Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Generalizuješ na osnovu komentara jednog korisnika.
Definitivno nije svim klasama korisnike niti svi "SBB cable" korisnima tako. A svim ex-TotalTV Srbija korisnici jeste prisutan isti problem.
Ne generalizujem na osnovu komentara jedne osobe, nego vidim i na drugim forumima da se ljudi žale koji su korisnici SBB da im ne rade kanali na Eon-u.

Koliko sam ispratio, Koky, koji se žali, imao je ranije ugovor za Total. Da nije to možda i tvoj slučaj i/ili slučaj Šiljine sestre? Ovde ste se samo vas troje požalili. Pada mi na pamet da su pogrešno ograničili kanale svim korisnicima koji su ikad imali Total (po matičnoj broju ili tako nešto), pa da je to pogodilo i aktuelne SBB-ove korisnike, koji bi trebalo da nesmetano imaju uslugu. Možda lupam, ali taj detalj mi je zapao za oko.

Pa pazi,da je tako,zar onda ne bi trebali da nam ukinu kanale i putem boxa jer se i to vodi na nas? Mejlovi za nalog koji sam koristio dok sam bio na Totalu i sada kad sam u SBBu se razlikuju (znaci nije to). A ovih iz tehnicke podrske nema da se jave 2 dana. Izgleda da je neki veci problem jer po njihovoj prici trebali su da se jave jos juce. 🤦

Мењају се времена хтели ми то или не, а одрастао сам уз Rebecca De Ruvo и Dial MTV, наравно MTV је вредео осамдесетих и деведесетих, после тога...😢

Sto se MTVa tice, potpuno razumem odluku...danasnja muzicka kultura je samo i jedino cist senzacionalizam sa gomilom golih dupeta bez trunke iole ozbiljnih muzickih aranzmana i ozbiljnih muzicara koji vladaju svojim instrumentima.......za koji dan, mesec, godinu i svu muziku ce preuzeti AI. Jedini problem je sto ce taj isti AI praviti muziku za AI, a ne za ljude :)

Ne mogu da pronađem u temi. Da li sbb nudi nešto ako raskinete ugovor i koja je povoljnost kod akvizatora za novog korisnika?

Sto se MTVa tice, potpuno razumem odluku...danasnja muzicka kultura je samo i jedino cist senzacionalizam sa gomilom golih dupeta bez trunke iole ozbiljnih muzickih aranzmana i ozbiljnih muzicara koji vladaju svojim instrumentima.......za koji dan, mesec, godinu i svu muziku ce preuzeti AI. Jedini problem je sto ce taj isti AI praviti muziku za AI, a ne za ljude :)
Zasluzeno.

MTV je decenijama unazad bio dzuboks. Ko plati njegova pesma se emituje.
Ta "afera" je zapocela pesmom Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head, za cije emitovanje na MTV-u su placeni milioni dolara od strane izdavaca.
Emitovana je 2.500 puta za godinu dana samo na jedmom MTV kanalu. Dojadila i Bogu i narodu.

nije tema za MTV

OK, slazem se da nije, ali ipak moras priznati da su MTV kanali bili deo ponude SBBa mnogo godina....i tako se zavrsava jos jedna era. Sad ce verovatno mnogi postaviti pitanje da li ce ukidanje MTV kanala biti dovoljan razlog da raskinu ugovor sa SBBom bez penala :)

OK, slazem se da nije, ali ipak moras priznati da su MTV kanali bili deo ponude SBBa mnogo godina....i tako se zavrsava jos jedna era. Sad ce verovatno mnogi postaviti pitanje da li ce ukidanje MTV kanala biti dovoljan razlog da raskinu ugovor sa SBBom bez penala :)
Ne širi temu bezveze kad ne ukida sbb niti bilo koja druga, već vlasnik tih televizija 🤣🍻🍔🙏👍🫕

Ne pada mi na pamet da je sirim, ali hajde ipak da se pitamo, sta mislis koliko njih prati ovaj forum, a koliko njih ne. I ti koji ne, sta mislis sta ce da se pitaju zasto su nestali MTV kanali :). Toliko od mene, izvinte administracijo ako sam preterao....

