Sasvim bi bilo dvoljno zadrzati zaobljenost coskova kao na s25u. Malo je preterano ovo.
Nadam se da se šale, ovo je stvarno odvratno.
Sasvim bi bilo dvoljno zadrzati zaobljenost coskova kao na s25u. Malo je preterano ovo.
NE znam ali je ruzno, kao jaje.Nadam se da se šale, ovo je stvarno odvratno.
S25u je postao bolja kupovina 😅Nadam se da se šale, ovo je stvarno odvratno.
Телефон ће сигурно бити добар, можда не по свачијем укусу али то су цијепидлачења 😊 само напред и уживај у ономе што те испуњаваU inat hejtu u temi, kupujem S26U čim izadje. 🥳
Tacno ces nam staviti prst u oko.U inat hejtu u temi, kupujem S26U čim izadje. 🥳
The ability to recognize satire is a form of intelligence.Ispisaćemo se svi sa foruma.
Pa ja nisam rako da necu, ja samo kazem da bih voleo kako ja hocu 🤪Klasika kao i za S25U.
Nećete ga, ružan, ne valja...
Izadje i 80% učesnika foruma ga kupi.
Jel za sve modele ili samo Ultra? Odakle info?Izgleda da Exynos 2600 ispada iz igre, samo Snapdragon.
Pa jeste napredak, a napredak mora da se naplati 😁Pogledajte prilog 512330
Najjace mi je kako svi sad od ove nove olovke prave neki napredak decenije, sto su je malo zasekli u cosku da se uklopi u zakrivljenje okvira, kao new design, i to dosta njih jasno navode u videima.
Traži se od moderacije da se uvede opcija Mega Like za ovakve komentare 👍I onda kad su sve nadogradili, eto, samo baš tu bateriju nisu...
Ljudi koliko je sigurno da će na ultra modelu da ostane 5000mah baterija? Iskreno nešto mi se s25 ultra ni ne svidja, ali ako s26 ultra bude isti samo nove boje onda da ne čekamo i da se sada iskoriste ove Black Friday ponude 😁.Eto, "hteli su bas" da nadograde, ali nisu mogli zbog korisnika. I Apple-a.
![]()
Samsung allegedly redesigned the Galaxy S26 to hit a specific price point
It was supposed to be thinner and fit a much larger battery, but not anymore. A few days ago a report surfaced alleging that Samsung changed the dimensions...m.gsmarena.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari