Šta je novo?

Može li Steam Machine ugroziti PS5 i PC? Xbox prvi na meti

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Steam-Machine-3.webp

Može li Steam Machine ugroziti PS5 i PC? Xbox prvi na meti​

Stručnjaci procenjuju da Steam Machine neće odmah potisnuti PS5 ili PC, ali bi mogao da naruši poziciju Xbox-a i utiče na tržište u naredne tri godine

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/gejming/moze-li-steam-machine-ugroziti-ps5-i-pc-xbox-prvi-na-meti/

Ako budu imali cenu do 500$. MS moze da krene da baca XBOX u hidraulicne presse 😀. Steam machine ima OS, znaci mozes da ga koristis kao PC a mozes i kao konzolu. Ima sve mogucnosti Xboxa i pride jos 10 x vise a iste igre pokrece

Za klasičnog gejmera, možda.
Za ol raund korisnika, jok.

Za sad teško, Sony nema konkurenciju i PS6 će verovatno biti skup kao što je PS3 bio na početku. Ali držim palčeve da Steam Machine prođe dobro bar kao Steam Deck, pa da sledeća iteracija bude ozbiljna konkurencija koja fali sad kad je Xbox u ovom stanju u kom jeste.

Dont hold your breath.
Ne ocekujem a i nisam korisnicka grupa za ovo samo kazem, gledajuci koliko je ps5 pro i xbox series X, komotno moze i 1000$ da bude jer je ovo prakticno PC sa svojim OS. Ali za te pare ne vidim zasto bi iko ikada ga kupio i igrao se na toj integrisanoj grafici koja je pandan RX 7600 kartici. Sa tim ne mozes nista.. da igras na medium uz FSR

Ja očekujem cenu u rangu 600-800$.
I 500$ i 900$ mi deluje nerealno za očekivati.

Nipošto ne može ugroziti...
Mada bi ja iskreno želeo, da bi Sony spustio bezobrazno visoke cene ps5/ps5 pro.

Pa ti zelis iz pogresnih razloga. Ali da, ako bude 500$ bice super,mada su i sami rekli da ce biti malo veci profit nego SD(koji je u osnovnoj varijanti bio valjda 0%)

Kada pričate o ceni, morate u obzir da uzmete i predstojeći rast cena memorije i nand čipova.

^ ... i svega ostalog, inflaciju na globalnom nivou.

Nazad
Vrh Dno