Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Te su cisto trosenje novcica. Pogledaj Kz edc pro, cca cra ili nd venus ako hoces ultra budget a provereno dobar iem. Sva tri mogu za ~3$ da se nadju preko novcica trenutno

Kakve su sve te sa alija u poredjenju sa Sony MDR-EX15 koje su oko 10e kod nas po prodavnicama? Bas sad gledam da uzmem neke bubce na 3.5mm konekciju i bez mikrofona

Da li je neko uzimao patike za vodu? Markam već neko vreme da uzmem za sledeću sezonu. Trebaju mi za hodanje po oštrom kamenju na plaži. Ovako nešto sam zamislio:
I just found this on AliExpress:
US $23.53 | EOCENE Men Women Barefoot Outdoor Sports Aqua Shoes Quick-drying Beach Swimming Fitness Wading Hiking Cycling Water Sneakers

Kakve su sve te sa alija u poredjenju sa Sony MDR-EX15 koje su oko 10e kod nas po prodavnicama? Bas sad gledam da uzmem neke bubce na 3.5mm konekciju i bez mikrofona
Dugo sam koristio Sennheiser CX80s, cak dva puta kupovao. Preporodio sam se sa KZ edc pro pa i vrlo brzo presao na bolje modele

U sustini ne bih mnogo muzike slusao na njima, primarno bi bilo koriscenje uz PS Portal za gaming.

Sto se tice toga, primetio sam da vecina iem-ova mora dodatno da se utisa u poredjenju sa slusalicama kao sto su te sony ili ove sennheiser. Iem stoji mnogo dublje u usima pa zbog toga, pri istoj jacini, basovi mogu biti prejaki. Mada to i zavisi od zvucnog profila iem-a, a pogotovo kod onih sa V oblikom. Ja koristim moondrop chu 2 za gaming i nemam nikakvih zamerki

Koji kineski modeli bi bili kvalitativno jedan ili dva nivoa iznad ovih KZ Pro?

Kad kazes kineski treba da znas da tzv Chi-Fi dominira vec godinama. U skorije vreme Tangzu Waner 2 je jedan od najboljih i najsigurnijih kupovina ako po prvi put uzimas iem. All rounder tjuning, odlican kabl, odlicni nastavci za usi koje svako hvali. Ima za 10-12€ kroz novcice, lako se nadje jer skoro svaka audio prodavnica prodaje

@kobac91

Nemam iskustva sa patikama za vodu , ali pogledaj ponudu na TEMU.

Nema cekanja i cimanja kao sa AliExpress , a i mozes besplatno da vratis ako su krs

Samo da dodam da sam na kraju poručio KZ Gale. Koliko sam video to je noviji model i eq mu je ravniji tako da je malo pogodniji za gaming i filmove. Cena je manje više ista kao kz pro

Sta kazete za sdd i ddr memorija sa Ali-ja?
Uzeo sam za 250€ GMKtec k12 mini pc.

GMKtec k12
Ako mislis pojedinacno za SSD i Ram meorije zavisi kojeg proizvdojaca uzmes, kupovao sam vise razlicitih i nisam imao nikakvih problema, osim sa dva proizvodjaca...ako mislis na ram i ssd u tom mini PC, tu ti ne mogu pomoci

Neka preporuka za mehaničku tastaturu? Nije za gejming, ženi treba za kucanje. Ništa fensi, samo da ima neki kršteni backlight i da bude wireless.

Ako neko vidi Girier zigbee/WiFi uticnice sto smo uzimali prosle godine, nek vice :D sve sam ih iskoristio, nemam ni jednu u rezervi.

Ako neko vidi Girier zigbee/WiFi uticnice sto smo uzimali prosle godine, nek vice :D sve sam ih iskoristio, nemam ni jednu u rezervi.
I just found this on AliExpress:
€11.44 | BSEED 1/2/3Gang Touch Light Switches Glass Panel 2Way Wall Switches Led Change Over Switches Blue Backlight EU Sockets USBC Port

Nije isto?

Ne, mislio sam na ove:
US $11.50 | GIRIER ZigBee Smart Power Plug 16A Wireless Remote Control Energy Monitor Socket Outlet Supports Home Assistant Alexa Hey Google
https://a.aliexpress.com/_ExRNmKy

Prošle godine smo ih uzimali za 3-4e, sad ih ne vidjam bez 10-12e.

Ne, mislio sam na ove:
US $11.50 | GIRIER ZigBee Smart Power Plug 16A Wireless Remote Control Energy Monitor Socket Outlet Supports Home Assistant Alexa Hey Google
https://a.aliexpress.com/_ExRNmKy

Prošle godine smo ih uzimali za 3-4e, sad ih ne vidjam bez 10-12e.
ja sam uzeo 4 tad, nijedna vise ne radi. Sta kacis na njih. mislim da ni ne vrede vise od 3 4 eur

Sve, od dehumidifiera do veš mašine, mašine za sušenje, klime letos, modema... Ni jedna nije crkla do sad.

Deluje odlično, ali shipping je skuplji od tastature.
Platio sam je 9000. Drzavi nasoj divnoj... 0 😂
Cena je realna tj vredi te pare. Takav je shiping da zamazu da ne placas porez pdv i carinu... Ako nisi ns ili nis

Ako se dobro secam.. takodje oko 9k 10. Ali ja pikiram da uzmem F108 pro

Nazad
Vrh Dno