Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Stvar navike. Ja od kako je izasao samsung galaxy S6 edge koristim iskljucivo Wireless punjace. Svi su bili Samsung original. Prosto mi je elegantije da uvece samo spustim telefon i da se puni nego da ga ubadam. I nikakvih problema nemam evo vec toliko godina.

Kabal pre svega ima prednost zbog brzine.
I na wireless mi se dešavalo da stavim, pa slučajno pomerim, a ne shvatim.

Konektori su predviđeni za toliki broj povezivanja, da je to baš retkost da otkaže. Tokom godina, dva puta sam pomislio da je otkazao konektor, ispostavilo se da mu je samo potrebno dobro čišćenje 😄

Videćeš ako ti ne daj Bože kao mom ćaletu crkne port, a popravka skuplja nego telefon 🙂
То је већ условљено нечим и у том тренутку то јесте рјешење, али колега изнад наводи у регуларним околностима.

@Proday, moram da se konsultujem.
Da uzimam ovo sad za crni petak u Nemackoj, s25 ultra za 900 evra ili base za 600,650 ili nesto trece savetujes?

Ne znam šta su ti prioriteti na telefonu, jel voliš kompakt više ili obrnuto pa ne mogu da ti dam pametan savet. Jedino što znam je da 26 ultra neće biti bolji za onoliko koliko će biti skuplji.

Jer nikad nije 🙂

Drustvo razmisljam se da promenim svoj A54 pa me zanima da li se isplati za s25 fe dodati na cenu s24 fe jos 100e koliko je otprilike razlika na kupujem prodajem za ono sto se dobije? I ako neko sa foruma ima neki od modela sa poslednje promocije, a da nije koriscen moze da posalje ponudu.

Planiram da kupim novi telefon koji ću koristiti prvenstveno za slikanje proizvoda za svoj posao. Dilema mi je da li se isplati dodati i uzeti Galaxy S25 Ultra u odnosu na običan base model S25, konkretno zbog bolje kamere.
Veličina S25 Base modela mi više odgovara, ali ako Ultra donosi značajno bolji kvalitet fotografija i bolje opcije za obradu razmotricu i njega.

Takođe, da li je možda pametnije sačekati S26 seriju?

Kakvi proizvodi? Ne bih ja tek tako otpisivao S25 base, sasvim pristojna kamera. Ovo je sve u rawu sa LR obradom, ali bez ikakve rasvete itd, uglavnom na brzinu mora.

Drustvo razmisljam se da promenim svoj A54 pa me zanima da li se isplati za s25 fe dodati na cenu s24 fe jos 100e koliko je otprilike razlika na kupujem prodajem za ono sto se dobije? I ako neko sa foruma ima neki od modela sa poslednje promocije, a da nije koriscen moze da posalje ponudu.
Na S25FE ćeš dobiti brže punjenje, 45W umesto 25W kod S24FE , 0,1% manje "bezele" i kao malo bolju prednju kameru... I noviji model je , za 50-70e razlike ako nađeš uzmi S25FE.

Ne znam šta su ti prioriteti na telefonu, jel voliš kompakt više ili obrnuto pa ne mogu da ti dam pametan savet. Jedino što znam je da 26 ultra neće biti bolji za onoliko koliko će biti skuplji.
Uopste ne razmisljam u tom pravcu. I za ovih 900 evra se ozbiljno znojim i radim mentalnu gimnastiku kako da opravdam sebi kupovinu.
Trenutno nosam s21fe koji sam uzeo za 550 evra cim je izasao pre vise od 3 i po godine i telefon me je sluzio korektno, ali katastrofalna baterija i pregrevanje sd888 su def narusili dozivljaj. Sada gledam sta dalje da kupujem, nema nista zivo ispod 600 evra, pa se mislim da onda jednostavno dodam jos 300 i racunam da sam kupio najbolju mogucu stvar da me sluzi naredne 4 godine. Razmatram i OnePlus 15 sada, ali toliko napljuvase kameru da mi onda s25 ultra deluje kao vise zaokruzen proizvod. Ni ovde ne vidim da se ljudi zale.
Izbor je toliko uzasan da se uopste ne bavim tim mali/veliki i slicno. Vise u smislu, sto manje kompromisa u narednim godinama, kada vec dajem tolike pare.

