Šta je novo?

Kupovina preko Allchinabuy-a i Superbuy-a

Detonate

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2023
Poena
225
Admini mogu slobodno da pomere temu, ako nije adekvatan sub.

Interesuje me da li ste nekada porucivali telefone putem ovih agenata, kako ste prošli sa carinom, i generalna uputstva, na šta treba obratiti pažnju itd?

Hvala!

Ja sam kupovao preko cnfans, kakobuy, itaobuy...
Trenutno je aktuelan mulebuy kod nas...

Ja sam uvek imao pozitivna iskustva sa ovom vrstom kupovine. Porucis patike npr, stignu u warehouse, dobijes slike uzivo i odlucis jel hoces da saljes za Srbiju ili natrag.
Uglavnom za Srbiju se salju paketi do 2kg, jer su minimalni troskovi shipinga. Za EU mogu bez ogranicenja.
Carina je uvek bila povoljna

Ja sam kupovao preko cnfans, kakobuy, itaobuy...
Trenutno je aktuelan mulebuy kod nas...

Ja sam uvek imao pozitivna iskustva sa ovom vrstom kupovine. Porucis patike npr, stignu u warehouse, dobijes slike uzivo i odlucis jel hoces da saljes za Srbiju ili natrag.
Uglavnom za Srbiju se salju paketi do 2kg, jer su minimalni troskovi shipinga. Za EU mogu bez ogranicenja.
Carina je uvek bila povoljna

Hvala puno na odgovoru. Jel si imao i preko mulebuy iskustva takodje ili samo preko prethodna tri? Takodje, za koliko otprilike stigne paket?

Tiktok agente iz prethodne poruke ne bih preporucio, pogotovo ne za skupocenosti poput telefona. Vise puta su uhvaceni da recimo ljudima narucuju jeftiniju opciju neke garderobe, a sebi ostave razliku.
Cssbuy, superbuy i sugargoo postoje odavno a daleko su od savrsenog, ali makar nema muljanja.

Moj telefon je jos uvek na putu. Ono sto treba obavezno da proveris je da li agent ima shipping rutu koja podrzava uredjaje sa baterijom. Od ova tri navedena, cssbuy trenutno nema mogucnost slanja bilo kakvih baterija i to se cesto menja, pa na osnovu toga biras agenta.
Pri slanju za srbiju mozes sam da deklarises paket kako hoces, a mozes to da prepustis kinezima.

Ja sam telefon poslao PostNL-om 20.10. i sutra treba da stigne na nasu carinu.

Tiktok agente iz prethodne poruke ne bih preporucio, pogotovo ne za skupocenosti poput telefona. Vise puta su uhvaceni da recimo ljudima narucuju jeftiniju opciju neke garderobe, a sebi ostave razliku.
Cssbuy, superbuy i sugargoo postoje odavno a daleko su od savrsenog, ali makar nema muljanja.

Moj telefon je jos uvek na putu. Ono sto treba obavezno da proveris je da li agent ima shipping rutu koja podrzava uredjaje sa baterijom. Od ova tri navedena, cssbuy trenutno nema mogucnost slanja bilo kakvih baterija i to se cesto menja, pa na osnovu toga biras agenta.
Pri slanju za srbiju mozes sam da deklarises paket kako hoces, a mozes to da prepustis kinezima.

Ja sam telefon poslao PostNL-om 20.10. i sutra treba da stigne na nasu carinu.
Hvala! Reci mi, koji si od ta tri koristio u ovom slucaju?

Ja nisam porucivao telefone nego garderobu i patike..
Ja sam imao pozitivna iskustva sa navedenim agentima, za druge ne znam… Mulebuy nisam probao jos uvek

Nazad
Vrh Dno