Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

U inat hejtu u temi, kupujem S26U čim izadje. 🥳
Телефон ће сигурно бити добар, можда не по свачијем укусу али то су цијепидлачења 😊 само напред и уживај у ономе што те испуњава

Izgleda da Exynos 2600 ispada iz igre, samo Snapdragon.

Ovde kazu suprotno:

"10MP 1/3.94-inch ISOCELL with a 1.0μm pixel, f/2.4 lens."

Je l' su ovaj senzor koristili u Galaxy S22/22+ prvo, pa je sad našao mesto u predstojećoj Ultri

Šteta da se baci... 🥹

Prilozi

• Screenshot_20251110_215541_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251110_215541_Samsung Internet.jpg
    130.4 KB · Pregleda: 89
Eto, resena misterija svih ovih godina. Dzaba smo pljuvali po Samsungu, Apple je kriv za sve.

I onda kad su sve nadogradili, eto, samo baš tu bateriju nisu...
Traži se od moderacije da se uvede opcija Mega Like za ovakve komentare 👍
Eto, "hteli su bas" da nadograde, ali nisu mogli zbog korisnika. I Apple-a.

Ljudi koliko je sigurno da će na ultra modelu da ostane 5000mah baterija? Iskreno nešto mi se s25 ultra ni ne svidja, ali ako s26 ultra bude isti samo nove boje onda da ne čekamo i da se sada iskoriste ove Black Friday ponude 😁.

Poslednja izmena:
@jevta sve i da povećaju bateriju, znajući samsung, to neće biti više od 200-300mAh tako da naručuj i ne čekaj.

Ma ja koliko vidim s26u ce biti 95% isti s25u, zato sam pazario juce s25u.

Ako nekim cudom bude bila revolucija, nije problem uzecu s26u, ali po svemu sudeci, nece. Privacy ekran mi ne treba neka ga zadrze za sebe, mogli su bateriu na 6000, kakvi zaguljeni ljudi, da budem fin.

Pa ne mogu vidis gore sta kazu, morala bi cena gore, 1e po svakom mah. A apple poveca bateriju pomalo u svakoj generaciji i ostavi cenu. Samsung najskuplji brend.

Bilo je reči da će biti na S26U baterija od 5500mAh, ali mislim da od toga nema ništa do sledećeg modela, kada planiraju da predaju na Si/C.

Nazad
Vrh Dno