@Ever86 po svemu pročitanom, rekao bi da je 25 ultra pravi izbor za tebe...sačekaj sad black friday da vidiš hoće biti kakvih popusta dodatnih ili poklona uz kupovinu i samo napred

Uopste ne razmisljam u tom pravcu. I za ovih 900 evra se ozbiljno znojim i radim mentalnu gimnastiku kako da opravdam sebi kupovinu.
Trenutno nosam s21fe koji sam uzeo za 550 evra cim je izasao pre vise od 3 i po godine i telefon me je sluzio korektno, ali katastrofalna baterija i pregrevanje sd888 su def narusili dozivljaj. Sada gledam sta dalje da kupujem, nema nista zivo ispod 600 evra, pa se mislim da onda jednostavno dodam jos 300 i racunam da sam kupio najbolju mogucu stvar da me sluzi naredne 4 godine. Razmatram i OnePlus 15 sada, ali toliko napljuvase kameru da mi onda s25 ultra deluje kao vise zaokruzen proizvod. Ni ovde ne vidim da se ljudi zale.
Izbor je toliko uzasan da se uopste ne bavim tim mali/veliki i slicno. Vise u smislu, sto manje kompromisa u narednim godinama, kada vec dajem tolike pare.

Slična situacija, S21FE koristio 3ipo godine, sve radi super, ali baterija sve slabija.
Hteo S25, zbog dimenzija, ali zbog baterije i brzine punjenja ipak uzeo S25+. Nisam imao fazu navikavanja na dimenzije/oblik, odmah leglo. Koristim ga kao S21FE i umesto da dnevno trošim 160-200% baterije, ovde potrošim ispod 50%.

Čitajući ovde iskustva sa S25 baterijom, mogao sam i njega, ali ovo mi je verovatno dugoričnije rešenje. Ultra zbog veličine nije bila opcija, a s obzirom da mi je i S21FE bio dovoljan, zaista ne znam šta bih dobio sa Ultra modelom.

Ja koristim Xiaomi Mi 9 još od 2019-te, vrebam ovih dana pogodnu priliku za S25 FE. Razmišljao sam takođe o X 15T Pro i običnoj 15, u radnjama su skupi a na KP bez garancije mi baš nije pametno dati 70.000 din. Xiaomi me je malo smorio posle 5 god, pa sam razmatrao Samsung A56. Pošto mi je A56 bio slabunjav za moje pojmove, S25 FE mi je ipak naleteo kao bolji izbor za ne mnogo više novca. Ono što mi je neka zagonetka je Exynos 2400, tačnije sećam se da je Exynos uopšte oduvek bio pod nekim hejtom. Kako se 2400 pokazao u S24?

Ja koristim Xiaomi Mi 9 još od 2019-te, vrebam ovih dana pogodnu priliku za S25 FE. Razmišljao sam takođe o X 15T Pro i običnoj 15, u radnjama su skupi a na KP bez garancije mi baš nije pametno dati 70.000 din. Xiaomi me je malo smorio posle 5 god, pa sam razmatrao Samsung A56. Pošto mi je A56 bio slabunjav za moje pojmove, S25 FE mi je ipak naleteo kao bolji izbor za ne mnogo više novca. Ono što mi je neka zagonetka je Exynos 2400, tačnije sećam se da je Exynos uopšte oduvek bio pod nekim hejtom. Kako se 2400 pokazao u S24?
Skroz OK, s tim da 25FE ima dodatno oslabljenu verziju, pa je i baterija malo bolja.

^ ja imam i S24FE i mogu ti reći da je sasvim OK , baterija lagano ceo dan iz 6-7h SOT , fluidan u radu , dobre kamere ... Koristio sam i A56 ali nije to to , ipak je S24FE mnogo bolji . Ako naletiš na S25FE do 400e to je uz S24FE Best buy novi Samsung za taj novac.

Kakva su iskustva sa spigen.pl Porucio sam neki case jos 5.11. i još ne stiže. Ne mogu ljudski ni da ga pratim pa pojma nemam gde je zapelo

Kabal pre svega ima prednost zbog brzine.
I na wireless mi se dešavalo da stavim, pa slučajno pomerim, a ne shvatim.

Konektori su predviđeni za toliki broj povezivanja, da je to baš retkost da otkaže. Tokom godina, dva puta sam pomislio da je otkazao konektor, ispostavilo se da mu je samo potrebno dobro čišćenje 😄
Doduse da kada ocistis nema problema ali opet ne kapiram sta ih prlja kada vizualno cisti su... I nekako mi onaj sami skljoc slabiji nego na jabuci tj na zakljuca tako jace kabl nego sto radi jabuka

^ ja imam i S24FE i mogu ti reći da je sasvim OK , baterija lagano ceo dan iz 6-7h SOT , fluidan u radu , dobre kamere ... Koristio sam i A56 ali nije to to , ipak je S24FE mnogo bolji . Ako naletiš na S25FE do 400e to je uz S24FE Best buy novi Samsung za taj novac.

Bolje nek juri polovan s24 ultra malo jos da se protegne 😅

Doduse da kada ocistis nema problema ali opet ne kapiram sta ih prlja kada vizualno cisti su... I nekako mi onaj sami skljoc slabiji nego na jabuci tj na zakljuca tako jace kabl nego sto radi jabuka

Pod jakim svetlom se vidi da ima prljavštine unutra. Komadi tkanine, verovatno iz džepova I prašina koja sve to poveže. Prvi put kad mi se desilo, otišao sam kod poznanika u servis, da mi zamene port, ali e bilo dovoljno, malo nekim alatićem, mehanički, pa onda malo kompresor i na kraju vakuum pumpica. Tek sam onda shvatio koliko je taj port zapravo dubok I koliko je unutra bilo te štroke koju sam svakog dana dodatno nabijao unutra konketorom.

Mozes tankom iglom da ocistis.
Kao sto kaze @PJ nakupi se skroz unutra na dnu i kako pritiskas i ubacujes kabl ono se nabija i nabija.

Ili imas onu pincetu sa tankim dugackim vrhom ona je odlicna za to, ima je na ali expressu jeftino a sluzi za mnogo sto sta.

Pod jakim svetlom se vidi da ima prljavštine unutra. Komadi tkanine, verovatno iz džepova I prašina koja sve to poveže. Prvi put kad mi se desilo, otišao sam kod poznanika u servis, da mi zamene port, ali e bilo dovoljno, malo nekim alatićem, mehanički, pa onda malo kompresor i na kraju vakuum pumpica. Tek sam onda shvatio koliko je taj port zapravo dubok I koliko je unutra bilo te štroke koju sam svakog dana dodatno nabijao unutra konketorom.
Bas iz tog razloga ja koristim ovo na svim telefonima.
Inace radim "prljaviji" posao, gde sam konektor morao sam da cistim na mesec dana.

Prilozi

• com.alibaba.aliexpresshd_20251118210335.jpg
    com.alibaba.aliexpresshd_20251118210335.jpg
    133 KB · Pregleda: 56
@Ever86 I ja sam bio u trilemi koji S25 da uzmem (base, Plus ili Ultru), na kraju sam se odlučio za Ultru i mogu ti reći da se nimalo nisam pokajao. 😉

Imam ponudu za Samsung S25 Ultra kupljen kod operatera..ali je uzet na pravno lice.
Šta treba ja da tražim, jradim da bih imao telefon sa validnom garancijom ?
Da li treba da pravimo neki ugovor ili mi je dovoljan samo račun ?

Nazad
Vrh Dno