Zasluzeno.

MTV je decenijama unazad bio dzuboks. Ko plati njegova pesma se emituje.
Ta "afera" je zapocela pesmom Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head, za cije emitovanje na MTV-u su placeni milioni dolara od strane izdavaca.
Emitovana je 2.500 puta za godinu dana samo na jedmom MTV kanalu. Dojadila i Bogu i narodu.
Pa, u potpunosti u skladu sa nazivom. 😂

Tjerate inat bez potrebe. Ovih dana i ko nije čuo za MTV, zna da se gasi tamo neki MTV jer su svi mediji i društvene mreže to objavili. A dobićemo sigurno i od SBB-a pred gašenje.
Da li će to biti razlog za raskid ugovora bez penala? Čisto sumnjam.

Jel SBB i dalje ima akciju za stare korisnike placanje xy meseci cenu (jeftinijeg) paketa iz starog ugovora a prilikom obnove ugovora i uzimanja skupljeg paketa? Ako ima koliko meseci?

istice mi ugovor sa SBB-om sledeci mesec i hocu da ga raskinem, al sam negde izgubio dodatni eon box, jel zna neko kolko se placa ako ga ne vratim?

Zanimljivo kad god se izbaci neki kanal glavna rasprava bar na tri srane se povede ovde,npr NBA kanal koji je bio deo mts ugovora oko prensa NBA utakmica ni u jednoj temi o mtsu ovde na forumu ništa a ovde se i posle mesec dana neko nađe u priči o konkretnom kanalu i kakva su mogućnosti da nešto dobije ili raskine. Tako će sad i sa ovim mtv kanaliima ovde naći neko kad ih baš ukinu da pita i za par meseci što ih nema. Da li su toliko kod drugih provajdera ne obavešteni ili je baš briga uglavnom zbog silnih meseci po dinar ili je ovde toliki broj onih koji prate svaku sitnicu pa da raskinu bez penala ali uglavnom primete kasno čak i kad ta mogućnost postoji.

Čak i da si u pravu, kakve veze ima?

Kad smo već kod toga, večeras na pink horor, ekskluzivna premijera pravo iz budućnosti:

1000016401.jpg

Kod njih je uvek horor, sledeća premijera za koji dan verovatno ovo...

Prilozi

• IMG_2473.jpeg
    IMG_2473.jpeg
    133.3 KB · Pregleda: 44
Jel SBB i dalje ima akciju za stare korisnike placanje xy meseci cenu (jeftinijeg) paketa iz starog ugovora a prilikom obnove ugovora i uzimanja skupljeg paketa? Ako ima koliko meseci?
Ja sam kao stari korisnik pre par mesci dobio ponudu da pri obnovi Ugovora prvih 12 meseci plaćam staru cenu a onda drugih 12 meseci punu cenu.
Prešao sam sa EON Full paketa na NET TV Premium + paket.

Eon van mreze. Do juce sam koristio eon light -od danas eon basic. Prvih 12 meseci stara cena nakon toga 700 d vise. Izgubio sam neke benifite koje sam skupljao jos od 2014 kada sam koristio d3i,ali sam uspeo barem da zadrzim neke meni bitne,malo smanjene ali opet ok ;). Mnogo je 2500 d za uslugu kad konkurencija daje net i tv za isti novac. Opet,imao sam razloge zasto sam zadrzao tako da je to to. Borite se,pregovarajte,izvucicete nesto.

Ja sam kao stari korisnik pre par mesci dobio ponudu da pri obnovi Ugovora prvih 12 meseci plaćam staru cenu a onda drugih 12 meseci punu cenu.
Prešao sam sa EON Full paketa na NET TV Premium + paket.
Hvala, jesi 12 meseci izboksovao preko nekog agenta ili je to standardna ponuda?

Vrh Dno