Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ako ima neko gigatron 17/18% kod sa yettel petka a da mu ne treba, pls na pp. :)

da li neko ima problema sa yettel mrezom? danas mi nesto seckaju pozivi a i internet, na vise lokacija (sira okolina Rume, Iriga..). Gledao sam na sajtu, imaju neke radove na unapredjenju mreze ali ne u blizini lokacije gde koristim telefon. Probao sa vise telefona i sagovornika, pola poziva ne cujem kako treba

Novi Sad nekoliko dana neće da se uspostavi veza ,Viber konstantno loš i internet povremeno ima prekide

Šta sada Yettel aplikacija opet ne radi? Poslednjih dana, mnogo brljavi!,...

Pre dosta vremena sam se registrovao na eFinity aplikaciji za kupovinu karata i ni u jednom momentu nisam dao saglasnost za primanje marketinskih poruka. Prosle nedelje mi je stigao promotivni SMS na viberu, iste sekunde sam iskljucio to i vec sutradan mi je stigao SMS slicnog sadrzaja za neki dogadjaj, posiljalac je EFINITY. Na kraju poruke je pisalo - Besplatna odjava STOP na 5005. Poruku sam poslao, uspesno se odjavio i sad vidim u specifikaciji da mi je Yettel skinuo 4,90 dinara, verovatno zato sto je taj broj ''SMS premium servis'', kako im stoji u cenovniku. Toliko me ubijaju u pojam ove situacije i osecam se izmajmunisano, bez obzira sto se radi o tricavih 5 dinara. SMS servis ce reci da to nema veze sa njima, jer sa njihove strane poruka nije naplacena, Yettel ce reci da je normalno jer se te poruke naplacuju i niko nije kriv osim korisnika jer je ''tamo negde dao saglasnost za ovakve poruke''

Nije ti to strogo do Yettela. Besplatno je u smislu da nema dodatnih troškova, ali slanje na kratke (četvorocifrene) brojeve svakako generiše trošak poruke. Jedino je fora što je kod Yettela takva poruka najskuplja, dok bi kod ostalih prošao oko dinar i po jeftinije. Slažem se, inače, da su te marketinške poruke problematične i da bi bilo lepo kada bi postojao neki bolji način da se blokiraju. Ne samo to, postoje i "prevare" koje funkcionišu tako što ti taj odjavni SMS bude ignorisan. Tako da se nemoj začuditi ako ti opet stigne nešto od njih, uprkos odjavi.

Izvinjavam se ako je pisano, ali nisam našla pa...

Da li može da se poveže/aktivira yettelSVE ako je yettelM paket na 50% popusta?

I da li slučajno postoji sakriveni yettelS paket? Da li na njega hoće da daju 50%?

Total 6 je krš, a vala i yettel20 je loš... :/

Ogrebala danas kod za 18% u Gigatron objektima. Ako treba nekome, nek pusti pp.

a je znate jel ima još sakrivenih paketa osim yettel6 i yettel mobile S?

pitam jer ovaj yettel20 ima jednu aplikaciju manje od total 10, yettel 6 0 aplikacija, a mobileS je zapravo previše..

Mobile S u praksi ni ne postoji. Jesu ga planirali, ali nikad nije realizovan. Yettel 6 je jedina skrivena opcija.

Očekujemo nove uskoro, kada krene 5G mreža, pa možda bude nešto dobro. I bolje bi im bilo da bude nešto dobro, jer su u poslednje vreme izgubili dosta korisnika.

Pa,... Izgubiće ih što više ako budu srozali pakete i usluge dolaskom 5G mreže,... A1 je 2024 i 2025 krenuo odličnim, povoljnim i lepim koracima ( kada su u pitanju USLUGE) , dok Yettel,... Baš me zanima šta bi se desilo kada bi svi mt:s i Yettel korisnici ( ne mislim baš na sve nego većina ) preneli brojeve telefona u A1 mrežu,... Verovatno bi onda mt:s reklamirao neku ponudu sličnoj Omorika 3 + 25TB kao što je to uradio npr. u 2022 godini, a Yettel bi verovatno reklamirao Go Extra+ paket po ceni od 899din ili 999din kao što nude pripejd korisnica u aplikaciji da pređu na pretplatu... ( Yettel ima Go Extra i Go Extra+ paket ).

Paketi su već srozani u odnosu na prethodne (total data i total data + u poređenju sa mobile M i L). Već i sada su potrebne razne kalkulacije i pregovaranja da se što bolje prođe (meni total data ističe za 10-ak meseci, mobile L mi je otprilike ekvivalent onome što sada imam, a osetno je skuplji), a iskreno sve to u nekom trenutku počinje opasno da smara. Ako ih dodatno pokvare, ode im masa ljudi i to bez pardona.

Paketi su već srozani u odnosu na prethodne (total data i total data + u poređenju sa mobile M i L). Već i sada su potrebne razne kalkulacije i pregovaranja da se što bolje prođe (meni total data ističe za 10-ak meseci, mobile L mi je otprilike ekvivalent onome što sada imam, a osetno je skuplji), a iskreno sve to u nekom trenutku počinje opasno da smara. Ako ih dodatno pokvare, ode im masa ljudi i to bez pardona.
Ponude će verovatno biti drugačije dolaskom 5G, tako da će se videti kakva će 2026. godina proći za sva 3 mobilna operatora,...

Da li imate neku informaciju sto se tice 5G, da li ce biti pokriveni neki delovi vecih gradova ili kompletni veci gradovi?

Ima ova tema koja se bavi time. Tu su već neki kačili snimke ekrana, može preko aplikacije NetMonster da se vidi ima li bazna stanica 5G. Aplikacija je, doduše, strogo za Android, a i potrebno je imati 5G telefon. Osim toga, konkretno za Yettel izgleda da postoji fora da su blokirali taj prikaz za lokalne kartice, pa ispada da moraš da imaš stranu da bi proverio. 😅

jedino sto uz 5g mogu da ponude jesu flat paketi sa razlicitim protokom neta pa da ustvari placamo skuplje brzinu, mogu da ponude putno osiguranje kao ostali i da ubace Netflix, Disney+ i Prime, ili sve. Svakako i TV aplikacija bi poprilicno obogatila ponudu paketa.

Nema mi logike da se placa skuplja brzina i jeftinija brzina. Koja je poenta 5G mreze?
Onda mi i ne treba 5G

sto nema logike? pa svi kucni internet paketi (preko optike, kablovske, dsl..) funkcionisu tako. kolicina gb je neogranicena a biras koju hoces brzinu neta

Lepo si rekao,kucni internet.
Na letovanju u Grckoj nisam video ponude sa brzinama neta već paket GB ili flat.
Brzina mi je varirala od lokacije i jacine signala.
Nekako mi nema logike .

Vrh Dno