Šta je novo?

Preporuka za Iptv aplikaciju za box

• Začetnik teme Začetnik teme jabree
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jabree

Slavan
Učlanjen(a)
18.04.2007
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
ne
Mobilni telefon
Xiaomi Note 8 pro
Pametni uređaji
najn
Pristup internetu
  1. Optički internet
Drugari, na preporuku forumaša uzeo sam modifikovan iris box za iptv, za sebe i prodavac me uputi na Iptv Smarters pro aplikaciju, koju sam kupio za 15 usd (lifetime),
e sad, hteo i bi da uzmem jos jedan box za stariju osobu, pa me zanima da li postoji neka iptv aplikacija koja je laksa i preglednija od ovog smartersa, nije problem i da se plati samo da radi ok, posto treba da instaliram kod starije osobe koja se malo teze uklapa u sve ovo.....

hvala unapred.....

Televizo, ima na Play storu, besplatna

*** IBO player https://iboplayer.com/
Moja majka koristi 🙂. Sveden dizajn i jednostavna upotreba. Možeš da biraš par načina prikaza.

*** Shamel TV https://shamel.tv/
Potpuno besplatna app. Odlična, koristim je. Možeš da praviš svoje lste u koje ubacuješ programe iz "glavnih listi".
pa ne znam dal mogu, moram pre kupovine liste da se opredelim samo za jednu app jer kad mi prodavac pošalje listu moram da mu javim, pa da mi odobri pristup, samo za Tu aplikaciju, probao sam da zamenin aplikaciju i odmah me je kontaktirao da to ne radim više, jer mora da mi odobri MAC adresu, a koliko sam primetio svaka app pravi drugaciju..... zato sam i trazio pomoc ovde jer koju odaberem ta ce biti

Pa možeš probati sa nekom free listom. Nakon toga se odluči.

pa ne znam dal mogu, moram pre kupovine liste da se opredelim samo za jednu app jer kad mi prodavac pošalje listu moram da mu javim, pa da mi odobri pristup, samo za Tu aplikaciju, probao sam da zamenin aplikaciju i odmah me je kontaktirao da to ne radim više, jer mora da mi odobri MAC adresu, a koliko sam primetio svaka app pravi drugaciju..... zato sam i trazio pomoc ovde jer koju odaberem ta ce biti
Zasto ne trazis od tog prodavca XtreamCodes podatke (ili M3U URL)?
Pa radi sta hoces = ubacuj koliko god puta zelis u koliko god aplikacija zelis.

Ako nemas nista protiv, javi mi se u PM sa vise informacija u vezi tog prodavca/te iptv liste.

Ja koristim IPTV local Pro i besplatna je a jednostavna. Ne kapiram zasto te prodavac uslovljava, ja uzmem xtream codes i m3u url i ubacujem je u vise plejera, cak mogu i gledati na vise uredjaja, vazno je samo da je ne koristim u isto vreme na 2 uredjaja. Imas i XCIPTV isto besplatna.

Jel ima neka aplikacija koja ima već ubačena neke besplatne kanale

Jel ima neka aplikacija koja ima već ubačena neke besplatne kanale
tu se bas i neces nagledati. Ja sam uzeo premium listu i radi to lepo...od kanala ima skoro sve...filmova i serija isto. Nije to neki novac da bi se mlatio sa besplatnim listama. Nekad malo zakoci ali nista strasno i ne tako cesto. Ponekad po par sati radi bez da secne, nekad zastane, prebacis na drugi kanal, vratis se na isti i tera dalje, ali imas veliki izbor. Ja sam kablovsku tv iskljucio prosli mesec.

Preporuka za TiViMate, vredi te pare.
Alibaba, Mega serveri, oko 20USD ili 20EUR za 12 meseci, zavisno od prodavca. Godinama koristim.

Samo da se javim posle par dana, bio sam u gužvi pa nisam stigao da pišem, probao sam sve ove aplikacije, tj ta starija osoba koja treba da koristi, ipak je za starije ljude smarters iptv pro najlakši za rad, Tivimate sam probao on mi je najnepregledniji, za mene sam kupio Televizo Premium (bila neka promocija 799 din za 5 uredjaja) a najverovatnije cu za majku uzeti Smarters jer se ipak s njim najlakse snalazi. Nisam video nogde u opcijama na Tivimate gde da kupim na kraju sam odustao, i ne vidim kad se kupi da li ne licenca samo za jedan ili vise uredjaja?

Samo da se javim posle par dana, bio sam u gužvi pa nisam stigao da pišem, probao sam sve ove aplikacije, tj ta starija osoba koja treba da koristi, ipak je za starije ljude smarters iptv pro najlakši za rad, Tivimate sam probao on mi je najnepregledniji, za mene sam kupio Televizo Premium (bila neka promocija 799 din za 5 uredjaja) a najverovatnije cu za majku uzeti Smarters jer se ipak s njim najlakse snalazi. Nisam video nogde u opcijama na Tivimate gde da kupim na kraju sam odustao, i ne vidim kad se kupi da li ne licenca samo za jedan ili vise uredjaja?
da li ides preko TV boxa za majku ili na TV?

vidi ovako, xciptv mozes podesiti kada palis tv box da se odma i aplikacija dize i startuje kanal zadnji koji je bio pre gasenja boxa i apk je besplatna. IPTV lokal pro ti je isto super, ja ga koristim ali njega mozes podesiti da se pokrene apk prilikom paljenja boxa i on udje u apk, ali treba da se klikne na ikonu live da se pokrene tv, on isto moze da se nadje besplatan. Ovo na slikama ti je IPTV lokal pro.

Prilozi

• IMG_20251108_194535.jpg
    IMG_20251108_194535.jpg
    146.2 KB · Pregleda: 98
  • IMG_20251108_194430.jpg
    IMG_20251108_194430.jpg
    197.9 KB · Pregleda: 96
Oba ta programa ne mogu da instaliram kod mene na box jer čim probam da ih startujem, izbaci grešku no google services.... na box-u.... ostali rade normalno, jedino ako ima neki način da ubacim gugl servise (probao sam preko fleške već skinute instalacije nekoliko razlicitih verzija i nije nijedna htela da radi odma slogira)
aplikacije skidam preko aptoide

edit:gde si skinuo ovaj local iptv, niti mogu da ga nadjem preko boxa niti na telefonu izlazi u gugl plej?

Onda lepo resis sve probleme sa Tivimate. Jeste da se placa ,ali dobijes koriscenje za 5 uredjaj i uzivas u lepoti aplikacije . Plus iz to dobijes ogroman broj mogucnosti za uredjivanje izgleda programa, liste , raspored kanala kao i njihovu vidljivost , pravljnenja novih grupa .... itd ...itd...

Ja koristim godina extreme iptv, veoma sam zadovoljan, ima mogućnost puštanje video sadržaja preko drugog video plejera

Drugari, kod mene ovo sljaka super, medjutim sestra je promenila internet provajdera i presla na a1 optiku.... posle toga ne radi nijedan iptv preko ovog boxa.... da li postoji mogućnost da oni kao provajder nekako blokiraju nešto, jer iste liste probam kod mene kući i sve uredno rade..... ne znam šta da radim, neki savet?

Probaj neki free VPN da vidis, ako radi sa VPN onda je to problem

da ga instaliram na android box?

Pa naravno. Ili pusti hotspot sa telefona ako je drugi neki provajder na mobilnom

Ljudi da li ste realni za Tivimate da li ste pročitali post da traži za stariju osobu, a koja je moguće lakša za rukovanje od Iptv Smarters pro koji koristi za sebe i koju je već kupio. A vi mu preporučuje te Tivimate da kupi ili aplikacije koje manje više imaju isti interfejs kao Iptv Smarters pro.
Za stare ljude nema lakše za rukovanje od IPTV ili IPTV pro aplikacije koju možeš da im vrlo lako prilagoditi.
IPTV besplatna verzija koja mislim da će da ti završi posao
Plaćena verzija ako slučajno neko od podešavanja ne radi na besplatno verziji

Kad pokrenete može mrežni prikaz kanala da se promeni na listu ili pločice onda odaberete omiljene kanale. Onda u postavkama štiklirate optimizuje UI za TV,da prikazuje broj kanala,početna stranica tu podesite da otvori omiljene kanale po pokretanju. Onda po potrebi možete izabrati da se pokreće automatski po paljenju boksa,isto ako želite da pusti zadnje gledano kanal. U omiljene možete da im dodate ako lista ima vode deo i omiljene serije koje bi gledali ili filmove. Isto ako lista ima vraćanje u nazad kroz elektronski programski vodič (EPG) može pored info emisije pustiti sadržaj unazad.

Poslednja izmena:
Setih se još jedne prednosti sva ubacivanja listi može da se odradi na telefonu i da onda izveze ta podešavanje i posle jednostavno da uvezete ista na box uređaj.

Nazad
Vrh Dno