Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi)

Otkazase i meni jutros minipc... Claimcredit vise nemam. Kako znate da su ga opet aktivirali? Moram li svaki dan da kucam claimcredit ili ima neka druga fora?

Meni je stigao danas ponovo Claimcredit... Dan nakon sto sam zavrsio claim prethodna dva kredita.

Meni su otkazali mini pc nocas
I propadnu mi 2 claim credit-a
Medjutim zalio sam se i posle malo natezanja su mi uplatili credit plus me castili 1500 zbog neprijatnosti :)
Win win

• Like
Reagovanja: uji
Ne
Nego su otkazali porudzbinu u nezgodnom trenutku
I propao mi je jedan claim.
Ali moja je greska jer mi je vremenska zona na telefonu neka bzv i onda mi je presek za claim credit u 8 ujutru
Oni su otkazali u 4 ujutru i ja kad sam pogledao oko 9 jedan claim mi je bio expired

Ne
Nego su otkazali porudzbinu u nezgodnom trenutku
I propao mi je jedan claim.
Ali moja je greska jer mi je vremenska zona na telefonu neka bzv i onda mi je presek za claim credit u 8 ujutru
Oni su otkazali u 4 ujutru i ja kad sam pogledao oko 9 jedan claim mi je bio expired
Dobro je onda,sace sledeca tura mini pc🤣
Meni tako znaju da proknjize dostavu paketa u 23:30 i za tih pola sata propadne ako ne pokupis,ali nisam znao da moze se zalis i da vrate.

Sto se meni ne bi desilo da mi na telefonu nije nasa vremenska zona
Meni je presek za claim credit 8 ujutru tako nesto :D
Umesto da bude u 00 00

Sto se tice zalbe nisu bili laki
Prvi agent je zatezao ali sam predocio da sam vec se zalio 100x sta se desava sa paketom i da su tvrdili da ce da posalju
I da nisam imao naznake da ce biti otkazan... Otkazan je u nezgodnom momentu tokom "duboke noci" i vremenski period je bio prekratak
Naravno morao sam screenshotove da predlozim i nacrtam sve

I sta bi sad jel ima nesto drugo da ne salju?
Onaj tablet nisu poslali i nije bio na stanju sad se pojavio opet
Iskreno mi ne treba pa ne bi da mi ga posalju jer nisam ljubitelj tableta
Neko je pominjao mobilni telefon
To bi vec moglo

Ja to vise nemam
Imao sam na orignalnom nalogu ali on mi je unisten totalno
Ne nude vise nista

Imam ponudu sad ovo 11 000 rsd credit 0.31% back a fali mi 150 coina
Ali ispadne previse
48387 rsd da se potrosi
Bas bzv ponuda

Mene sad zanima jel ima nesto da je neko porucio u predhodnih 4-5 dana a da ne salju :)?

Mene sad zanima jel ima nesto da je neko porucio u predhodnih 4-5 dana a da ne salju :)?
Dva tableta , otkazah pre par dana poslednje dve posiljke posle 14 dana a pre toga su mi oni otkazali 2. I jos 2 na starom nalogu.

Znaci Alldocube iplay60 mini pro i skuplji model Alldocube iplay70 mini pro.

(ne garantujem ako se neko zaj... :-D )

Nakon 2 otkazana mini PC sada dobijam lošu CC ponudu, tipa 18000+ 6000 povrata, češće čak i duplo manji povrat, skoro pa neupotrebljivo

(Nisam ja otkazivao već oni)

Da li bi mogli negde da skupimo sve kodove koji rade za Srbiju?

Tipa:

Claim credit
Claim gift
Free gift
Rebate100
Discount777
Win credit

Napišite ako ima još nešto sto radi za postojeće korisnike

Kod mene ništa od ovoga ne radi. Ban. Cene kao na KP. Možda i bolje

Koji ste mini pc narucivali? Dal valjaju sta?
Nisam narucivao sa Temua ali jesam sa Alija dosta MiniPCjeva.
Mogu da ti dam okvirnu sugestiju .

Za neki desktop rad nista od onih PCjeva sa intel procesorom. Jedino Ryzen dolazi u obzir, trenutno je najpovoljniji neki GenMachine Ryzen 5 3550H oko 20.000 rsd, on dolazi sa 8GB i treba proveriti ima li dodatni slot za ram.

Sto se tice drugih namena, na primer za neki kucni server uzimati samo N100 pa na vise, N95 i oni krsevi n3050 itd su preslabi .

Za firewall i slicno mogu da preporucim Firebat T8 Plus ako ce da ga salju, oko 20.000 je ima 2 lan porta n100 cpu i 16gb ram-a, licno sam ga koristio za virtualizaciju i odličan je a velicine pakle cigara..

Pa mogu ali onda verovatno ide ban na claimcredit 3 meseca, možda i skinu osvojeni kredit.
Neka ga, kupiće ga valjda neko.

Vrh Dno