Ja imam info samo o tehnickim stvarimaMožete li da ubacite i Fox News kanal I history 1 i history 2?
Interno je istrazivanje za naucno-istrazivacke svrhe, te ukoliko dobijem consent za javno objavljivanje, mogu ti proslediti.Koja to istraživanja pokazuju? Možeš da mi pošalješ neki link?
Zanima me samo za srpsko tržište.
Pa nema Srbija 450.000 stanovnika, a svakako i da su te tvrdnje tacne, ovde se moze govoriti i o kompletnom trzistu poslovanja A1 i njihove Xplore TV platforme, koja ukljucuje nekoliko zemalja, od kojih je vecina u EU, s obzirom da je jedno centralizovano resenje za sve zemlje. Mislim da smo i previse usli u tematiku za jedno obicno pitanje o razvoju app za TV OS, ali dobro ☺️Mene bi iznenadilo da ima 45.000 ljudi koji su kupili svoj Android box ( = ne koriste dobijen od provajdera "kablovske") a kamo li Apple TV 😂
Koliko ima domaćinstava?Pa nema Srbija 450.000 stanovnika
Od pre par dana dostupan mi je A1 Xplore putem smart tv aplikacije na LG Webos-u i zapazanja i utisci su sledeci:
Svi tv kanali prvo krenu u SD rezoluciji i tek nakon 15-ak sekundi svi koji su HD "preobraze" se u HD (cak i oznaka u natpisu kanala se menja SD>HD)... ovo jos nigde nisam video... (kao kad na youtube zbog loseg neta opadne kvalitet slike pa se vrati...)
Samo kretanje kroz aplikaciju je malo sporije, sporo je prebacivanje tv kanala, pa cekanje da se tv kanal prebaci iz SD u HD... opcije su dosta drugacije i kontra od onog sto smo navikli kod drugih slicnih tv platformi...
Na Samsungovom tizen isto ide sporo i baš je kako je opisao a preko A1 boxa ide brzo i preko JVC TV-a ide brzo.Teško da je aplilacije probaj na drugom tv ili nekom boxu, prebacivanje kanala je najbrže na A1. Kad gledam LŠ od Arene Premium 1 do na primer obične Arene 5 preletim.za manje od par sekundi, to na eonu nije moglo.
Pise dostignut max br sesija a ne uredjaja. Br sesija van Srbije je 0. Prava na emitovanje kanala van Srbije nemamo. Npr sva sportska prava kada jedan kanal kupuje kupuje samo za svoju zemlju. To sto nekima radi ne znaci da je to ok 🙂Ne radi, probao upravo. Izbacuje gresku da je dostignut maksimalan broj uredjaja 🙂
Moze neko da mi objasni (pravno?):zaato se ovo radi? Ako vec neko deli nalog, kakve veze ima da li je podelio nekom u Srbiji ili van nje? Da ne pricam o tome sto ja dok sam u inostranstvu zelim da gledam kupljen saobracaj.
Npr, Eon blokira RTS, Arene mogu da se gledaju. A1 blokira oba...
Mogu ti potvrdim za drugu generaciju, ali verujem da sigurno ima i u trecoj.Da li ov app može da se instalira na Xiaomi Mi TV Box S (3. gen)? Imam 4 TV u kući, a od A1 mogu da dobijem samo za 3 pa sam razmišljao da uzmem ovako nešto. Nijedan TV mi za sada nije smart
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari