Šta je novo?

Arc Raiders

sakupljac sekundarnih sirovina je uspeo da ubije dvojicu sa free load outom, nalootao se svega (skupio sekundarne sirovine) i reko ajde da krenem ka liftu da nesto iznesem, i naravno, neki cucavac me sacekao u zbunu pored lifta....
igra lepo jede RAM memoriju, nema sta
1760701153062.png

Poslednja izmena:
eto, odigrah neka dva i po sata, igra je dosadna i glupa do bola, ama bas nista se ne razlikuje od gomile drugih naslova gde te drugi ljudi cekaju i cuce u zbunju, a ti besomucno skupljas otpad, strasno, i jos ova glupa izvedba iz 3eg lica, podesio 4K sve na Epic, grafika nista spec, cak ima i neko sitno trzanje iako ide na 110-120fps u 4K, ali na trenutke, nije cak ni stuttering, nego ne znam kako bi to opisao, zvuk odvratno preglasan, mora da se podesava u sitna crevca
i dalje mi nije jasno cemu lozana na ovo.....
Hunt: Showdown je za ovo doktorirao igru (sa max jednostavnim uzimanjem loadouta i jos jednostavnijim loot-om), cak mi je i dosadni Tarkov bolji od ovog

Igra se skinula, 25gb, kliknuh na nju, update 25gb... :rolleyes:

Jeste i mene je trenutno izbacio, zbog nadogradnje... Inače i ovde se dešava koliko vidim isto što se dešavalo u Division igri. Uvek se nađe neki pametnjaković da smeta. Neki Caspar seronja se uštekao u prvi kompleks gde je najlakše sakupti žice i na kvarno roka s leđa svakog rookija na koga naiđe... Zbog takvih mi je uvek bilo mučno soliranje, a eto, izgleda da neki baš uživaju da kvare zabavu drugima...

Treći put skidam, zablokirao se update na 99%...

Kod mene slična situacija. Zabetonirao i neće ni da krene. Tek iz trećeg puta je konačno korenuo da vuče. Inače piše da je nadogradnja 30.85GB. Bogami poprilično...

Igra je fino optimizovana, što i ne čudi pošto je RT sveden na minimum, a senke potpuno eliminisane sa većine rastinja. Zbog ovoga i ne izgleda nešto wow, ali daleko od toga da nije vizuelno prijemčiva. U TSR modu igra ubedljivo najbolje izgleda u 2k rezoluciji i iznad, za sve koji imaju neku AMD kartu. Fino je što se skaliranje može podesiti manuelno. 75% je skaliranje na1080p gde imam FPS oko 100, mada i na 87% radi sasvim korektno, negde između 70 i 80 što je sasvim ok za ovaj tip igre.

Poslednja izmena:
Vidim ja da ovo nije moj tip igre, definitivno nije da se igra solo, mašine me svaki put rasture.
Probaću još malo i ćaos...

Odigrao jedno 2h i nije me nesto privukla kao solo igraca.Verujem,ako imas ekipu sa kojom ces da igras je daleko zanimljivije.

Bio je hotfix ali je zahtevao ponovno skidanje cele igre. Izvinili su se zbog toga zato sto to nije uobicejana praksa.
Elem igra mi je odlicna. :cool: Iako me ubijaju na svakom cosku :D

Na Epicu nije zahtevao ponovno skidanje, sam se apdejtovao.
Definitivno najgluplja igra koju sam ikada igrao, trajno ide sa mog kompa

Moram priznati da ni mene nije uhvatila. Division mi je kud i kamo zanimljiviji od ovoga, možda i zato što je smešten u urbano okruženje, plus ima neku radnju tj PVE misije koje su fokusirane oko nekolicine likova i na kraju PVP, tj. dead zonu koja je u suštini extraction tipa, poput ovoga. Okretanje kamere i animacije su takođe fluidnije i bolje napravljene. Ovde je naravno taj extraxtion deo nešto kompleksniji utisak je, premda nisam igrao dovoljno dugo da bih mogao da ocenim tačno i koliko. Vidim da te šalje da izvučeš ovo i ono u početku, sad ide neko popravljanje antena, međutim verujem da je to manje više to u suštini što se tiče gejmpleja. Nisam je isprobao u grupi, ali probaću i to sutra, pa ću videti dal to nešto menja... Smorno je što kad te neko odvali, gubiš kompletan gear sa sve puškama koje si teškom mukom zaradio. Primera radi, desilo mi se da sam kupio onaj heavy pištolj koji košta 15keke i samo što sam krenuo, pa mislim da bukvalno nisam prošao ni 100 metara, odvalio me je neki frajer nekom heavy puškom iz grma sa uzvišenja opet s leđa. Dok sam ja skontao gde se nalazi, oduvao me je. To znači da se ne isplati ovo igrati solo sa nešto boljom opremom, jer faktor iznenađenja igra presudnu ulogu. Možda kasnije kada nabaciš neki bolji oklop to možda nešto promeni, ali u početku je to bukvalno jedna greška. U ovakvom okruženju gde ima dosta žbunja, magle i patikla kad neko čučne i napravi ti sačekušu, možeš da se pozdraviš iz momenta. Dok ga ti uočiš gde je, gotovo je. U grupi je to već druga priča naravno i verujem da je zanimljivije...

ma totalno mi je suludo ovo sa budzenjem svega, sta neko ko pocne da igra igru posle 3 meseca? pa izresetace ga svi moguci koji su tamo duze vreme, onako nemocnog.
nemam ja zivaca za ovo.
Meni je i dalje Hunt Showdown br1, nema sanse zbog ovog da prestanem ili smanjim, tamo svi mogu da uzmu iste puske i gear, i tu pokazi znanje, znam da nije tema tu, ali je isto extraction igra, i ja se vracam njoj

Odigrao par partija.. sta znam, meni ovo dosadno.. ne znam sto strimeri dizu toliku buku oko ove igre, kad nije nista specijalno.

Probao malo u grupi (ali bez prave komunikacije preko mikrofona), jeste malo interesantnije ali ako nemaš svoj tim to nije to. Nas trojica upali u neku fabriku i krenuli da lutujemo, navukli mašine, napucavali se sa njima i jedva preživeli, ušla druga grupa i sve nas potamanila - i naravno pokupila sve što smo imali. Toliko od mene što se tiče ove igre...

Odigrao par partija.. sta znam, meni ovo dosadno.. ne znam sto strimeri dizu toliku buku oko ove igre, kad nije nista specijalno.
to ni meni definitivno nije jasno, kao sto napisah vec iznad, meni je ovo jedna od glupljih igara koje sam ikada igrao.
Ja cak i imam svoju ekipu, nas 6-7, koji igramo i Hunt I Outlast Trials, svi smo skinuli ovo danas da probamo, i svi smo u fazonu WTF, samo je jedan od nas nesto kao odusevljen, kao igra godine 2025, ludilo aaaaaaaaaaaa (ali on je vec preorder lux verziju, pa akd nesto kupi, onda uzme i advokata da bi je branio ako treba)>
svakako ide uninstall i u zaborav, sto se mene tice

Meni je super. Igrao Duo, igrao Trio, resetali nas, resetali mi druge, svega je bilo. Kao neko ko ne igra PvP igre nisam nesto u ovome ali lako moze da se i izbegne konflikt samo ako se pazi gde se ide i kako se ide.

Naleteli smo na neke likove koje je przio Roketeer, e onda je jedan iz moje grupe opalio na njega pa smo povukli agro pa je bilo bezanije. Mape po noci su posebno ludilo, vise Arc slabije se vidi, haos :D

Btw unapredjivanje oruzja ne povecava dmg, poboljsava tj. smanjuje recoil ili bolji je reload ili je tise ako se nabudzi silencer ili ima vise metaka u sarzeru itd. Tehnicki oruzje veceg lvl pravi isti dmg (dobro dps moze da bude veci ako ima vise metkova). Prepravili su i ono oko agumenta sada nije samo jedan tip vec ima tri razlicita tipa.

Doduse nisam igrao solo vec sa ljudima koje znam de je komunikacija bila preko discorda, dogovaranje. Bukvalno nije bilo jednog dosadnog trenutka, stalno neka strka, frka, uglavnom ljudi su zadovoljni sa atmosferom, kretanjem, animacijama.

Takodje se prikljucio ovom eksperimentu.
I do sad zamalo da se dokopam sigurnosti. Ubise me 2 puta 120 metra od sklonista oni dusmanski dronovi.

Ja sam uzivao. Igrali juce od izlazka do 3 jutros. Bilo mi super i solo i u timu. Uzmite u obzir da je ovo samo test ljudi za performance i za servere da bi bili spremni za izlazak 30og, nije 20% igre otkljucano a opet je fun. Ne žalim ni 1% za pre order.

Evo i ja konačno, na sve 4 se domogao lifta. Dobar neki taj poslednji lik nije me roknuo verovatno zato što je bio zadovoljan kršem koji je pokupio.
Sad rasprodao iteme, pokupio silne neke budjone (valuta, dolare, dinare...) i gledam jedino možda vredno kupovine jeste onaj security ključ.

Kazu 10%, mislim, neki lik na redditu. Bem li ga al da je sve zakljucano jeste.
Svidja mi se sto napravili tri razlicita Raider augment, zeleni shield su buffali dok su plavi i ljubicast srezali tako da nije vise ogromna prednost ako neko fura ljubicasti, skoro isto je kao i da se ima plavi.
E da primetio sam da je mozda moguce dati drugom igracu blueprint. Vise ne nestane kada se vratite u Speranzu vec ostane kao item u inventory i onda kada se izabere onda se nauci. A moze i da se proda, sto znaci, najverovatnije, da je BP koji vec znamo moguce naci opet a mozda ga se moze i dati drugaru, ne znam da li ga je moguce ponovno vratiti iz inventara u backpack.

@Markomaniax Ne bre koj ce ti kljuc nije da ides u high tier loot area sa nekim od scurity kljuceva. Uzmi Anvil, revolver 15k je ako te bas svrbi da potrosis pare. Zahvalices mi posle :D

edit: E da vecina stvari sada i nema neku funkciju posto je sve zivo zakljucano pa moze slobodno da se prodaje. Nasao sam BP za novu pusku koja je
1760784355603.png

Ovde definitivno treba ko u Arena breaktrought,par partija samo sa botovima

Da se navikneš na gameplay,naučiš mapu(koliko toliko),naučiš loot,tu mislim na loot koji je potrebniji

Igrao sa randomimi,neke pratio neke pustio da izginu,jer misle da su opasni fajteri

Nekoliko puta izašo nekoliko puta zaginuo,reklo bi se fifti fifti

Letelice su prejake za ovaj livel,nišanjenje istih mi je nekako presporo,neznam kako da objasnim

Arenu kad sam igrao zimus,reko sam ovo neće da može da preživi godinu dana.

Al danas je to sasvim druga igra.Isti slučaj je sa ovom igrom,ovo sa ovim neće da može da proživi 6 meseci od izlaska

E da treba mod ko u Forewer Winter,PvE mod.Ko oće neka igra PvP,ko neće ima PvE

Kontam sve je lakše sa unapredjenim skilovima,al mi se nekako čini to presporo napredovanje,i nesmisleno rasporedjeni skilovi

A strimere već odavno smatram rak ranom igračkog društva.Ko prvo nisu objektivni,ko drugo teraju vodu na svoj mlin

Ono šta je nekad bila štampa IT,danas su strimeri......više platiš više ćemo vikati da je igra odlična

Postaje jako repetativna nakon par partija.
Udjes, skokni do nekog dela mape, pokupi iteme i ne budi alav, i pokusaj da prezivis cekanje lifta ako ga se dokopas uopste.
Verovatno ce biti zanimljivije kad izadje u fullu i kad igrate sa drustvom, ali solo je malo meh..

Ne znam.. posle tolikog dizanja igre u nebesa od strimera, ocekivao sam dosta.. ali ovo je neka jedva prosecna igra po meni. Sa Arena Breakout sam imao skroz drugacije iskustvo recimo, kad sam tek krenuo da igram, a oko mene neprijatelji, lete metci, kad grune adrenalin bato i panika, uhh kakav osecaj! I to jos besplatna igra! A ovde? Ovde mlako.. dosadan ciklus/tok igre.

Stavili su te botove/robote i napravili neki vestacki osecaj tezine, koji po meni ima kontra efekat, jer me iskreno vise iznervira nego sto mi stvori osecaj opasnosti i da gruva adrenalin.
Na one manje letelice nekad ode i po nekoliko okvira, i posle ako sam bukom privukao jos i druge igrace a nema municije, onda patka..

Kretanje lika mi je nekako cudno, sporo, "clunky".. Oruzja deluju sve nekako na isti kalup, ne vidim neku osetnu razliku, i kad pucam iz njih nemam neki osecaj kao da je puska.. Ne znam kako da to opisem. Za sad mi se jedino dopada tandzara, kad grune bato, izuva.. Ovo ostalo tuga, jad i cemer :D

Loot kao loot mi nema nekog smisla, otkud znam.. Previse ga ima, i ne znam ni sta da radim sa tim.. Ok, fokusiraju se na krafting, ali opet..

Takodje treba dosta jos da se upegla i optimizuje, jer po meni ovo nisu dobre performanse za igru koja tako izgleda. Ne kazem da izgleda lose, naprotiv, ali nije sad ni ne znam sta pa da moram da palim FSR da bi radila na 60+ FPS.

Ne znam.. posle tolikog dizanja igre u nebesa od strimera, ocekivao sam dosta.. ali ovo je neka jedva prosecna igra po meni.
hehe, bas tako, s tim sto ja nisam ocekivao nista od ovoga, jer mi se ni onda pre koji mesec kad je bila free par dana, uopste nije svidela
a zaista mi i dalje nije jasno sta se toliko odusevljavaju sa ovim
jos ovaj moj drugar sto je kupio preorder deluxe verziju, njemu je to igra godine 2025, samo cekam kad ce da uzme adviokata da bi je branio i opravdao novac, jer ga nas ostalih 5-6 tovarimo do bola sad :D

Propuštena prilika je upravo sa onim što sam rekao - ne znaš šta ćeš sa nagradom.
Prodas, dobiješ neke novce i šta sad? Kupim neki kao bolji pištolj? I šta posle da njim? Izvricu masakr? Možda samo lakše ubiješ tog jednog-dvojicu na koje naletis i to u samoodbrani. Jer nema poente rizikovati za isto ili slično bukvalno djubre za koje se ubijamo.
Nadam se da spremaju neki bolji mod jer ovo nije ništa posebno.

Nazad
Vrh Dno