Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Ali mora biti optika, a da bi bila mora zgrada da bude 50%+ itd. Jedno uvek vuče drugo.

Ima li neko ili zna gde iskopati(ne uspevam naci) firmware za i da li se moze uopste instalirati rucno.
Ubee EVW32C Subscriber User Manual

Ubee EVW32C​

Ima li neko ili zna gde iskopati(ne uspevam naci) firmware za i da li se moze uopste instalirati rucno.
Ubee EVW32C Subscriber User Manual

Ubee EVW32C​

I da ga instaliraš ukoliko nemaš verziju koju je provajder usluga prilagodio svojoj mreži (CMTS-u na koji se modem kači), neće raditi.

Pa imam verziju koja je za bar dve starija od trenutne. Zato bi ga i budzio.

Onda se izvinjavam,brisite.

SBB, coax, Zemun.
Godinama sve bilo Ok. U poslednjih nekoliko dana imamo već nekoliko prekida.

Jedan je bio izazvan od strane servisera na kraju ulice, kažu, imaju problem, ne znaju gde je, pa traže rešenje. Trajalo je nekoliko minuta.

U petak je bilo preko sat vremena. Možda i preko 2.
Danas, još uvek brojimo....

tema nije nettv+, ni naslednik te firme, kao ni drugi provajderi

Pozdrav svima.Trazio sam diskusije vezane za SBB i moracu ovde da pitam.Od pre 2 dana ne mogu da pratim SBB kanale preko kompa i Telefona.Tj mogu da pustim video klub ali ne mogu uzivo kanale,radio itd. Da li jos neko ima ovaj problem?Hvala. P.S nadam se da ovo pitanje nece predstavljati nikome problem.Hvala jos jednom.

Pozdrav svima.Trazio sam diskusije vezane za SBB i moracu ovde da pitam.Od pre 2 dana ne mogu da pratim SBB kanale preko kompa i Telefona.Tj mogu da pustim video klub ali ne mogu uzivo kanale,radio itd. Da li jos neko ima ovaj problem?Hvala. P.S nadam se da ovo pitanje nece predstavljati nikome problem.Hvala jos jednom.
Ako si koristio Total,kanale su ukinuli svima ali ako si ipak SBB korisnik a imas isti problem,onda moras da zoves tehnicku podrsku pa ce oni sa kolegama iz IT sluzbe to da rese (bar su mi tako sinoc rekli).

Ili je u pitanju upgrade-ovana geo blokada.

Da li je neko možda uspeo da izboksuje 3 uređaja na TV Basic ili TV Premium paketu bez mesečne rente, pošto vidim da daju samo D3 mini uz paket, a ostalo se doplaćuje?

I ja imam isti problem, samo video klub mi radi.

I meni radi normalno.Danas bas pustao kevi Masterchef na Novoj Hr.

Da li je neka verzija UNIFON -a jos uvek aktivna tj radi posto imam stariju verziju koja ne radi.Tacnije , zna li neko kako da mi opet proradi ovo.Unapred hvala

Evo i ja probah EON na iphone-u, radi normalno.

Evo, i ja probah EON na androidu, radi normalno.

Da li je neka verzija UNIFON -a jos uvek aktivna tj radi posto imam stariju verziju koja ne radi.Tacnije , zna li neko kako da mi opet proradi ovo.Unapred hvala

Unifon je završio životni ciklus pre nekoliko godina. Bio je neki problem sa novijim verzijama Androida i nikada nisu odradili izmene, samo su prestali da ga nude kao uslugu. Ja sam ga poslednji put koristio pre nekoliko meseci na Android 12 telefonu. Verzija instalirana još u vreme kada je bio dostupan na Play Store da se regularno skine. Zvao sam SBB call centar :)

Taj telefon je pre neki dan prošao update do A15, a tom prilikom i hard reset, tako da nemam više aplikaciju da probam da li radi.

Nazad
Vrh Dno