Ne volim da širim hejt po forumu ali ako ovo bude stvarno ovako to je kriminal. Onu bateriju od 5k maha već 7 godinu gutam već par meseci ali ovaj dizajn i boje... ne znam stvarno. Ovo kao da radili u državnoj firmi stare Juge '74 godine.
Lele ala su grdni. Ako je ovo istina. Voelo bih da nije.
Pa to sto je cena tolika ne znaci da toliko vredi, i ne vredi. Ali imaju ime pa, a narod se pali na formlanosti pa ko vele sto da ne drpaju.Ja ne znam kome moze da se svidi ovo.IP 17 Max u ovoj boji(koja uzivo djeluje kao kad farbas tri ruke na zidu) izgleda bas lose i da mu nije onog dobrog displeja ja ne znam na koju foru bi se ugurao u cijenu za koju ga prodaju...
Ima i providna maskaa pa se vidi.Volim koliko ljudi raspravljaju o bojama telefona a 95% zavrsi u nekom silikonu gde se boja ne vidi.
Auuuuu, kupujem S25U dok jos traje promocija😂🤣![]()
Snapdragon 8 Gen 5 for Galaxy tipped to be manufactured by Samsung
It will likely be based on Samsung's 2nm manufacturing process. Ever since the low yield of the Snapdragon 8 Gen 1 chip that Samsung Foundry manufactured,...www.gsmarena.com
Dok se ne pojavi uzivo nista ne znaci.Auuuuu, kupujem S25U dok jos traje promocija😂🤣
Pa prodaju nam godinama istu stvar samo im je ostalo ime da menjaju. Ocekujem u narednim godinam imena Mega, Giga, Extra, Ai, Meta i slicne gluposti.Nesto sumnjam da ce se onda mali zvati pro kao sto je najavljeno... Jer bi onda imali pro, plus i ultra 😂😂😂 sve to u odnosu na koji model... Nelogicno.
Zbog tog drugog je to prvo.Inovacija 0, poboljšanja na kašičicu, ali im svaki ili gotovo svaki put prođe da se ljudi prebace na nove serije.
Uh ja sam imao jezivo iskustvo sa exy što se tiče autonomije, nikad više dok ne vidim svojim očima da se tu nešto promijenilo(na 350 različitih testova plus 300 različitih iskustava sa foruma bar) 🤷🏻♂️🤣 eto toliko loše iskustvo 🤣🤣🤣![]()
Report: all Galaxy S26 models will use the Exynos 2600, but not in all regions
Earlier reports suggested that only the base Galaxy S26 will use the new Exynos chip. Samsung is cooking – according to @Jukanlosreve, who is closely...m.gsmarena.com
Ultra sa exynosto smo čekali već godinama..
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari