Dugo sam koristio Sennheiser CX80s, cak dva puta kupovao. Preporodio sam se sa KZ edc pro pa i vrlo brzo presao na bolje modeleKakve su sve te sa alija u poredjenju sa Sony MDR-EX15 koje su oko 10e kod nas po prodavnicama? Bas sad gledam da uzmem neke bubce na 3.5mm konekciju i bez mikrofona
Ako mislis pojedinacno za SSD i Ram meorije zavisi kojeg proizvdojaca uzmes, kupovao sam vise razlicitih i nisam imao nikakvih problema, osim sa dva proizvodjaca...ako mislis na ram i ssd u tom mini PC, tu ti ne mogu pomoci
Imaš ovde za 0,58$ za Android:(IOS Only) šteta
Ja sam mojoj zeni uzeo Aula F99Neka preporuka za mehaničku tastaturu? Nije za gejming, ženi treba za kucanje. Ništa fensi, samo da ima neki kršteni backlight i da bude wireless.
I just found this on AliExpress:Ako neko vidi Girier zigbee/WiFi uticnice sto smo uzimali prosle godine, nek vicesve sam ih iskoristio, nemam ni jednu u rezervi.
ja sam uzeo 4 tad, nijedna vise ne radi. Sta kacis na njih. mislim da ni ne vrede vise od 3 4 eurNe, mislio sam na ove:
US $11.50 | GIRIER ZigBee Smart Power Plug 16A Wireless Remote Control Energy Monitor Socket Outlet Supports Home Assistant Alexa Hey Google
https://a.aliexpress.com/_ExRNmKy
Prošle godine smo ih uzimali za 3-4e, sad ih ne vidjam bez 10-12e.
Deluje odlično, ali shipping je skuplji od tastature.Ja sam mojoj zeni uzeo Aula F99
![]()
AULA F99 Machanical Keyboard Bluetooth 5.0/2.4G Wireless/Wired Gasket-mounted Gaming Keyboard 99 Keys Customizable Keyboards - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Platio sam je 9000. Drzavi nasoj divnoj... 0 😂Deluje odlično, ali shipping je skuplji od tastature.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari