Hvala ti znaci mi odgovor, ni na zvanicnom sajtu i u radnjama ni gde u specifikaciji nema taj podatak, zasto to nisu stavili ne znam.preko 5 kvadrata, a negde sam pročitao da pokriva 40-ak kvadrata
Hvala ti znaci mi odgovor, ni na zvanicnom sajtu i u radnjama ni gde u specifikaciji nema taj podatak, zasto to nisu stavili ne znam.preko 5 kvadrata, a negde sam pročitao da pokriva 40-ak kvadrata
Jeste Hisens je kupio Gorenje, e sad da li su prepakovali ko ce ga znati, mozda jesu mozda je nasledin to je sto je .Vidim ovde ga hvale dvoumim se izmedju beko ili Hisens ali uzecu Hisens D20HW sta bude, kad su drugi zadovoljni bicu i ja. A tek za beko tu nema podatak kriju podtake kao da su ga ukrali hahahahtaj model je, ako se ne varam, prepakovani model slične oznake koji je (bio) u ponudi brenda Gorenje. za taj model je bila navedena kvadratura. moguće da je naslednik a ne prepakovani
za taj Gorenje model piše 37-52 kvadrata
Area surface (m²) 37-52
![]()
Dehumidifier - D20M - GORENJE
Dehumidifier | D20M | Control Panel - User-friendly controls | Friendly to you - Portable and super silentinternational.gorenje.com
Ne bi bilo greske, barem ja tako mislim, jer ja imam Beko BDP010 u sobi od 25 kvadrata i radi posao odlicno, nemam primedbePozdrav
Sta da se uzme od ovih odvlazivaca Beko BDPM020, Beko BDP020, Hisense d20hw sta je kvalitetnije i najbolje
Opisuješ ponašanje Xiaomi Smart Odvlaživač vazduha Lite? Znaš li da li je i bez aplikacije imao isto ponašanje, da nakon gašenja radio samo ventilator?Jos mogu da ga pohvalim sto su programirali da kad ga iskljucis, nastavlja jos 45 minuta da radi samo vent, da isusi uredjaj, ovo su dobro uradili jer vecinu ljudi bas briga dal ce se to ubudjati itd.
Naravno, moze i to da se iskljuci u app tamo kome ne treba, ili da s jos jednom klikne na off taster.
Hvala, narucio sam Hisens D20HWNe bi bilo greske, barem ja tako mislim, jer ja imam Beko BDP010 u sobi od 25 kvadrata i radi posao odlicno, nemam primedbe
Da, taj.Opisuješ ponašanje Xiaomi Smart Odvlaživač vazduha Lite? Znaš li da li je i bez aplikacije imao isto ponašanje, da nakon gašenja radio samo ventilator?
Imam ja samo verziju 12den... Za kao 12l na dan već dve godine radi super. Nekome smeta jer je malo bučniji, ali opet stvar navike, ali da radi posao radi. Seljakam ga po sobama jer nije predviđen za 70km,a i raspored mi ke uuasan za njega.Ima li neko Comfee MDDN-10DEN7, koliko je bucan i za koju kvadraturu zavrsava posao?
Ako je tako, trebao si kupiti neki jači odvlaživač. Šaomi je relativno slab.Da li ima smetnje da odvlazivac (xiaomi lite) radi 24/7 nekoliko dana uzastopno? Da li je predvidjen za tako nesta?
Kod mene je par dana uzastopno vlaznost napolju non stop preko 80%
Inace potrosnja mu je 160-180w u automatic modu, zavisno od okoline (temp i vlaznosti)
Probaj ovaj videoEvo i ja da se upisem kupljen je Hisens D20HW
Moze pomoc kako da ga povezem preko aplikacije nema u upustvu na netu, mislim preko wifi
Pogledajte prilog 512629
Vidim da je u karakteristikama opisan sa 50 i nesto decibela, koliko je zaista bučan?Ne bi bilo greske, barem ja tako mislim, jer ja imam Beko BDP010 u sobi od 25 kvadrata i radi posao odlicno, nemam primedbe
Garancija mu je 2 god koliko vidim, ja sam uzeo Hisens D20HW u giga.... i doplatio za jos 2 god garanciju 3100 din i sada imam 4 god garanciju, Hisens D20HW bas mu je bucan ventilator na najsporiju brzinu ali nema veze bitno da radi posao, za beko sacekaj kolegu da ti odgovoriVidim da je u karakteristikama opisan sa 50 i nesto decibela, koliko je zaista bučan?
Jel mu garancija 2+3 godine?
I za beko ti je garancija 2 god, ako kupis u gig imas kod njih mogucnost da doplatis dodatnu garanciju za bekoDa, na Beko sam i mislio, svakako hvala.
Nisam kod njih uzeo, izgleda da samo taj odvlazivac daju 2+3 god i na nijedan drugi beko, gledao i na e ponudu niko nedaje 2+3 ispada samo ananas daje proveriJa merkam ovaj na Ananasu uz neki vaucer.
Vidim da je i kod njih 2+3 garancija, mislio sam da si tamo uzeo
Ovo je proizvod za tebe nema greske, imas i mogucnos da nakapas etericno ulje i mirise ti lepoВећ извесно време пратим ову тему, после доста читања избор се свео на два модела, Hisense D202HW и Xiaomi Smart Lite. Имам стан од 90м2 и знам да ниједан од ова два модела не може сам регулисати влажност ваздуха али с обзиром да код мене није алармантна ситуација довољно ми је да купљени одвлаживач само побољша тренутно стање. Ближи сам Hisense моделу јер је јачи односно покрива нешто већу површину али је и бучнији па то ме то одбија. Колика је бука тог модела у односу на буку коју ствара нормалан рад климе рецимо? Да ли вама који имате тај модел смета бука? Такође да ли Hisense сам престаје са радом када се напуни резервоар? Колико знам Xiaomi има ту могућност. Знам да оба модела имају одводно црево што ми одговара када бих га ставио у купатилу да ради.
Спреман сам да дам до 30.000 динара у продавницама које имају могућност куповине на 12 рата Интезиним платним картицама, да ли можда предлажете још неки модел па да дилема постане трилема? 😊
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari