@Rank Meni je BrainDead bila jako zabavna i greota što su je otkazali posle samo te jedne sezone. Ali eto makar je zaokružena priča, tj ima i početak i kraj.
A još uvek nisam uspeo nikoga da ubedim da je gleda![]()
Gledao ja
@Rank Meni je BrainDead bila jako zabavna i greota što su je otkazali posle samo te jedne sezone. Ali eto makar je zaokružena priča, tj ima i početak i kraj.
A još uvek nisam uspeo nikoga da ubedim da je gleda![]()
Ni meni nije uspelo@easyd A jesi ubedio neke poznanike i prijatelje da je probaju? 😂😂😂
Pogledaj obavezno i originale tipa Bron Broen kao i Forbrydalsen koje ima drugaciji zavrsetak od The Killing-a
Jedina HBO drama koju nisam gledao makar 2 puta je Treme. Najmanje puta sam gledao The Sopranos (samo 2 puta).onda se vracam na stare i gledam recimo Deadwood
Kakav film serija, pa pre neki dan si pisao da je budget 150 mil za celu sezonu. Amnezija?Ups 😬
Ja nisam gledao film al sam sad procitao opis. Zvuci zanimljivo, mogao bih da pogledam.
Verujem da jeste. Nisam batalio nego nestalo "struje" na izvoru. Presušilo sve.@banexbanex
Shtisel je 3x kvalitetnija serije od Unorthodox. I ta ista glumica iako u Shtisel ima manju, sporedniju ulogu je meni lično tamo bila daleko bolja i upečatljivija.
Šta si bataljivao? 😂😂
Ma biće to dobro, užas je što se čeka pp medelju dana umesto da surduknem sve odjednom i donesem sudPluribus EP1 deluje mi 1 X-Files epizoda razvodnjena u celu seriju. A Vince je radio neke krs ep za X.
A ima jedan film iz sedamdesetih sa Saterlendom odakle su sve ovo pokrali, a i to je neki rimejk...
@banexbanex Hvala na predlogu ali mi pade na na pamet nesto krimi pa vec krenuo iznova sa Narcos-om, jer trenutno nema nista sto bi te zadrzalo a kamoli zakovalo za stolicu.@Rank
Kad ste se na prethodnoj strani uhvatili Shtisela, da li si pogledao Unorthodox? Meni je bila baš dobra, šteta što je ostala samo na jednoj sezoni.
Shtisel počeo, ali ostao zaglavljen na prvoj epizodi. Slabo stanje po bibliotekama.
Da upravo tako deluje ali se nadam da će da nas odveze u neku 15 stranu serija.Sve te misterija/invazija/zombi/elijen/apokalipsa serije imaju dobru prvu ep
Lost ep1 je bila potpuno ludilo itd...
A ova iz pluri mi je na ivici da se pretvori u Skajler v2.0
A još uvek nisam uspeo nikoga da ubedim da je gleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari