj nalog koji imaš na A1 i tamo da pokreneš aktivaciju Netflixa po uputstvu, korak po korak, tamo moraš da omogućiš odnosno aktiviraš uslugu a posle toga te prebacuje na sajt Netfliksa gde kreiraš korisničko ime i lozinku i tako redom. Mora to da se pokrene preko A1 naloga (bilo preko sajta ili mob app) da bi ti se verifikovala ta tri meseca free.

dobro vece
od pre par dana imam optiku a1 i tv
e sad onih 90 dana netflix koji smo dobili besplatno kad pokusam da se ulogujem sa mail adresom i siframa za tv box nece
Ne logujes se mejlom i šifrom od boksa već prvo kreiraš nalog na a1 aplikaciji, user name će ti biti dodeljen broj u aplikaciji za optiku u ovom formatu 3817700...

Nema nikakvog otkaznog roka kod MTS, ja sam zadnjeg dana oktobra kada mi isticala UO tog dana i raskinuo sve sa njima a 15ak dana pre toga uveo A1 Duo Plus uslugu, ono 12 meseci free a 12 meseci po 3500, preko akvizitera naravno.
Ko je na MTS optici ovako ne može da uradi (ne znam koji interent je korisnio član). Prvo se mora odjaviti MTS tj. odneti oprema da se oslobodi slot/parica, zatim se može uvesti A1 optika (idu preko iste infrasktukture).

Ja sam bio na vdsl-u, pisao sam već o tome...ko je bio na optici drugačije je, odnosno onako kako je napisano u prethodnom postu. Ni tu nije bilo otkaznog roka valjda, većina ljudi koja je prešla bila je baš na optici.

Jel moze neko konacno da raclani zasto NE dozvoljavaju prelazak sa mts optike u privatnim kucama a kolektivne spavaonice to jest stanovi u zgradama to mogu da urade??

skroz je nebitno čija je infrastruktura, svaki operater ima svoju ponudu i raspored kanala.
@Universe Yettel koristi Telekom optiku, pa ima N1 i Novu S

Yettel jedini ima N1 i Nova u svojoj ponudi i za sad će tako biti.

A1 već je godinama u lošim odnosima sa United Group, no ko zna, možda se i tu nešto promeni pa ubace njihove kanale.

Jel moze neko konacno da raclani zasto NE dozvoljavaju prelazak sa mts optike u privatnim kucama a kolektivne spavaonice to jest stanovi u zgradama to mogu da urade??
Ovde kod mene i u gradu i u okolini od prvog dana kako su počeli preko MTS infrastrukture bez ikakvih problema ide uvođenje optike po kućama. Barem je tako bilo do kraja oktobra, ne znam posle.

Evo ja ne mogu to jest ne dozvoljavaju a zasto,nemam pojma. A1 mi rece ne dozvoljavaju im pristup infrastrukturi.

Da li je brzina koju navode pri sklapanju ogovora tacna i realna, download/upload?
Ukoliko neko ima, da podeli misljenje.
Zanima me takodje kakav je ping u igricama, nacuo sam ranije da je npr Yettelov bolji sto se tice toga

Mislim da ako isi iza CGNAT mozes da ocekujes odredjen packet loss

Danas sam saznao od akvizitera da u ulici koja tek dobije optičke infrastrukture (kao moja pre mesec ipo dana) MTS ne dozvoljava drugim operaterima da zakupljuju njihovu infrastrukturu u prva tri meseca jer na taj način ostvaruju prednost da prvi ponude svoje usluge novim korisnicima a nakon toga dozvoljavaju ostalim operaterima.

Mi imamo optiku vec 4. godine,evo drugi ugovor vec prosao. Do kraja cu morati da produzim sa mts-om jel alternative ocigledno nema.

Mts optiku izdaje A1 i Yettelu tako da imas mogucnosti.

Мени овде понудили 12м по 1дин (тв+нет) и ја прихватио, а после ми се јавља лик и каже нема више тога, сада је 9м по 1дин.
Ista priča danas, 9 meseci za dinar Internet i TV paket (Duo Plus + XploreTV Plus)
3499 - 2 boksa, za 3. TV 300 din.

Kako se kome posreci 9,12,15 je u opticaju.

Nije cak ni dinar nego 0din, oni to lepo kazu ne ko ostali. Mada niko realno to ni ne naplati.

Nazad
Vrh Dno