Kosmajac
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 06.04.2025
- Poena
- 2
Koji tablet je u pitanju, može link.I sta bi jel salju nove porudzbine Mini Pc-a ili jok
Tablet se inace pojavio na stanju ali nisam probao da ga porucim
Koji tablet je u pitanju, može link.I sta bi jel salju nove porudzbine Mini Pc-a ili jok
Tablet se inace pojavio na stanju ali nisam probao da ga porucim
Znaci ipak oduzimaju kredit kad otkazu.Meni su otkazali mini pc nocas
I propadnu mi 2 claim credit-a
Medjutim zalio sam se i posle malo natezanja su mi uplatili credit plus me castili 1500 zbog neprijatnosti
Win win
Ne, nego moraš da bdiš nad telefonom pre ponoći ako otkažu, da ti ne propadne kredit po automatizmu.Znaci ipak oduzimaju kredit kad otkazu.
Dobro je onda,sace sledeca tura mini pc🤣Ne
Nego su otkazali porudzbinu u nezgodnom trenutku
I propao mi je jedan claim.
Ali moja je greska jer mi je vremenska zona na telefonu neka bzv i onda mi je presek za claim credit u 8 ujutru
Oni su otkazali u 4 ujutru i ja kad sam pogledao oko 9 jedan claim mi je bio expired
Ja pokuoim kredit mnogo pre jer i dalje mi na prvom profilu dozvoljava da pokupim sve bez cekanja dostave.Ne, nego moraš da bdiš nad telefonom pre ponoći ako otkažu, da ti ne propadne kredit po automatizmu.
Meni su ga bas otanjili daju jednom u 15 dana na originalnom al barem pokupim ceo kredit odma,i onaj discount isto bas retko,pre sam imao svaki dan cim prodje 00:00 samo se refresuje.Ja to vise nemam
Imao sam na orignalnom nalogu ali on mi je unisten totalno
Ne nude vise nista
Dva tableta , otkazah pre par dana poslednje dve posiljke posle 14 dana a pre toga su mi oni otkazali 2. I jos 2 na starom nalogu.Mene sad zanima jel ima nesto da je neko porucio u predhodnih 4-5 dana a da ne salju?
Odlicni su🤣Koji ste mini pc narucivali? Dal valjaju sta?
Nisam narucivao sa Temua ali jesam sa Alija dosta MiniPCjeva.Koji ste mini pc narucivali? Dal valjaju sta?
znaci promenili su pravila igre. Btw, koliko znam mozes da im ga vratis u roku od 30.dana nista nisi izgubioGore pomenuti tablet Alldocube iplay70 mini pro, biće jedan na prodaju. Znači mission failed 😂
Odustajem ja od tog igranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari