Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

уместо 2510, уписао сам 2501
Rešiće ti sigurno problem nakon što se požališ, ali čisto da prokomentarišem da si upao u vrlo malo verovatnu situaciju u kojoj model 97 ne uspeva da uhvati transpoziciju, tj. zamenu mesta dve susedne cifre. Još je zanimljivije što se u konkretnom slučaju to desilo na krajnjoj poziciji, koja označava mesec pružanja usluge, pa je ispalo da plaćaš januarski račun umesto oktobarskog.

Да је исти остатак позива на број, прошло би аутоматски, на пример, али за сваки месец се мења комплетан позив на број. Свакако сам им писао па ћемо да видимо.

Da, da, poziv na broj je oblika kk-xxxxxxxx-ggmm, gde je kk kontrolni broj po modulu 97, gg godina, mm mesec, xxxxxxxx redni broj računa. I eto, baš je minimalna šansa da ispadne isti kontrolni broj za pogrešnu kombinaciju rednog broja računa i meseca, to je matematični vrlo zanimljivo, ali tako je tebi izgleda ispalo. Svakako, nadam se da će ti brzo to rešiti.

Z
Да је исти остатак позива на број, прошло би аутоматски, на пример, али за сваки месец се мења комплетан позив на број. Свакако сам им писао па ћемо да видимо.
Zoveš kol centar i rešen problem..

Juče završio sa agentom jedna godina po dinar, druga po 50%. U aplikaciji se odmah videla promena paketa ali se stanje ne pokazuje kao 1 dinar? Treba još vremena da se tako pokaže ili ovako treba?
Videće se sledeći dan, ne brini se. I kod mene je tako bilo.

Juče završio sa agentom jedna godina po dinar, druga po 50%. U aplikaciji se odmah videla promena paketa ali se stanje ne pokazuje kao 1 dinar? Treba još vremena da se tako pokaže ili ovako treba?
Uz natezanje da ces preci u A1 ili ponudili za produzetak u.obaveze?

Setim se jutros da pogledam stanje u aplikaciji i dalje nije 1 dinar. Stvarno se nadam da će danas to biti rešeno. Jel čekao neko toliko? Dogovor sa agentom se desio u subotu.

Samo da javim, u aplikaciji sad uredno piše 0,99 din zaduženje.

iz nekog nepoznatog razloga su mi ponudili ovo preko SMS poruke...

teleyy.jpeg

jedva sam oko 4 meseci na Yettel M paketu sa 50% popusta. Nije loša ponuda ali mi ne treba pa mi je bacanje para tih dodatnih 750din mesečno preko trenutnog paketa

isto i meni salju periodicno da predjem na L sa sadasnjeg M. nemam potrebe za tih 20 minuta i i 2gb vise u romingu pa i ne razmatram

Pozz da li neko ima kod za gigatron da je dobio danas,čekam ga mesec dana na 4 broja i ništa

Pozdrav, za 20-ak dana mi istice ugovor u A1. Da li yettel agenti neke pogodnosti za prelazak iz A1?

Kojim redom si išao? Meni u sredu ističe ugovor. Pitao šta nude, pa kad ti nije odgovaralo podneo zahtev za prenos broja ili?

Prošao mi ugovor jedno desetak dana pa podneo zahtev u A1 i ubrzo su zvali da me zadrže, ništa više.

Nazad
Vrh Dno