Šta je novo?

Vivo X300 Series

Pro je EU verzija (osakaćena baterija) a obični je kineska ili Asia global. ( Baterija bez osakaćenja. )

Nije manji 2incha i full hd.. Razlika u rezultatima je ogromna, a u ekranima i bateriji ne toliko. Da je izvukao sat i po vise od proa pa ajde, nego ga je sašio. Aktivan si u pixel temi valjda bi znao

Kineski OriginOS je i dalje bolje optimizovan od globalnog, iako su oba OriginOS, globalni je zapravo sam poboljšanje bivšeg funtouchOS-a. Bilo je i par apdejta u međuvremenu, pro je verovatno optimizovana za nešto veću potrošnju baterije radi boljeg skora (benčmark skoro i to malo i potvrđuju), tako da skor ne iznenađuje.
Mene iznenađuje kako je dobar telephoto na x300, očekivao sam da je dosta lošiji zbog malog senzora ali sad me tera da opet razmislim o običnom modelu ...

Ovo je global verzija x300 u testu.. zar ne? kutija na engleskom, circle to search... Nije kinez

Mislim da je global. Imajte na umu da postoje tri verzije x300 serije: china, global i EU. Samo EU ima osakaćenu bateriju i nisam siguran da li ta EU verzija se prodaje u celoj Evropi ili samo u par država kao što je bio slučaj sa X200 serijom

Koliko vidim prvi popust na tradingshenzen sajtu. Nije neki, ali se skupi i popust od prošle kupovina 13e, plus njihov kupon od 10e, taman da pokrije shipping do De.
Jedino me i dalje plaši kamera grba i top heavy uređaj :/
A kod x9 pro mi se samo ne sviđa apple kamera button..

Ima AI prevod na ENG.. velika šteta što se Kinezi loze na AI crtanje lica, inače bi ovo bio najbolji "kompakt" na tržištu.

Ima madjar EU 1350eur kp,al neko rece da global i eu nisu "global" vec je global pun kapacitet baterije a eu osakacen komedija

Cene su im bukvalno kao u Kini za vivo telefone. Sada samo da se sačeka neki rus na KP koji će da oseti da postoji tržište za taj vid "šverca" i eto ga i kod nas uz neku marzu od par stotina evra.

Poslednja izmena:
Možda imam nekoga da mi dovuče iz Rusije, ako kažete da je global kod njih. :)

Možda imam nekoga da mi dovuče iz Rusije, ako kažete da je global kod njih. :)
Napisano je već 20 puta da je global( za Aziju sa normalnom baterijom) u Rusiji :)
Sve je isto kao Asia global samo zbog sankcija nemaju na staklu kamere napisano Zeiss.

Poslednjih 40ak stranica čisto da znaš u kojim shopovina idu za cenu kao u Kini.
Koliko vidim official vivo store:

Poslednja izmena:
Lepa cena za običan.
Verujem da bi svi išli na Pro varijantu.
Ja sam prekjuče počeo da tražim ko bi mogao da mi donese ali kad sam video 99,999 rubalja odustao sam. Prelazi mi budzet

Top su meni i Vivo Pro i Oppo X9 Pro, ali compact mi je lepši za korišćenja.

Ja se ne secam da sam skoro pogledao nesto gore.

Ne, meni je jasno da su review-eri placeni, ali da pricas da je iPhone 17 Pro telephoto kamera bolja nego na X300 Pro, a paralelno idu ovi primeri ahahahahaha, komedija.

Doslovno nisu ni blizu, kao kada gledam ona Redmi vs flagship poredjenja, ma i to je blize od ovoga.

1762864172652.png

Ja se ne secam da sam skoro pogledao nesto gore.

Ne, meni je jasno da su review-eri placeni, ali da pricas da je iPhone 17 Pro telephoto kamera bolja nego na X300 Pro, a paralelno idu ovi primeri ahahahahaha, komedija.

Doslovno nisu ni blizu, kao kada gledam ona Redmi vs flagship poredjenja, ma i to je blize od ovoga.

Pogledajte prilog 512335

Dve strane proseka. Izgleda ce gugl teorija preobladati mediocre hw i processing / ai

Neke postavke za x300 pro

Sharp -30
Kontrast -20
Bright -10
U postavkama iskljuciti poboljsanja za telephoto i onda je to to.
Btw baterija je bruuutalna, jucer sam zavrsio dan sa 34% i 7h ekrana.

I da, opet je kartica u x300p jer sam x100u prodao ovde kolegi s foruma.

Nazad
Vrh Dno